What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Tak robilem jedno konkretne plukanie.

Tyle ze nie 40 L na 20L donice jak zalecaja. Bylo chyba ok 25 L wody

V

vod

Zajebiste foty mister BigBud. Piękne kwiaty!

A co do misji specjalnej to pani Magdalena Środa, etyk i filozof, dobrze stwierdziła, że to ubecki program.

Smutna rzecz. Bezmyślne pseudo dziennikarstwo.

G

gelowas

BigBud, chce skosztowac twoich paluszkow kapitana igloo !!!
Hodowca, fajnie, ze masz dziewczyne, ktora cie z dolka wyciagnela, tez za takowa sie rozgladam, ale niestety zawsze musze poznac jakas glupia pinde. Ostatnio fryzjerke, co skonczyla edukacje na gim, nie slyszala nigdy o Pilsudskim i wolala pojsc do klopa, niz do mnie. Przesada.

Co do programu:
- zajebiste cytaty z opisow, BARDZO fachowe nie ma co :)
- zajebisty psychiatra, wyglada jak stary rastaman i nie potrafi sie wyslowic (za duzo palil, a teraz pierdoli smuty)
- posel z PIS'u co on pierdoli, przegral wybory i sie odgraza
- zdjecia operacyjne policji - pose boby, bankowo nie komercyjne, ktorego z Nas tutaj brakuje?
- policjant: tak tak, kontrolujemy nasionka, tak tak, tylko fr.pl z 3 lata juz je sprzedaje i typ podaje kom do siebie hyhy i jezdzi ferrari
- tez chce byc takim terapeuta-cwaniakiem jak harasimowicz! :D troche leppera mi przypomina
- a najlepsze: www.policja.pl ... maja tam forum?

Nie ma chuja we wsi, robimy wlasny kontr-program albo artykul, jak juz Thor wspominal, tylko niech to zrobi ktos z jajami, np Pan Kov'alski czy inna osoba reprezentatywna dla naszego towarzystwa

Ganja Smile

Active member
kazuya20 said:
mam coś dla was coś ciekawego mmhhh film został wrzucony na xxx forum dzięki uprzejmości eselen serdecznie dziękujemy
część 1
http://pl.youtube.com/watch?v=_zDAnum4ZTM
część 2
http://pl.youtube.com/watch?v=qK8YHhDuymQ

kó*** oglądam 2 min i jestem już wkurzony co za ludzie .

pierdole co za idioci ;/ nienawidze tego kraju!!! Najbardziej pokurwiony kraj jaki znam... Idioci nie wiedza nawet o czym mowia;/ bazuja na stereotypach i jakis pierdolonych psychoanalitycznych podejsciach... Te cytaty to juz wogole mnie zniszczyly.. Nigdzie nie widzialem podobnych cytatow na stronach :| Pieprze niech zapala i wyluzuja a nie postrzegaja nas jako narkomanow i przestepcow;/ Jak nie mam swojego baq to nie pale prawie wogole a jak mam to pale to czyni ze mnie narkomana? :|
jeszcze do sadu typiare pozwali za to ze nie zgodzila sie z tym co mowia :)

Last edited:
G

Guest

moim zdaniem reportaz zasluguje na krytyke, ale nie tak ostra.

Kilka slow ktore tam padly sa prawda, lecz nie kazdy typ osobowosci musi to tak odbierac.

Np. "palenie pogarsza jakosc zycia" - ja chociaz kocham palic to jednak to odczuwam.

