What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

BlinD

Active member
witam jako ze wybylem na studia o kierunku mocno zwiazanym z produkcja roslinna ;] moge co jakis czas wrzucic cos co moze wydać sie interesujace (przynajmniej tak mi sie zdaje).. narazie prymitywne rzeczy w koncu zaczynam ;] ale wydaje mi sie ze moga wydc sie ciekawe nawozy z serii "INSOL" do nawożenia dolistnego. Dzisiaj babka nam o nich opowiadala ze maja zwiazki mineralne w "kompleksach chelatowych" przez co latwo pobierane sa przez rośliny i w ogole jakies patenty itd. tutaj jest link jakby kogos zainteresowaly http://www.ins.pulawy.pl/PL/strona.php?p1=4&p2=3&p3=3

Last edited:
S

sweet-dreams

wow escobar piekna fota wsam ras na konkurs :) wlasnie co sie dzieje z szoksonem cos znikl i nie bluzga ludzi :)

p.s

czy wybiera sie ktos na gentlemana do wroclawia w piatek ???

G

Guest

BlinD said:
witam jako ze wybylem na studia o kierunku mocno zwiazanym z produkcja roslinna ;] moge co jakis czas wrzucic cos co moze wydać sie interesujace (przynajmniej tak mi sie zdaje).. narazie prymitywne rzeczy w koncu zaczynam ;] ale wydaje mi sie ze moga wydc sie ciekawe nawozy z serii "INSOL" do nawożenia dolistnego. Dzisiaj babka nam o nich opowiadala ze maja zwiazki mineralne w "kompleksach chelatowych" przez co latwo pobierane sa przez rośliny i w ogole jakies patenty itd. tutaj jest link jakby kogos zainteresowaly http://www.ins.pulawy.pl/PL/strona.php?p1=4&p2=3&p3=3

spoko tylko ze np INSOL PK jest dostepny od 5 l do 20. stosowanie 10 ml na litr oraz tylko 2-3 opryski co 10-14 dni. 5 litrow to zapas na kilka ladnych lat ;) :bashhead:

B2, Azzz elegancko. K+

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Apage: to jest taki z gatunku 12,99 za dwie sztuki....., ale nie wykluczam ze grecy go tak jak piszesz nazwali :>

Apage

Member
Azzzzzzz lepiej się nim zainteresuj bo to jest chyba bridgesii - za 3-4 latka będziesz miał meskalinę ( działa tak jak grzyby psilocybinowe )

LDV

Active member
Dzisiaj babka nam o nich opowiadala ze maja zwiazki mineralne w "kompleksach chelatowych"

połowa nawózów ma związki mineralne w "kompleksach chelatowych"

nie ma nic w tym nadzywczajnego

buSka

Member
siemano, dlugo mnie tu nie bylo ale nie bede sie wglebial w szczegoly czemu :p w kazdym badz razie: Bogusik, Azzzzz - smakowite panienki ! =]] az mi slinka cieknie szczegolnie ze nie mam teraz nic swojego ;( Ej to ja jestem tak wyjebany ze mi upload nie dziala czy ktos jeszcze ma z tym problemy? Dlatego ze nie dziala to wrzucam tylko jedna fotke :p

po lewej rewegowana blubbleberry - ma okolo 4 tyg., 2 klony tejze (nie wiem ile dni maja :p) i 2*JHx[arjans#2xNL5Haze] wlasnej produkcji, zobaczymy co z tego wyjdzie :p
peace & pozdro

bogusik2

Member
PANOWIE I NIEOBECNE MIEDZY NAMI PANIE!!!

Polak został znowu zakwalifikowany do POTM! :D Kolejny raz udowadniamy ze polacy potrafią tym razem dzieki Kleverowi ;D
Wiec jakby rzekł rydzyk przed wyborami na falach swogo radnia...
"Do urn moi słuchacze, DO URN" hahahahaha xD pzdr

Zwyciąskie NLxIce by Klev
12128klever-med.jpg

Last edited:
C

Ca2

buSka: ten 2*JHx[arjans#2xNL5Haze] to Jack Horror? jeżeli tak to crossik powinien wyjść porażająco-zaskakujący :D

Azzzzzz: ładny kaktusik ;D

S

sweet-dreams

a aj wam powiem tak ze dobrego romb19 lub schrom x buddahah sitar nic niezastapi :p

C

Ca2

S-D żebyś czasami się kiedyś nie zdziwił ;D Ja trzymam tym razem kciuki za 1 nasionko Hawaiian Snow ;D chcę zakosztować tych 23.7% ;D

G

gelowas

Panowie!
Dajcie znac troche wczesniej, jesli planujecie jakis wypad na imprezke, teraz to pewnie brak biletow, no i czasu, zeby dojechac. :( Na stowe bym sie pisal na ustawke, chociaz nie wiem co to ten Dzentelmen...ale mniejsza. Grunt, ze hodowca ma sztosik laski. :D
Dobrze dajecie w tym roku, Bogusik wymiata, nie mam pytan. Member of the year hehe.

bogusik2

Member
Dzieki Gelo :) dopiero teraz sobie przypomniałem o tamtym PMie o ktorym mi urban przypominał hehehe wywaliło mi PW niestety ;/ na dodatek fotki nie chca sie uploadowac o_O IC sie sypie czy nazucili ograniczenia za pixelowanie dzień w dzień xD
hehe nie mam netu czasu i checi ale sproboje jakos wzucic reszte fioletowych fotek C99 ktora potrzymałem na fotki własnie 2 tygodnie dluzej na flo :) teraz zaluje ze reszty tez nie potrzymałem hehe :D jednak sativie takiej jak C99 trzeba dac troche czasu na uzyskanie tych super wlasciwosci i wygladu :D ogolnie super ziolko - teraz pewnie bede polował na ta oryginalna ^ ^ Gdzies mialem C99 x (TB x WR) - chyba od GrowFather :) breedowane oczywiscie przez HC, wiec mam ochote na pheno z C99 ^_^ ...Moze kiedys cos posadze hehe
A RESZTA ZAŁOGI NIECH WZUCA FOTECZKI ;D przeciez wiem ze je macie ];-P
(jak poradze sobie z uploadem wzuce cos wiecej z tematyki ponizej ;p) pzdr

urban

Active member
Dobra trzeba cos skonsumowac przed obiadkiem bo jak to tak po szkole w piatek siedziec...Wiec B3/N7 x erd/purt w mascotte i jazda

:headbange

Latest posts

Latest posts