What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Witam jaraczy tematu :respect: !!! A ja wykopalem swoj pierwszy dolek w mojej raczkujacej karierze growera ;] !!! :woohoo: :friends:
Wprawdzie pozno, ale lepiej pozniej niz wcale :D
Narazie to jeden dolek w ktorym jest miejscowa gleba wymieszana z dolomitem i odrobina nawozu z pokrzyw. Szkoda ze aparatu nie mam to bym fote walnal na forum. Za to obiecuje ze za tydzien lub dwa pozycze aparat od kumpla i wrzuce jakies foty na threda. Do tego czasu powinno cos tam juz wykielkowac z ziemi :) Planuje za tydzien wykopac jeszcze drugi dolek w innym miejscu.

A jezeli chodzi o menatalnosc tego forum, to musze przyznac ze zeczywiscie sie zmienila. Wydaje mi sie ze kiedys bylo tu o wiele weselej i zyczliwej, ale za to przynajmniej widze ze w tym roku mamy zatrzesienie nowych userow :D :bat:

Kaczka mac!

pzdr! :wave:

baku

Member
elo :D :joint:
dzisiaj byłem na spacerku i zrobiłem fotki .
lowryder-kobitka ma już białe włoski ale na zdjęciu nie widać :D

lowryder- męszczak

fishu-ile tygodni mają te roślinki od twojego ziomka ??

pzdr :joint: :wave:

Korlic

Member
Siemka wszystkim.. Dawno tutaj nie pisałem. :] Na spocie tydzień temu (w niedziele) posadziliśmy 40 plantz. Wszystkie w jednym korycie jedna obok drugiej. Ziema gruntowa + ~30l torfu + azofoska + dolomit, podsypane keramzytem i trocinami. Ziemia gruntownie przekopana pozbawiona wszelkich grudek, obfita w dzdzownice lecz niestety czarnoziem to to nie jest (brunatna?, zwykła pospolita pod uprawy rolne), w czwartek byliśmy odwiedzić małe i już 5 pokazało płeć (3 samce i 2 samice). jak tylko poprawi sie pogoda i zacznie sie sucho robic to zdam relacje :)

G

Guest

hodowca85 said:
Widze ze ostatnio to forum bardzo sie zmieniło...mądrzy ludzie ,którzy naprawde mają pojęcie o rzeczy w ogóle się nie udzielają...leją na tandetnego rodzaju pytania- i wcale się wam nie dziwie chłopaki bo kurwa przez co poniektóre osoby i ich posty wcale nie chce sie tu zaglądać....masakra ...
hej, mam takie samo zdanie, ogladam, czytam i zastanawiam się, sam byłem atakowany więc spogladam, mimo wszystko jestem zdecydowanie za uprawą ziela bo o to przecież nam chodzi i poto jest to forum, pozdro dla wszystkich top :wave:

ps. ja nikogo nie neguję i nie naprawiam w naszej małej wolności szanuję ludzi robiących GANJĘ. JaH RastaFarai :smoweed:

@hodowca85 bardzo ładne planty !!!

Last edited:

jasmin

Member
witaj fish, dawno mnie nie bylo, spoko ze nadal dajesz rade,
podobnie jak ty rowniez u mnie sa dwie panie od kumpla na 2 tygodnie, calkiem podobaja mi akcje przechowywania plantow ;)

<> tomato <> ......a drzewo rzuca sie w oczy ;) , ile tam palenia jest !?

tomato

Member
Veteran
baku, widze ze ci calkiem ladnie ida te lowryderki :pimp3: to juz niedluga chyba bedzie dla nich polmetek, co?

jasmin, fotke znalazlem w galerii jednego z userow. nie wem co to za strain i ile tego moze byc, ale podejrzewam ze dobrych pare kilo ... :canabis:

rberciol, masz juz duze planty, slimaki moga ci teraz najwyzej ....naskoczyc !!! :smoke:

Last edited:

rberciol

Member
zoabcz na to ostatnei zdjęcie jak ten duży plant wygląda:D Hmm zauważyłem że mrówki zapieralaja ten slimakol - ma on działanie wabiące, mam nadzieje ze nie zajebią mi one całego produktu :p

rberciol

Member
Zauwazylem ze mrowki zabierają ze sobą slimakol - ma on włąsciwosci wabiące - ciekawe czy całego nie pozabierają hehe:)

rberciol

Member
Zauwazylem że slimakol jest lubinay przez mrówki - zabierają go spod plantow :) Mam nadzieje ze calego nei zabiorą i ślimaki nei zaatakują znowu :p

kartofel

New member
wczoraj odwiedziłem spota przez, którego w trakcie ulew przepłynął chyba regularny potok, wyrywając i niszczę 3 z 6rosnących tam roślin, na szczęście te które przetrwały już odzyskują siły i zaczynają sie prawidłowo rozwijać

