What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

urban

Active member
bogusik2 said:
hehehe polskie nasiona = sami znajomi z neta ^ ^ hahaha Dali biografie Urbana? xD hehehehe

No ale kurde zapomnieli powiedziec ze mam dla was troche nasion... :wink:

Jamil Sayyida od pewnego dobrego duszka prosto z NL

Euforia(sativa pheno) x CSM by Euforia aka Masterio

Erdbeer/Early Skunk x Apollo11 by Urban

W rewanzu dawcy nasion liczą na jakies fotki :smile:

Kilka osob juz dostalo jakies z tych kulek, kilku jeszcze napewno dostanie...

Greenthu, Bio, Selasie i kto tam jeszcze w poblizu, trzeba sie jakos ustawic w weekend na piwko i po odbior pesteczek wlasnie, odezwijcie sie do mnie najlepiej co hehe

ps upload znowu niedziala...

:headbange

NEO-ANGIN

Member
wszyscy bardzo ladnie zapierdalaja z indoorkami :) powodzenia ! ja probuje wykombinowac cos na zime...skromnie ale chyba sie uda :D

Burek

Member
wczoraj program na tvp zmiótł ;] a jak cytowali z poradników o hodowli omgg żal.
i reportarz był robiony na prośbe jakiegoś widza.

Azzzzzz

Member
Veteran
LOL ale quiza zapodales hehe to ja stawiam ze sie koncowka zagiela, nastapilo pekniecie naczynek a w dalszej konsekwencji obumarcie tkanki wokol pekniecia. Stad mowie ze to pekniecie bo wyglada jakby szlo po zylkach.

Zgadlem ?? wygram jakies pestki ???? :bashhead:

kazuya20

Active member
oczywiście ze wygrałeś jak co to na pw jakieś pestki się dla ciebie znajdą

hhmm pewnie to przez to ze liść nie utrzymał wody jak spryskiwałem zraszaczem heh bo ja stoje 10 min i tak sobie zraszam planty hehhe

G

gelowas

Chlopoki, ale durak ze mnie, matka wczoraj wolala na ten program, ale siem zagadal na gg i olal sprawe ('pewnie znow zlapali dziadka co pod szkola lizaki rozdawal')
a tu taki klops. Powiedzcie prosze co dokladnie mowili o NETcie, dlugo to trwalo? plis plis plis

capta

Member
tak to jest jak sie pierdolony pismak chce tematem popisac,
kurwa toż to głupkom przed telewizorami mózgi pierze
jeszcze te cytaty .... :abduct:

Zathir

Member
LOL ja doszedłem miejsca jak pani dziennikarz śledczy nagrywa ukryta kamera jak kupuje karme dla kanarków :D
W sumie to to kurwa nie jest śmieszne tylko żałosne pranie mózgów za pomocą telewizji. A ja myslałem ze mieszkam w Europie a nie w Rosji czy na Białorusi...

Last edited:

ssynekk

Well-known member
Veteran
no comment tyle mozna wyrazic na temat tego czegos...najlepiej wiedza ci co nic nie wiedza :D
czyli panstwo nasze kochane :D

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

a ja tutaj pylki zbieram i zastanawiam sie co tu zapylic,hehe

jak myslicie tego disela zapylic na nastepny raz bendzie sie oplacac?
romulanem czy moze sweet blue?
nie mysle ze zapyle gfxbb.a moze cotton candy,hehe?

664IMG_5268.jpg

664IMG_5269.jpg

a moze sweet blue indika pheno sie zapili tesz?

664IMG_5280.jpg

teraz wiemy z kim mamy do czynienia,kwiatki sie szykuja na ostre zapylanie,hehe a kolejka kandydatow sie tylko powieksza,
oj,aj,jajaj,ale bendzie zabawy.
cala zima poswiecona na nasiona,i wtedy bedziemy mieli co chodowac,hehe

peace

S

sweet-dreams

hc no jak bym mial do wyboru wybral bym romulana :) mialem okazje palic crosa tej odmiany i powiem ze jest wysmienite :) a pozatym ta odmiana wrocila bo keidys jej niebylo :)

hodowca85

Member
Takimi programami nie opłaca sie ,zaprzątać sobie głowy...jest ich setki ,a dziennikarze będą robili je stale....ja powiem tylko temu panowi profesorowi ,ze byłem uzależniony od innych narkotyków min.fety,dropsów najbardziej,a teraz tylko pale.....i dobrze mi z tym
można powiedzieć ,ze marihuana wyciągnęła mnie z dołka....i gdyby nie ONA i moja dziewczyna to niewiem co bym teraz robił ....,a tak jestem normalnym człowiekiem ,któremu do szczescia już nic nie trzeba.
Prosty przykład jak w Holandii- po zalegalizowaniu MJ : spadek użytkowników wielu innych dragów. Zresztą co ja będe sie rozpisywał.... wiecie o co chodzi.

Hot ,a Ty to sobie chyba zarty stroisz pytając czy się "opłaca" zapylać heheeh....:p
S.Diesel x Sweet Blue indica mmmmm to brzmi cudownie!!!

C

Ca2

HC... czego byś nie zapylił... i tak palenia wyjdą znakomite ;) i to mogę powiedzieć po paleniu 2 twoich crossów WRxA i BBxA ;) Zapyl też Cotton Candy :) sama nazwa aż robi zmaczek na bacika ;D

G

Guest

Blueberry - kilka dni przed scieciem.

Mam pytanko. Chce ja dac juz na 48 zaciemnienia, ale robilem flush tydzien temu. Ziemia jest prawie sucha ale nie do konca. Czekac az do calkowitego wyschniecia przed zaciemnieniem ??

bogusik2

Member
Filmu nie chce mi sie komentowac... żenada! Raz pokazana igła raz lolek i macie artykuł MJ... pfffffFFFF
HC ja popieram kandydature Romulana :) piekne roslinki jak zawsze :respect:
<wow ale orgietka sie szykuje ^_^ "peakers of the Carribbean" (ło fak :D tak ładnie napisaem za pierwszym razem karaiby po angielsku ze zostawie haha) - jak ktos oglada weedsów to wie ocb ;>
A teraz tak dla oderwania sie... Klev wygrał dziś POTMa :D
Roslinka bardziej truskawkowa niz oryginalny klon od kylea kusha i mocniejsza zarazem wreszcie przywędruje do polski :D Hehe klev dzis upijasz sie karma+ :D pzdr

E: Kapitanie pewnie źle zakapowałem ocb (za co juz teraz sorka hehe) ale czy zrbiles flushing dla wypłukania nawozów podlewając raz obficie, tydzien przed ścieciem a potem juz na sucho ja trzymales? Po ich wygladzie wydac ze musiało im sie podobać :) Mi zawsze jak nie podlewałem (ehh zapominałem czasem przyznaje sie ^ ^) pod koniec flo to mialy jakby żadziej trochomy i mniej "nalane" żywiczką :)
Ja 2 ostatnie tygodnie po prostu podlewam normalnie czysta woda bez nawozów i potem jak jest mozliwosc daje im te 2 dni.. chociaz szczerze mowiac nie zauwazyłem wiecej żywicy czy cos.. jezeli juz chcesz to osiagnac widocznie to polecam Rippen :) A te roslinki sa bezbledne :) pzdr

Last edited: