ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
no racja, jebnelo mi sie z dolarem ziomek byl w stanach i caly czas wkrecal i jakos w podswiadomosci mi utkwila stawka ~2.80 $ / 1zl ;D . co nie zmienia faktu ze napewno bym nie zalowal takiego wora
Nooo właśnie o takie palenie mi chodzi
Od razu widać, że porządne.
Ostatnio podobne (wizualnie) miał mój znajomy. Zakupił w poznaniu. Przy 50g za 1g płacił 19zł albo 20zł chyba ale nie pamiętam już dokładnie...
Udało się komuś wyhodować dobrze śmierdzącego i podobnie (wizualnie) wyglądający materiał na outdoorze?
Co do indooru.
Możliwe, że niedługo zaczne (trwają przygotowanie), ale wszystko zalezy jakie warunki będą na "spocie" po przygotowaniu go.
Myślałem nad tym żeby zasadzić tam Shit, albo Shiva Skunk. Ludzie dobrą opinię mają też o Jock Horror (stawiam że wszystkie odmiany słowne to jest to samo)...
Zobaczymy.
Oto moja główna obecna uprawa od lewej 5x big bang od greenhouse i 4x cinnamon z fs. Roslinki maja około 40 dni i wczoraj przeszły na 12/12 a jutro na góre idzie siatka.
Dobra sweetu, nie krytykuj, zobacz jakie pose zarowy ma goscio.
RD, strasznie dziwne specyfiki maja w tym coffeshopie, gdzie sie zaopatrywales. Ale przyznam szczerze, ze wszystkie wygladaja na poziomie. Sprobuj koniecznie Burmese Kush, jezeli jeszcze tam jestes hehe, tylko moze byc klopot ze znalezieniem.
No ja sie zgodze ze sweetem ale fakt faktem koles ma energooszczedne lampki ;P
Ja przez tydzien nie moge zadnych fotek wrzucac musze sobie kupic jakis aparat w koncu a nie korzystam z k800i mojej starej... Ale jak wrzuce za tydzien foty to przynajmniej bedzie widac roznice
Sweetu pamietam cos mowiles o zamawianiu nasion od FS wiec ja chetnie sie z Toba zloze to bedziemy mogli wiecej odmian zakupic i sie podzielic bo do mnie i tak tylko 4 rosliny wchodza
No dobra ja nie twierdze ze jest inaczej;p w tamtym boksie jest 8x24W i 2x40W, box ma wymiary 110x55. Wiem ze swietlowki to kiepski pomysł, jest to uprawa która ze tak powiem zaczynała sie w ciężkich warunkach.. No ale jak juz sie cos zaczęło to trzeba to doprowadzic do konca, zawsze doświadczenie wpadnie zważając na to ze jest to mój pierwszy indoor. Mam jeszcze jednego boxa o wymiarach 50x50 z 4 lowryderami i dwoma WW (WW wogle nie były tam planowane, miał to byc box do uprawy lowryderów na pestki i na klonów z roslin z boxa nr1 ;p ale musiałem przygarnąć jeszcze 2 biedne roslinki). W tej chwili jest oswietlany 6x24W. Planuje do niego kupic hpsa 150W na flo WW gdy lowryderów juz nie bedzie.
Zathir moje małe tez czasem łapia mószki hyhy
Twoje warunki nie sa takie najgorsze jak widac rosnie i niewazne jak rosnie zawsze jest zielono tak ogólnie fajnie wygladaja
U mnie tez cuz małego.... zaczynały flo pod HPS 400W ale teraz kwitna pod świetlówkami 6x1200lm energo.. daje im Planton S, PK 13/14 i biohumus - efekty sami oceńcie hehe pzdr
Bogusik standardowo rozluźnił swoimi rosiczkami.
Moje jesli chodzi o nawożenie to dostały na poczatku saletre potasową 17-17 i kristalon fioletowy 25-6-6 a pare dni temu mikrovit z woda i dolistnie.
"kristalon fioletowy 25-6-6" ciekawie brzmi hehe niestosowałem, ale fajnie brzmi
Shaman dzieki hehehe niedługo moze zaczna łapac małe muszki ^_^
Dizel fajne nasionka za roczek Dizelmix bedzie żadził polami polskimi hehe
Moja żaroweczka poszła w odstawke od tak dla relaksu umysłu (glownie domowników, nie mojego hehe)... ale jeszcze fotki przez jakis czas bede miał czego wżucać
hehe Ta 20l donica daje mi tyle przyjemnosci co cały wielki box pzdr