What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
Djff nie jestem pewien (około po 2 tygodniach od posadzenia kloników w donicy, czyli te 2-3 pierwsze tygodnie flo miały pod HPSem - wczesniej ukorzeniały sie i rosły na oknie hehe), Liczenie dni u mnie nie ma sensu bo za duzo pale i zapominam (albo dane albo o tym zeby je zapisac hehe) wiec nie wiem kiedy przestawiam na flo, kiedy sadze i ogólnie nic nie wiem oprocz tego ze rosnie hyhy
Szcześliwi czasu nie liczą xD
Specjalnie dla Tonnyego cos ze zbliżeń cuchych szczycików :D P.S. w tym roku mało komu wyszedł lepszy outroor :D :respect: pzdr

12128piekny_p_omie_.JPG

12128macro1.JPG

12128suszyk.JPG

12128macro_1_1-med.JPG

12128macro_2_1-med.JPG

12128macro_3_1-med.JPG

12128macro_4_1-med.JPG

Last edited:

tredowaty

Member
1 tydzien przerwy po paru dobrych latach z przymusu ludzie nie chciejcie przezywac tego co ja teraz zalamka totalna przepraszam wszystkich ale jak z tego wyjde to chyba juz nigdy nic nie tkne ......albo nie dopusze dio takiej sytuacju wiedej

Last edited:

Giet

Member
tredowaty said:
1 tydzien przerwy po paru dobrych latach z przymusu ludzie nie chciejcie przezywac tego co ja teraz zalamka totalna przepraszam wszystkich ale jak z tego wyjde to chyba juz nigdy nic nie tkne ......albo nie dopusze dio takiej sytuacju wiedej
fajnie masz w ogrodzie a jesli chodzi o to to ja tez prawie tydzien niec nie tego nawet zielonego i jakos nie jest zle ale nie dostalem wala na 2stowy to nie jest dobrze a mialo byc 50pix i 300grzybow kurwa no tez zalamka a ostatnio jaralem pakiet mialu tez za 200 no nie moge pomyslec ze mialbym swieze zbiory z out a tak musze bulic za jakies gowno ;(
hehe dajcie jakies budszoty bo smutno ;P

G

Guest

Hmm... sie zastanawiam: czy zbyt duze ilosci azotu moga opoznic kwitnienie lub je spowolnic? :chin:

capta

Member
tak, ale to zalezy kiedy ten nadmiar zostanie podany? bezposrednio (pare dni) przed 12/12 czy w głeboookiej fazie wegetatywnej?

C

Ca2

Z tego co mi wiadomo to tak.
Kupowanie palenia zawsze było udręką i było czasochłonne. Czekanie + wałek...to poprostu dobija psychicznie. Co własny in&out to własny... czekanie na zbiory...to czysta przyjemność i uczy cierpliwości.

Paczka z nasionami nie dociera...a ja już się niecierpliwię... już chciałbym dorwać nić, roślinki, nożyczki i bym sobie przy palonku AHKxDP zmielonym z WRxA rozpocząć moje LST:D Bonsai z krzaczka tujopodobnego mi padło to choć na konopkach przez ich krótkie życie daje rade modelować z powodzeniem :D

Małe jest piękne ;D hehe nawet b2 zmniejszył moc lamp;) i jakoś nadal wrzuca na forum zdjęcia powodujące ślinotok ;D

G

Guest

cześć ziomki pytanko
1kiedy najlepiej zacząć lst i kiedy dołożyć do tego fim .
2 jak macie jakies foty z przykładami to dzięki

bogusik2

Member
Shaman trip zdecydowanie tak :) a jak np. dowalisz roslince PK to kwitnie szybciej :) (rozni ludzie roznie mowia ale ja swoje wiem ^ ^ zajebiste efekty hehe)
Poti dzieki :) niedługo wogole zejde do zera albo jednej roslinki i bye grow :D
"Za rok moze dwa" hehe "..40 lat mineeło" (lol z żartu o górce i ślimaku hyhy)
A to moj mały autorski sposób zakańczania blancików :D pewnie ktos juz kiedys to wymyslił, ale jakos nie widziałem zeby ktos to stosował :)
Ogólnie zakańczamy zwijanie z pomoca tępej strony ołówka zaginajac końce bletki i wciskajac końcowke długopisu tak żeby powstał lock :) Takie zamkniecie wyglada jak maszynowe haha :D
Palenie.. zaczynamy równo z gracja i samym ziolkiem :) Cała bletka ktora jest płaska na końcy spali sie i odpadnie zostawiajac nam tafle zioła jak w normalnym papierosie :)
Wszystko równomiernie i wg mnie lepiej niz przy normalnym zakończeniu :) pzdr

12128blancik.JPG

12128blancik_1_-med.JPG

Last edited:
C

Ca2

Bibułka dobra na akcje pustynna burza ;D B2...Mac Gyver Ci sie udzielił po jaranku ;D Trzeba przyznać precyzja budzi podziw:)

NEO-ANGIN

Member
hehe smacznie wyglada i zapewne byl jeszcze smacznioejszy...ja tam jak mam cos zawijac to wole normalnie tradycyjnie heheh, za duzo pierdolenia.

Escobar

Active member
Siema
Ganja Smile jeżeli chcesz zejść poniżej 12 naświetlania to odradzam. Nie wyjdzie to roślina na dobre. 12/12 jest optymalnie.

Ma ktoś może pomysł dlaczego tylko WW jest spuchnieta a reszta krzaków to hairy pussys?

EDIT:
zdjecie nr1 wlochaty skunk#11 (DP) nr white widow (BG2)

E2: Dobra. Wydawało mi sie ze skunk#11 kwitnie 7-8tyg a znalazlem teraz ze 7-11. Troche mnie to zmartwiło.
:badday:

Last edited:
C

Ca2

Ja stosowałem niekiedy nawet tydzień 10/14 i nic specjalnego nie dostrzegłem.

Escobar: jeżeli masz różne odmiany to nie ma co się dziwić, że jedna spuchła a inne się ociągają...w WW jest sporo indyji więc puchnie ładnie i szybko zaczyna ten proces.

Latest posts

Latest posts