What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

S

sweet-dreams

nkots i wilu to wy jeszcze zyjecie myslale ze zagineli w akcji heh ale widac ze jednak rowniez sie zieleni :) ja niesttey neimam aparatu kurde musze wkoncu jakis zakupic :(

hot cargo a jak tam twoje LUI bo pamietam ze jakies tam miales

Wilk

Member
Cześć sweetu. oczywiście że żyje :D hehe jak to mówie w szkole "obecny nieprzytomny" :D
wczoraj na chacie była mała imprezka urodzinowa mojego brata. Te gibony, bonga, lufki i inne gadżety tak nas poskładały że o 2 to wszyscy byli pół żywi, hehe :rasta:
"mały zestaw buleciarza" haha :rasta:

pozdr :rasta:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
sweet-dreams said:
nkots i wilu to wy jeszcze zyjecie myslale ze zagineli w akcji heh ale widac ze jednak rowniez sie zieleni :)
U mnie sie zieleni nadal, i nadal tylko outdoor ale zawsze cos tam kombinuje :D
Brak czasu nie pozwala na taki outdoor jak bym sobie zyczyl ale jeszcze przyjdzie na to chwila. Na razie sie ciesze ze rosnie nawet przy minimalnej opiece z mojej strony.

Nie mam tez niestety za wiele czasu na odwiedziny ICM i regularne czytanie ale jak cos mam do pokazania lub zapytania to sie czasem zaloguje hehe

pozdros dla starej gwardii!
5136hrvst_out07_11_2007_013.jpg

G

Guest

Chcialem wszystkim podziekowac za dobre slowo i powiedziec, ze to jest pierwsze forum na ktorym widzialem takie zeczy.

Bogus na innym polskim forum widzialem kiedys twoje ww ( pierwszy in ) i to chyba byly najkonkretniejsze fotki jakie widzialem na polskim forum. Tych ktore widzialem tutaj chyba juz nie musze komentowac :)

Trafiajac na icmag widac jak wiele osob robi to z.a.j.e.b.i.s.c.i.e.

Mazar po kilkudniowym przesuszeniu:

P.S. jak umieszcza sie foto w wiekszym formacie??

darek1917

Member
normalnie wszyscy ostro
ja myśle o indorku ale nie wiem czy wypali
wogole to ile czasu pochłania wyhodowanie in np.C99??ile na wega i ile na flow??

Last edited:
S

sweet-dreams

Nkots i wilku :) no stara gwardia z og team wciaz istnieje istnieje hehe :) buch za wasz e zdrowie :) U mnie outodoor moze nie ogromny ale ja sie ciesze wszystkim co mi wyrosnie :) a teras juz niestety zimia trzeba sie wspierac jamajką w szafie :D

G

Guest

Panowie oporowe naprawde oporowe zdjecia leca na for!! Gratulacje!!!!!
a tu maly blanio na uspokojenie skolatanych nerwow!
PoZDRO!!
12125IMG_1944.jpg

12125IMG_1951.jpg

lovik

Member
widzę że wszyscy są fanami jointów ale zauwazyłem że jak pale jointa to słabiej mnie klepie niż z klasycznej fajki :/

bogusik2

Member
Lvik bo joinciki dla smaku bardyiej, towaryzsko i oglnie hehehe xD (wyżarło mi chyba mozg lol)
Mnie ostatnio wkreciła fotografia heheheh :D Artystyczne oko "po spożyciu" hehe
P.S. Aleda i OCB sa ok, ale nigdy nie kupujcie przeźrocxzystych blaza! hehe
gwniane do krcenia jak dla mnie w porównaniu z tamtymi :) pzdr

Last edited:

LDV

Active member
Witam

No to jak już jointy to jointy...

Wczorajszy joint spalony na dwie osoby. Jak spaliliśmy 1/3 z tego to mówie do kumpla: "ja już jestem spoko upizgany i w sumie to nie musze więcej palić bo teraz to tylko się będe zakurwiał, a musze się uczyć jeszcze"
a kumpel: "<pseudonim> nie pierdol teraz to jest ten joint na takim etapie jak byśmy dopiero odpalali "normalnego" nowego.

i bladzi...

oczywiscie się nic nie nauczylem, a nawet nie próbowałem. Jak przyszedłem do chaty to w opakowaniu zaraz spać...
No ale i tak nie było w nim nic nadzwyczajnego jeszcze.. Na rozpoczęcie wakacji pokaże Wam zdjęcie JOINTA, a nie jointa...
Bo na dobrego jointa musi byc dobra okazja...

A druga fotka przedstawia sprawców "małego" zamieszania tutaj :p

Edit: (kov): to jest forum o zielu, fotki innych srodkow sa niemile widziane.

@LOVIK
Klepie troche mniej, ale jest znacznie większa przyjemność z jarania.
Zaobserwowałem też pewne zjawisko:
Jesli ktoś pali nieumiejętnie jointa (bo trzeba jednak przyznać że jest z tym mała filozofia) to joint, pali się nierówno, przeciąga się i ogólnie jest pizda w huj 30% zioła się marnuje...
To tłumaczy dlaczego, każdy na początku mówi że jointy są nieekonomiczne.

Gdybym teraz miał 2 fifki zioła i miałbym to zjarać to zastanawialbym się czy wybrać fifke czy jointa. Wydaje mi się że i z fifki i z jointa tak samo bym sie ukurwił - no moze z jointa minimalnie mniej.

Pozdro

Last edited by a moderator:

Zathir

Member
LDV said:
@LOVIK
Klepie troche mniej, ale jest znacznie większa przyjemność z jarania.
Zaobserwowałem też pewne zjawisko:
Jesli ktoś pali nieumiejętnie jointa (bo trzeba jednak przyznać że jest z tym mała filozofia) to joint, pali się nierówno, przeciąga się i ogólnie jest pizda w huj 30% zioła się marnuje...
To tłumaczy dlaczego, każdy na początku mówi że jointy są nieekonomiczne.
Tak jak LDV mówi, nie kazdy rozumie na poczatku ze joint to nie lufka, nie trzeba mocno ciągnać zeby sie palilo i ze jesli sie krzywo pali to trzeba go wyrównac.. Czy klepie mniej, moim zdaniem klepie tak samo, nie bawi mnie krztuszenie sie po buchach z lufy, wole sobie zawinac jointa i palić go 15 minut. Dla mnie co najmniej tak samo ważna jak faza jest przyjemnosc jaką czerpie paląc.

LDV said:
Gdybym teraz miał 2 fifki zioła i miałbym to zjarać to zastanawialbym się czy wybrać fifke czy jointa. Wydaje mi się że i z fifki i z jointa tak samo bym sie ukurwił - no moze z jointa minimalnie mniej.

Sadzcie takiego outa zeby wam takie pytania nie przychodziły do głowy!
:rasta:

pozdrawiam

kazuya20

Active member
Edit: sorry ze sie wcinam ale informacje opisujace paczki ze sklepow moze niech zostana miedzy nami...

pozdr, kov

Last edited by a moderator:

Latest posts

Latest posts