Odczuwam rowniez to ze po paru ladnych latach kopcenia praktycznie dzien w dzien troszke mi przekzywilo beret :wave:

V

vod

Chodzi o to, że jednostronny i płytki ten reportaż. Nędzny. Jego jedyny cel to sianie moralnej paniki.
Jasne, że trafiło się tam parę słusznych słów. Pewnie, że marihuana uzależnia i to zapewne bardziej niż szpinak albo fasolka po bretońsku. Tak się składa, że człowiek od wszystkiego potrafi się uzależnić. Pytanie tylko jaki jest sens ładować tych ludzi na długie lata do więzienia? Z tego co mi się obiło o uszy to więzienia pogarsza jakość życia znacznie bardziej niż gandzia.
Tym czego nam w Polsce potrzeba jest poważna debata na temat konopii, pokazująca wszystkie strony problemu oraz publicystyka, która stawia sobie za cel szerzenie rzetelnej wiedzy, a nie strachu i nienawiści.
Ale nie łudźmy się. To wszystko dotyczy też prawie każdego innego kraju na świecie, a nie tylko Polski. Tak więc Ganja Smile, powinnieneś trochę popodróżować. Zauwżysz, że Polska w swoim pokurwieniu wcale tak daleko od reszty świata nie odbiega. Może nawet zobaczysz i docenisz różne pozytywne strony naszej ojczyzny. (chyba pierwszy raz w życiu używam słowa ojczyzna poza szkołą :D )
Pozdro dla was wszystkich. Jeśli kiedyś zmieni się w Polsce status prawny zioła, to będzie to nasza zasługa. Codzienna praca u podstaw.
Grassroots.
Peace!

buSka

Member
Jak dla mnie ten reportaz to kupa smiechu, bylo juz setki tego typu programow jaka to gandzia jest ble i wogole. Ten nie wnosi nic nowego, po raz setny te same argumenty, zalamka. Zgadzam sie calkowicie z Vod'em - Polsce tak jak i innym krajom potrzebny jest przede wszystkim obiektywny przeplyw informacji, zdrowe podejscie i podchodzenie do sprawy powaznie - zbadanie wszystkich "za" i "przeciw"a nie z gory zakladanie ze cos jest zle. Mysle ze potrzeba na to wszystko lat, mlodsze roczniki nie maja juz (mam nadzieje) takich klapek na oczach jak pokolenia rzadzace teraz w Polsce. Co ja tu bede z reszta piepszyc jak i tak kazdy to wie =]]]
A zeby nie bylo tooo wrzuce dzis siakies foty moich maluchow =] z jedna jest niezbyt dobrze ma ~tydzien a ma straszne problemy, wogole nie wiem co jej jest, pierwszy raz widze zeby taka mala roslinka cierpiala na jakies niedobory(?) liscie zrobily sie cale zolte (wyglada jak za malo N) i ma brazowe/pomaranczowe i do tego martwe koncowki lisci (nie, nie tak jak po przenawozeniu) macie pomysl co to moze byc? tak jak mowilem pozniej wrzuce foty to moze jakos sprawa sie rozjasni.
peace & pozdro

Azzzzzz

Member
Veteran
OJ oj ladnie Hot, te odmianki co krosujesz to same z siebie cisnienie podnosza, nie moge sie doczekac jak twoj cross romulana trafi do ojczyzny ( hehe pol polski bedzie wspak chodzic :> ), Bogusik takze bardzo ladnie, widze ze pelna morda sie cieszysz ze zbiorow :>, cptBigB - zaskoczyles, piekne planciki, super fotki, mysle ze pozytywne opinie zacheca cie do aktywnosci :wave: .

Na polu powoli do przodu, te wszystko eksperymentalne klony w kubkach od piwa wygladaja slodziutko, kilka jest takich ladnych miniaturek bonsai :>, Cinnamona to az sie boje, w pizdu silna roslina, powoli kwitnie, ale jak sie na nia patrzy to az czuc respect :>, a tu pare sztow dla oka:

WRxA:

miniaturka:

Wydxwr:

Cinn topik od gory:

Pozdr :joint:

G

Guest

Dzieki, oczywiscie ze zacheca :). Najgorsze jest to ze przez najblizszy czas ( kilku mcy ) nic nie moge na chacie wykonac :/

W kazdym badz razie na nastepny raz w planie kibel, 600W i proba sil z roznymi strainami haze.

Dzisiaj scinam BB.

G

Guest

Niestety juz po wszystkim na pewny okres czasu.

Dziekuje wszystkim za pomoc i za towarzystwo ! :joint:
:wave:

Last edited: