What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
cos niemozna ostatno zdjencia dawac,takze nic niepokaze,hehe

mam pare fajnych sweet blue phenos. jedna to prawie cala sativa a druga jest indika jakich malo,hehe
kwiatki grapefruit x blueberry jest niesomowita tesz. caly pokuj teraz pachnie mi tym rodzajem,a mam skunki i diesele ,ale ich nieczuc tak jak te,hehe
pachnie strasznie slodka,tak jak wisniowy kampot czy cos takiego.
bedzie chyba super trawa.
jak ic ruszy to powzucam nowe photka.

peace

ruszylo,hehe

664IMG_5155-med.jpg

664IMG_5153-med.jpg

664IMG_5152-med.jpg

super sweet blue

664IMG_5146-med.jpg

peace

Last edited:
M

muciek

Druga moja uprawa po C99 :)
Tym razem równiez padło na Femaleseeds, a konkretnie na Grapefruit x Nev. haze. Uprawa w włóknie kokosowym pod 150w HPS. Box 60x60x150. Nawozy to beznadziejny zestaw GHE FloraSeries z którego w ogóle, ale to w ogóle nie jestem zadowolny. Jedyną rzecza z której jestem zadowolony to Ripen. Jego magicznych właściowści byłem świadkiem przy uprawie C99, naprawde działa. Co2 extra-brak, wentylacja 1 wiatraczek 120mm. W poniedziałek minie 3 tydzien od przestawienia na 12/12.

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
Witam wszytskich,

Wrzuce wreszcie pare fot z harvestu.

Hot - widze ze masz nowy coat of arms :) Ladny
No chba ze on ni ejest nowy... dano mnie tu nie bylo.

Pozdr pozostalych

G

Guest

No.. NKOTS widze, ze miales calkiem fajnego harvesta ;] Kiedy miales zniwa i tak w ogole co to za odmiany?

p3ac3! :wave:

C

Ca2

NKOTS: dlaczego mieszasz filotetowe pheno/strain z resztą??
HoT: Jak zawsze....GĘSTO!

G

Guest

Witam. To jest moj pierwszy post tutaj.

Na foto Mazar z ktorego zostal juz tylko glowny top i BB. Niestety jestem spadkobierca kilku niepotrzebnych pestek :/

G

Guest

łełełe kurwa stary. kapitan zes teraz polecial.... zajebiscie :) respect.

NKOTS dolaczam sie do pytania reszty, co to za strainy? nice
Muciek ladnie :)
Hot nie musze gadac jak jest hehe.

Pozdrawiam.

Kanaba

Member
Cpt.BigBud, ollala piękne foty :D
HC zajebiasczy lasek ;D

Wogle wszyscy zajebiście dajecie w tym roku ;D niestety out juz sie skończył i nie ma juz tego całego klimatu... ajjj, tak sie napaliłem na jakiegos indoorka własnego... ale w domu nie mam sznas :/ tak sie stęskniłem za tym wszystkim aż sobie wykiełkowalłem 1 euforie i 1 jakiegos mixa ;p własnie poszly do ziemi;D co bedzie to bedzie jest szansa ze u kumpla zrobimy jakiegos boxa ;)

i zeby nie bylo calkowitego offtopa, szczyt mojego PP juz po prawie 2 miesięcznym curingu 3 buszki z lufy i jest zajebista masakra xD, i lufa samoroba przez mojego ziomka ;] w "dupci" nabite troche finger hashu z pp.

PS. Bogus, jak tam zdrówko? wyzdrowiałes juz? :p pzdr!

Last edited:

lovik

Member
Cpt.BigBud szacunek lecisz bardzo pięknie u mnie narazie wszystko powoli leci jak narazie kalendarzowo harvest wypada na 24 grudnia
czyli pod choineczke będe miał zajebiste palonko

rafjol28

Member
:headbange Witam wszystkich!!!To jest moj pierwszy post tutaj i pierwszy indoor.13 krzaczków blueberry i jeden niewiadonego pochodzenia.22 dni wega i 5 dni flo.

Pozdro!!!

nie moge załadować zdięć wiec w My gallery

wojek

Member
Ładnie wam rośnie.Ja degustuje zielone lekarstewko i jest ok.
Hot C piękny lasek a Ten grapefruit X bluebeery musi być niesamowite.
rajfol28 a wcześniej nic nie sadziłeś

rafjol28

Member
Sadziłem na outdoor ale to było jaszcze mna studiach 4 lata temu.Stwierdzilismy z żoną ze za dużo wydajemy na paleni z tąd powstał ten indoor.ale jestem bacznym obserwatorem icmaga od długiego czasu wiec troche przyswoiłem wiedzy naten temat.HEHE

bogusik2

Member
HC szkoda ze przez internet zpachów nie mozna czuc ;D
Jak beda fotki zapachowe w sieci to dopiero bedzie mozna sobie pozawieszac sie na tych zdjatkach :D :respect:
Escobar do Twojego K brakuje juz plusów :pp wiec K +(...)
NKOTS fajne ziolko :D
Cpt - Cool Purple Tops ;D Big Bud.. mowi za siebie hehe :D zgadlem? ^_^
Zajebiste roslinki :D K++++++
Muciek super grow :D na grapefruicie sie nie zawiodłem, druga strona krzyzoweczki tez znana i lubiana wiec śmaśnego :p
Lovik, Rafjol dokładniej je obfotografujcie :D bo jest co ;)
A skoro juz sie tak wszystko ruszyło pieknie, to odemnie obiecana C99 (przekwitnieta pod fotki specjalnie hyhy x-D) pzdr

