ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Po stracie roslin poprzez grad wielkosci jajek gołębich postanoiwiłem w tym samym miejscu posadzic kolejna partie 14szt roslin maja 7 dni odmiana TwilightxBig Bud
Siemka!U mnie pogoda spoko, troszke deszczyku, troszke słoneczka.Kusi mnie zeby odwiedzic spoty ale nie ma co scierzek wydeptywac.Zreszta im dłuzej nie bende widzial malenstw tym milsze i zaskakujece moze byc nastepne spotkanie.Odwiedze je jak juz trzeba bedzie im cos zaaplikowac.A jak narazie bawie sie troszke w indorka na tyle na ile warunki pozwalaja.
Z prawej klon HH meszczaka z lewej ES(mam nadzieje ze kobita)Dzis przełączylem oswietlenie na 12/12.Zobaczymy cosik z tego wyjdzie.
ES
A teraz na meczyk poginam POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!
POZDRO!
jupi!! znalazlem dzis w wroku Sionko trzamjcie kciuki zeby bylo zdrowe:] kurde muuusi wyjsc bo pyyyyyyszne mamusie mialo nasionko dopiero do domu wlazlem
Hodowca widze ze u Ciebie tez niczego sobie roslinki rosna !!
U mnie Chronic x Bubble Gum, ChronicF2, C99, no i jakies stare indorowe nasionka typu RomP 19 i krzyzowki z C99
Dzisiaj jest 62 dzien na flo i sciolem dwa topki, mysle ze dam im jesczcze dwa ciemne dni i bedzie spoko, scinam na poczatku tylko gorne partie coby popki na dole podrosly ciutke i dojrzaly !
Ja poszedlem dzis na spota bo nie pada u mnie ale nie doszedlem bo ktos stanol mi na drodze i sie zawrocilem mozliwe ze odkryl moja miejscowke ale mam nadzieje ze nic sie nie stało. Tomato te krzak z daleka wyglada jak drzewko owocowe... jablonka albo cos hehe wyglada zajebiscie.
Powodzenia
tomato
taka jablonke jak bym mial:| syhila bym sobie kupil zeby sciac a drewnem to bym w kominku palil z zatkanym kominem.. loool szoooooook
masaakra to jest
mala dawka ukorzeniacza i azot dostalo bonsai
narazie sie trzyma wiec jest dobrze chyba sie przyjelo
Widze ze u was w ogrodkach sie ladnie zieleni U mnie mizernie przez nieoczekiwane mrozy zginely mi 4 maroc z FS Ale coz czlowiek uczy sie na bledach hehe Obecnie u mnie w "ogrodku" czyli na parapecie rosnie tylko jeden spozniony bagseed Totalny brak pestek a raczej kasy na pestki a znajomi sie w to nie bawia tylko pala shit od dila Oto i mam nadzieje ze Ona hehe