Widok na spota praktycznie przez cała jego szerokość przepłynął rwący potok,

a to prawdopodobnie malutki DP

kolejny DP ten rośnie troszkę wyżej i najmniej ucierpiał, chociaż przez kilka dni musiał być tez zalany

pozdrawiam!

baku

Member
tomato - jeszcze z 1.5 miesiąca no i lowryderki powinny być gotowe :D

kilka fotosów z wczorajszego spacerku (uważajcie na kleszcze jest tego od groma)

purple power

komxnL

nL

emxchemoxhhxnl

hehe toptopganja -tyle to tez bym sobie lubiał zapalić :D

pozdr :joint: :wave:

Last edited:

57fun

Member
Witka :]
U mnie dziś piekne słońce świeci mam nadzieje ze do końca tak bedzie :] byłem wczoraj na spocie wysadzi 5 bonsai z moich sionek i jednego klona BB ale dziwnie zmutował po ukorzeniaczu, byłem tez zobaczy reszte badyli i bardzo pięknie rosną matka BB powyżej kolana juz jest i ładnie ciągnie w góre 100% samica:], zfimowałem 1 WW a tako sobie a reszte tylko obserwowałem, lipa jest taka ze z sionek które zakopałem w ziemi nic nie wyrosło, albo nie moge dojrze bo walnąłem je tak lekko w perzach kolo kukurydzy, ale jeszcze zyje w swiadomości ze jak wróce tam na pażdziernik to chociaż z 10 zeby wyrosło bedą większe będzie bardziej je można rozróżnic od reszty polskiej naturalnej zieleni :], Potrzebuje Lr jakiś zeby do ang. zabra bo nie chce mi sie tam lamp zabiera, a na parapecie bedzie gyt

gigi

Member
Katastrofa z kleszczami chodzil po mnie taki wielki nie wiem w jakim celu ale an szczescie sie nie przyczepil no a u mnie w ogrodku 2x ES F & M

KOBITA:

Facet ale oberwalem mu jajca zbyt ladny zeby scinac:D ;p

SORY ZA JAKOSC ALE MAM HUJOWY APARAT

D

DepczacyRobaki

Siemka!Wczoraj byłem oblukac 1nego spota.KOMAROW OD ZAJEBANIA!!Ale 2ie fotki dałem jakos rade pstryknac.

mniejsza to ES , wieksza HH

POZDRO

bogusik2

Member
Ładnie wam rośnie :D duży ruch sie przez outy zrobił hehe
Ja wczoraj wyprobowałem 2 szkoły picia brandy ;p w necie czytałem że nalezy pić na ciepło w koniakówce... znowuż znajomy alkoholik (hehe tak go nazywają ;p ale po prostu sie na tym zna i pasjonuje hehe nie jest chory) powiedział ze prawdziwy smak poczuje dopiero w połaczeniu z lodem... i powiem wam że z lodem była o wiele lepsza :> Być moze dlatego że dużo paliłem i na ciepło gorzej wyczuwałem smak ale kto wie :D
Napisze też slowko o White Russian x Afghani od szanownego HC :D
Ziolko suszy sie jakiś 5 dzień (jezcze ze 2) i już wchodzi w płuca jak lekka mgiełka z vaporyzera (kiedy pali sie z bonga to WRxA)... Coś niesamowitego :D :D :D
Faza pomimo że indyjkowa to daje uczucie przyjemności samo w sobie ;p można sie rozpłynać na fotelu - wczoraj w polanczeniu z 0,7 brandy (wypaliłem do niej 2 lole z aLed tego) miałem niesamowitą banie :D
To niesamowite ziolko zrownoważyło alkohol i jednocześnie jakby nie dało sie przedawkować... po prostu przechodziłem w coraz silniejsza faze, ale nie było nieprzyjemnie - 0 BAD TRIPA :D
Poźniej przed snem do końca ostatniego lola chlapnolem 3 Tyskie ;p
Rano pobudka po 10, bez kaca, homor całkiem całkiem... :D
Ziolko czyniace CUDA :D
Dodam że roślinka była max zapylona.. Geny pierwsza klasa :)
E: dodam jeszcze co do lodu... Prawdą jest ze nie można zamrażać go razem z np. miesem, ale mozna kupić szczelne foliowe foremki, które nie przepuszczaja zapachów.. Napełnia sie to jak balonik woda (plansza i nastoma kostkami do napełnienia) i potem szczelnie zamyka po czym zamraża.. Nie zdarzyło mi sie jeszcze czuć z drinku rybe czy warzywa.. (miesa nie mam w zamrażalniku bo jem bardzo żadko). pzdr

Last edited:

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!
Bylem wczoraj w miejscu nr1 dolozyc jeszcze 2 EM

Reszta roslin w tym miejscu ladnie rosnie ,slimakol sprawdza sie dobrze..

dla porownania zdjecie z przed tygodnia po wysadzeniu..

Latest posts

Latest posts