12128topcje-med.JPG

12128topcje_5_-med.JPG

bogusik2

Member
Hehe no CTP dawno tu takich fajnych fotek nie było :) popykaj wiecej na chwałe ojczyzny :D Ja znalazem swietna rozrywke - ukrywanie twarzy :D
Zamiast masek czy photoshopa czemu nie uzyc chmury dymu? :D takie fotki byly by bardziej "forumo-rodzinne" (?) hyhyhy Tak dla przykladu moja mordęcja (hyhyhy po wyjsciu spod prysznica prawie od razu (bez photoshopa)... no i kilka foteczek :D:D:D pzdr

12128grapfrutmcro_9_-med.JPG

12128aa99_1_.JPG

12128aa99_3_.JPG

12128aa99-med.JPG

12128aa99_2_-med.JPG

12128aa99_4_-med.JPG

12128aa99_6_-med.JPG

12128aa99_8_-med.JPG

12128aa99_9_-med.JPG

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
Shaman Trip said:
No.. NKOTS widze, ze miales calkiem fajnego harvesta ;] Kiedy miales zniwa i tak w ogole co to za odmiany?
h9tric said:
NKOTS dolaczam sie do pytania reszty, co to za strainy? nice
bogusik2 said:
NKOTS fajne ziolko :D
Dzieki za komentarze, koledzy.

Harvest nastapil ponad miesiac temu, wczesnym pazdziernikiem. Jeszcze mozna bylo poczekac ale ze wzgledu na wyjazd musialem to przyspieszyc.
Po zniwach nie bylem zadowolony bo panienki byly przypadkowo zapylone ale w trakcie roboty przy wysuszonym towarku uznalem ze nie jet tak zle. Pare ziaren sie trafia tu i owdzie ale nie ma tragedii.
Ziele suszylo sie od harvestu czyli ponad miesiac (nie chcialo mi sie zabierac za robote a mam nadal towarek z 2006 wiec mi sie nie spieszylo). Dzieki temu zapomnialem juz ile tego jest i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony tym, ze wyszedl prawie pelen 1-litrowy sloik, po lekkim ubiciu.
Co do strainow to wysialem sporo fasolek (dzieki Hot, Fish, Plantator i pozostali).
Ze wzgledu na rzadkie odwiedziny (4 razy w ciagu calego sezonu - w tym zawiera sie wysiew i harvest) stracilem rachube co gdzie rosnie a poza tym nie wszystko wykielkowalo i potem dosiewalem bagseed-x-SweetRoxana.
Dzieki doswiadczeniom z 2006 wiem ze te fioletowe szyszki pochodza wlasnie z b-x-SR.
Oprocz tego na pewno wyrosly i daly plon (najwiekszy) roslinki WW od Fisha. To jest ten najdluzszy top.
A to takie zoltawo-zielone to nie wiem wlasciwie co to jest ale mozliwe ze NL od Plantatora.
Niestety najbardziej obiecujace rosliny od Hot'a mialy pecha i nie dotrwaly do jesieni :[

Ca2 said:
NKOTS: dlaczego mieszasz filotetowe pheno/strain z resztą??
Z tego samego powodu, dla ktorego na talerz nakladam sobie kotleta, ziemniaczki i warzywka - lubie roznorodnosc :)
Curing bedzie nastepowal w jednym wspolnym sloiku, dzieki czemu kazdy rodzaj ziola przejdzie aromatem pozostalych strainow - takie miksy najbardziej lubie, czesto do jointa ladujac celowo towarek o kilku kolorach :D
Lubie tez takie kombinacje w przypadku herbaty, kawy, sokow owocowych - z ziolkiem postepuje podobnie.
Jedni pochwala, inni potepia - najwazniejsze palic w taki sposob, w jaki sie najbardziej lubi.

Pozdrawiam wszystkich, rowniez zapodaje spoznione gratulacje z waszych harvestow i kibicuje indoorowcom!

Wielkie pozdrowienia dla starych znajomych i wielkie dzieki dla darczyncow!!!
Share the love!
5136hrvst_out07_11_2007_044.jpg

bogusik2

Member
NKOTS said:
Oprocz tego na pewno wyrosly i daly plon (najwiekszy) roslinki WW od Fisha. To jest ten najdluzszy top.[/img]
Z tego co sie orientuje to Fish mial je od czumka ktory wyskubał z palonka odemnie hehehe WW od nirvany z mojej pierwszej uprawy :)
Ciesze sie ze te f2 tak dobrze sie wszystkim sprawują :D
P.S. Fish jak zajrzysz to od razu to photo upload i pokazuj co tam masz ^_^ Ciebie brakuje do ładnego zakończenia fotek z oucika :)
Juz niedlugo kolejny temacik "Co w ogrodzie.." :D ale ten czas leci huuuhu pzdr

...stare czasy.. pierwszy grow :D fajne klimaciki hehehe - White Widow by Nirvana ^ ^ pzdr

12128ww_bog21-med.jpg

Last edited:

Wilk

Member
Siemanko
Ale się zazieleniło :D Chwilowo mnie przytkało jak teraz przeglądam te fotki :respect:
@Cpt. Big bud, twoja ksywa idealnie pasuje do opisu sytuacji w boxie :D
@escobar, śliczne ww, Będzie z niej dużo pociechy :yummy:
@bogusik2, a tobie to się już normalnie nudzi,hehe ale i tak mistrzowskie są te fotki macro C99 :yoinks:
K++ należy wam się jak najbardziej :wave:

PS. Wybiera się ktoś dzisiaj na Hemp gru, Firme i THS we Wroku ?

Pozdr mieron :smoke: