What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

kurde bogus zajebisty plant, cos takiego innego hehe :)
patrzac na te fotki z indoora serce mi sie kraja ze nic nie rosnie u mnie ;/ no niestety warunki na to nie pozwalaja wiec trzeba czekac na wiosne hehe
shaman trip: z wlasnego doswiadczenia wiem ze azot spowalnia kwitnienie, podany podczas kwitnienia sprawia ze szczyty sa luzniejsze.

A

akap13

fajnie, fajnie bogusik, widze ze z Ciebie jointowy pedancik, hehe.
mozna stosowac krotszy fotoperiod w ostatnich tygodniach floweringu np 11/13 lub 10/14 aby pomoc plantom ktore wolniej zakwitaja ( vide sativki ).
Panowie co sie dzieje z tym sidankiem co to Siolyoo robil wywiad o odmianach, czyzby powtorka z bat guano.

Escobar

Active member
akap13 jakbys mogl czytac pm to bys pewnie wiedzial ;)
Nie jestem pewien czy można tu podać link ale sklep już działa. Poszukaj na google

Zathir

Member
Pięknie chłopaki to u was wygląda. U mnie wszystko stoi pod znakiem zapytania co dalej. Pojechałem na One Love i wyglądało to tak Wrocław>Hala Ludowa>3 min>ochrona>policja>dołek... w miedzy czasie okazało sie ze mój worek gdzie było na max na jointy+joint którego konsumowałem gdy mnie jebnęli waży 5.07 grama........... ale dobra, nie ważne i nie związane z tematem. Pozdrowienia dla was, i jeszcze raz, piękne rośliny.

Last edited:
G

Guest

przepierdolone zathir :/
na Ostrodzie mozna sobie legalnie smalic a widocznie we wrocku nie :/

wspolczuje

pozdro

C

Ca2

Zathir: współczucie...5.07g to już w świetle prawa handel narkotykami... W sumie dwa woreczki po niecałym gramie już dla nich są na handel. Idioci nie czają, że czasami fajnie sobie kupić 10g na własną konsumpcję. To tak jak by skrzynka wódki była ilością dillerską i do jej zakupu wymagali by koncesji. W polskim prawie nadal jest wiele czarnych dziur i zamiast Prawo dla ludzi mamy Prawo przeciw ludziom.

Jutro zostanie wysłana do mnie paczuszka z nasionkami ;D i za jakieś 2 tygodnie już będę mógł się ładnie pochwalić "co w ogrodzie rośnie"mi...

hodowca85

Member
kurwa Zathir miałeś poprostu pecha i tyle.....współczuje Ci ziomuś bo dostaniesz teraz zawiasy i kuratora gdzieś na 3 lata.....:(
Z tego co wiem to na One Love było jeszcze kika osób z tego forum....i to troche powazniejszych....,
ja jade na Gentlemana(pm+) teraz...aale myśle ,ze bedzie dobrze!
POZDRO ALL AND STAY SAVE!

orangin

Member
Zathir, same brzydkie slowa sie cisna na klawiature... wspolczuje, stary.
Tez bylem na tym festiwalu i moze tez mialbym przypal - sprzet mialem w plecaku. Poza tym mialem tam napoje, ktore koles z ochrony kazal mi wyrzucic do kosza. Powiedzialem mu, ze jeszcze nie zdarzylo sie zebym wyrzucil cos co sie nadaje do spozycia :D i poszedlem do samochodu sie przepakowac. Pozniejsza kontrola plecaka + osobista potwierdzily, ze dobrze zrobilem.
A w srodku tez w ch..j psiarni prywatnej, k..wa co chwila jakies bronchy. Zjaralismy lolka na uboczu, za chwile przylecial jakis piesek i juz weszyl (doje.. sie do ludzi, ktorzy siedzieli obok i akurat skrecali, jak zobaczyli nasze wczesniejsze poczynania - tak my bysmy mieli przeje..ne). K..wa, to sie nazywa kaczogrod w pelnej okazalosci.

I jak juz jade oftopem, chlopaki jak mozna komus przydzielic punkty reputacji czy cos w tym stylu??

hodowca85

Member
karma czyli K+ jest to coś w rodzaju "pochwały" za posta ,którego ktoś napisze.Później zbierają ci się te "pochwały" ,a właściwie to punkty reputacji....i po czasie zmienia Ci się ilość tych zielonych kwadracików przy liczbie postów oraz "komentarz o Tobie"....
,a wszystko to robi się za pomocą tej małej wagi którą masz po lewej stronie pod avatarem. (approve-pochwała , disapprove-nagana i piszesz coś;)
pózniej możesz sobie sprawdzać od kogo i za jakiego posta dostałeś K+
w User Menu "User CP" (na górze).
POZDRO

Last edited:
D

DepczacyRobaki

Siemka troszke mnie tu nie bylo bo sporo sie palilo :joint:
Resztki z out'a

Nowa zabaweczka do boxa :wink:

Powolne przygotownia do out'a 2008

Mamuska-pesteczki ESxC99 cos nie chca dojrzec ale czekam cierpliwie :smoke:

POZDRO DR:wave:

Last edited:

bogusik2

Member
Hodowca napisałeś to jak prawdziwy profesor :D hehe
Depczący Robaku miło widzieć Ciebie i te piękne fotki :D :respect: nasionka superowe na out (a juz fajne przygotowania poczyniłes), roslinki cudne :D
A ta pierwsza fotka wogole rozwalajaca :D K plus-plus hehe
Cos i odemnie.. (w myśl Twojego podpisu ;) pzdr

12128K_261_piel_topkow.JPG

12128K_261_piel_topkow_2_.JPG

12128K_261_piel_topkow_3_.JPG

12128K_261_piel_topkow_1_-med.JPG

12128K_261_piel_topkow_4_-med.JPG

12128topki_cfl_1_-med.JPG

12128topki_cfl-med.JPG

12128topki_cfl_2_-med.JPG

12128topki_cfl_3_-med.JPG

12128topki_cfl_4_-med.JPG

Last edited:

NEO-ANGIN

Member
Ty bogus :pP niedlugo dostaniesz zakaz wklejania fotek kurwa...:p siedze chory w domu ani grama ziolka niemam a Ty mi tu tkaie foty zapodajesz :p szok ;D

O

Ojciec

Woooo pięknie wam rośnie rosło i wg heee
Bogusik co to za odmiana ? albo przeoczyłem jak sie nazywa albo z wrażenia zapomniałem hehe

pozdrawiam tych chorych i zdrowych :D

G

Guest

No bogus, odnosze wrazenie ze powoli zaczynasz nam zastepowac naszego krola Hot Cargo ;D Aczkolwiek wolalbym (i chyba kazdy..) zeby znaczne dluzej nam krolowal hehe.. No wlasnie HC co tam u ciebie? Na pewno masz co nam pokazac ;]

Reszta tez naprawde zajebiscie popyka :bow:

peace!

LDV

Active member
Bogusiowi brakuje jeszcze tylko growrooma 10m^2 he he he he :)

Neo Angin said:
chory w domu ani grama ziolka niemam a Ty mi tu tkaie foty zapodajesz :p szok ;D

A właśnie, co tam u szoka?

SzOK szok pokaż swoje C-4 ;P albo coś o ty tam masz hehe

i jeśli już pokażesz to mam do Ciebie pytanie.
Jak wygląda moc tego C4 i jak wygląda ich zapach (intensywność i czy śmierdzą jak towar z ulicy)?

bogusik2

Member
LDV hehehe jak bede miał 10m to bede organizował chyba wycieczki krajoznawcze dla chińczyków z aparatami jednorazowymi :bashhead:
Akap najpierw przeczytalem ze jestem jointowym pedałem xD hyhyhyhyhyhy
Chyba czytalem to juz z zamknietymi oczami hehe
Shaman wex nie przesadzaj :D:D:D to tak jakby porownac mnie do pavarottieg - ja głosno krzycze, on tez głosno krzyczał.. tylko ze jak ja bym umarl to cały świat by sie nie przejol.. hehe (idealny analogiczny przyklad xD)
A co do jointów to sposób jest super bo jak sie opali przed własciwy zapaleniem koncówke tak zakończonego lolka, uzyskujemy cos jak końcówka ładnie zbitego maszynowo papierosa :rasta:

12128loleczek_opalony-med.jpg

hehe gieniu dzieki :headbange kilka macr 4u. (hehe tego loleczka mam jak tapete ustawionego ;p - hmm w sumie moja rodzicielka go sobie ustawila bo pisze z jej laptopa.. moj komp dead ;/) pzdr

12128macro_nc46-med.JPG

12128macro_nc46_1_-med.JPG

12128macro_nc46_2_-med.JPG

12128macro_nc46_3_-med.JPG

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Witajcie, super foteczki ladujecie, a offtopy jeszcze leprze :muahaha:

U mnie na polu wszystko ladnie idzie, Cinnamon mnie bardzo zaskoczyl swoim potencjalem wzrostowym, caly czas rosnie w oczach (ostro podwiazywalem ,staralem sie nie przycinac, gdyby nie to to juz bym mial za male pole na niego....), zdecydowanie jest to najszybciej i najbardziej rosnaca odmiana jaka mialem... .

Prezentuje najpierw zdj clonow, ladnie ida, niedlugo je doboostuje:

Cinnamony i ferajna:

Oraz kaktusik i klonik (wydxwr)

Dawajcie foty, nie wstydzcie sie i nie popadajcie w amotywacje
Pozdr :joint:

Latest posts

Latest posts