What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

gelowas

Kov widze nie proznuje :) co racja to racja - inne srodki sucks
Sweetu jak chcesz to ci wysle moj stary aparacik BenQ, zadna rewelacja, ale Pes za czasow OG wygral POTW tym sprzetem hehe oddasz mi w wakacje...

I jak tam bylo na koncercie Gentlemana? Kolezanka mowila, ze najlepszy jaki widziala, podzielacie ta opinie Panowie?
pzdr!

hodowca85

Member
ja podzielam! było wystrzałowo hehe...i niebyło ochrony tak dużo...można było jarac na legala
jak zaczał grac to pytam sie każdego wokoło "masz ognia?" bo chciałem przypalić ,a zapalniczka sie zjebała ...i nikt nie miał ...aż podchodze do któregos tam z rzedu gościa bo widze ,ze pali fajke- i pytam sie: "ej stary masz moze ognia?" ,a gościu do mnie "sorry I dont speak polish man" hehe....i gadka z nim:
"FIRE, men, you got fire? ...you now smokin..."hehe ,a dalej to już tradycjia ;) i tak to sie zaczęło jaranie z gościami z Anglii i innymi ,,... hehehe ogólnie bardzo miła atmosfera tylko po piwo troche ciasno było...
pozdro!

lovik

Member
Zathir ja jestem zwolennikiem zioła w joincie tylko każdy mi mówi ze to nieekonomiczne i chu* bierze moim zdaniem z jointa smak jest lepszy niż z fifki

C

Ca2

LDV: niezgły gibon ;) też lubie takie kręcić...ale często to jest kaprys kiedy siedze sam przy kompie czytając forum...więc samemu wypada mi takie konsumować <RIP>

Cpt.BigBud: mistrzunio !!!

Nawiedził mnie dziś paczkowóz poczty-polskiej ;D i od razu morda się szczerzy ;D a spodziewałem się dziś przygnębienia i zwalicha po wczorajszych lotach. Od rana z kumplami kręciłem lole i do końca dnia padła cyfra 15. Ilość na 4 osoby z czego 2 spaliłem sam.
Długo czekałem na paczkę z seed.pl i wkońcu... po rozpakowaniu nie mogłem wyjść z podziwu.
paczka aLeda
paczka filterków
2 pestki Hot Mix
2 pestki boguś mix
1x Hawaiian Snow
2x Jugnle Wreck
2x G13 x White Widow
i co najlepsze....worek jakiegoś dziwacznego zielska ;D wygląda na liście ale zapach poprostu rewelacja....wg. karteczki to jakieś meksykańskie zioło "Damiana" ;D

HS, JW, G13xWW już się moczą... pozostałe może gdzieś na jaja posadze latem.

urban

Active member
I w koncu po robocie przychodzi czas na ten moment, na chwile relaksu :wink:

7249Obraz_03511.jpg

I od siebie dodam ze teraz jaram blanty czyste,takie jak na fotce hehe,
ale to tez dlatego ze niepale juz tytoniu - wczesniej czesto sie mieszalo z tytoniem chodz w nieduzych ilosciach...

:headbange

C

Ca2

Smaka robicie tymi giblami...to ja sobie też zroluje ;D
Outdoorowe mielone liście MarocxGrapefruit mix z Damianą ;D

G

Guest

...omg wszyscy palą, odpalamy na "trzy" hehe pozdro

9mm001qx4.jpg

Cpt.BigBud super fajny pomidor :headbange

Last edited:
G

gelowas

Na Waszym miejscu nie palilbym tej Damiany, to jakis dziwaczny shit o niezidentyfikowanych wlasciwosciach i podejrzanym skladzie chemicznym. :)

Cpt.BigBud, kolorki kosmos, znamy sie skads, czy nowy nabytek na forum? Jakze cenny.

A

akap13

Kapitanie, bajka ta blueberrka, i ww cholernie przyzwoita.

kiwi skunk

nycd x ecsd

jak wyzej

wsio

powodzenia

bogusik2

Member
57fun - napisz wiecej o tym programie :) hehehe polskie nasiona = sami znajomi z neta ^ ^ hahaha Dali biografie Urbana? xD hehehehe
Panowie piekne panty ^ ^ az milo widziec ile indroków kwitnie hehe
Kapitan niedługo bede musiał zeminic nick na generała :D K++ kocham fakie kolorki :)
mmm kiwi skunk :D slinka cieknie :) a ten crssik dieslów to pewnie czysta moc ojelu napedowego hehe pojdziesz akap jak volksWagen po tym :) pzdr