What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

bublelicious

11398P1130952.JPG

G

Guest

A mnie g... obchodzi co lubicie pić bo to jest forum o marihuanie więc proszę darujcie to sobie tutaj i uszanujcie zasady ale tak naprawdę a nie na koniec piszecie lubię MJ ps pamięta ktoś moje Newill haze H dzisiaj ścinam ostatnie 2 panienki i będzie kosmos :joint:

R

retbatler

żeby nie robić zbytowego offtopa zdjęcie jagódki 27 dni

a wracając do tematu, to mi żadne mocne alkohole nie smakują. Piłem takie uważane za dobre - jasia black label, ballantines jakieś koniaki 5 gwiazdkowe i...
niedobre. Piłem żeby się upić. Może mam receptory niewyrobione :pointlaug

Piwko czy dobre wino to co innego, natomiast wódkom i łyskaczom:

Rystal pojechałeś jak szczupak z tym bubblelicious, to twoje ? :yoinks:

Last edited:
G

Guest

Pacek for HotCargo

Pacek for HotCargo

yoyo
holandia to jednak raj na ziemi, i choc bywam tam czesto to wciaz klimat jaki tam panuje rozklada mnie nawet bez palenia... zapalic batonika, na polu ziela przy sloneczku, wiatrak w oddali kreci ospale ramionami, jak by byl trybikiem tego calego mechanizmu obrotu nieba.. ehh

Placek dla Hot`a,juz ty wiesz za co i mamy nadzieje ze kiedys bedzie okazja bys sprobowal bo wystepuje rowniez w wersji z odrobina thc :)

a moze ktos sushi??

NL od FS /z c-fr.pl/ 7tyg flo w hydro pod 400W, wg. mnie NL ze wszystkimi swoimi przymiotami..
uwagi: nie polecam dla upraw hydro, duzo lepiej rosnie w ziemi.. w hydro jest delikatna i wymaga troche uwagi.

Last edited:

tomato

Member
Veteran
hmmm...divinorum, uwielbiam sushi :yummy:
widze ze uzywasz bletek brownsugar, czy te na zdjeciu o smaku "wyspiarskim" {lol...} nie maja zbyt mocnego aromatu ?? mialem kiedys wisniowe i nawet polubilem te bibule, ale aromat wisni mnie poprostu odrzucal ... :bat: te sa lepsze ???

rberciol

Member
hmm, a jednak slimaki mi wpieprzyły wiekoszosc roslin. Inne straciły bardzo dużo na zdrowiu, ale stożki na szczęscie się zachowały - uff. Więc 6 roślin jeszcze walczy o życie. Ślmiakol jest już posypany obok roślin. Jakby tego mało było to koło innego spota - poletka jakiś dziadek z reklamówka biegał i chyba grzybów szukał. Koło kolejnego poletka wojsko sobie postanowiły wykopać dziure w ziemi zeby podczas zabawy mogli sie chowac :/ Szkoda gadać.

Posadziłem dzisiaj kolejną porcję roślin - 10 (leb, pp) i 1 WR. Własnie kielkuje 6 nasion Hells Angel i 3 nasiona Apollo 11. Znalazłem fajna miejscówke, nawet dzika róża tam rośnie i jest bujna roślinność (do pasa - moj wzrost to 173 cm) Lrki tworzą nasionka. Już sa brązowoae ale poczekam na wiecej nasion - nie będzie ich dużo. Nom takie plany były ale zmarniały. I chyba na dobre to wyszło. Bede zawsze pamietal i zbieral na slimakol. 2 moj problem z suszeniem ulega redukcji :)

G

Guest

@tomato
jak dla mnie sa zajebiste.. jak ich nie pale to je na nonstopie wacham :D polecam i jagodowe tez sa fajne
@rberciol
doskonale rozumiem, mnie strata przybila na dlugo, na jakies 10batonow

LDV

Active member
Co do tematu alkoholowego

Panowie macie racje że whisky najczęściej koneserzy piją bez dodatkowych napojów po prostu z lodem. Ale kurwa zachowujecie się jak SUPER ELO KURWA ZNAWCY W HUJ. Jakoś nie chce mi się wierzyć że za pierwszym razem wam whisky "wchodziło". Z tego z czym ja się spotkałem to whisky nikomu na początek nie "podbija" receptorów smakowych...
Każdy niech pije jak mu się podoba i niema sensu z siebie robić wielkich bonzo jedynie z tego powodu że pijecie bez dodatków (nie licze lodu).

Mi osobiście whisky smakuje średnio. Mogę pić nie sprawia mi to trudności ale są trunki które smakują mi bardziej. Może dlatego że nie piłem jakiś niewiadomo jakich dobrych whiskaczów, najlepszy jaki miałem okazje pić to Johnie Walker Black i Green czyli z wyższej półki ale nie z wodotryskami.
Jakoś tak bardziej mi podchodzi (z tych egzotycznych) o wiele wiele mniej szlachetny trunek to znaczy tequilla.

Gadacie tak samo na temat picia tego whisky jakby polak gadał że z vodki nie powinno się drinków robić z sokami, a meksykańczyk by mówił że tequilli się nie pije z solą i cytryną...
Whisky z colą to jest poprostu drink i ja jakoś nie widze powłodu dlaczego picie takiego czegoś ma uwłaczać konsumującej go osobie?

A żeby nie offtopa:
Miesięczne lowrydery na jakim stadium powinny być? Moje już mają dorodne jajka a źeńskie powolutku przymioerzają się do puszczania włosków...

Pozdrawiam

bamse

Member
Witam

W ogrodzie narazie spokój, choć nie jest juz tak jednokolorowo..:)

Oto 4 panienki EarlyxLR plus dwa razy roxi mix.

to rowniez earlyxlr, 5 jej tydzien sie zaczął, trzeci z topikiem.

tu po 2 razy komxnl, HA, oraz jeden NL, drugi wyrwany.

pozdrawiam.

franzPL

Member
roślinki maja 7 dni jutro ida juz na spota moze w całośći choc moge sie nie wyrobic poniewaz spot nr jest przygotowany jest ziemia woogle wszystko a spoty nr 3-6 sa tylko wykopane doły wiec moge sie nie wyrobic :) oto fotka tygodniowych roslin

na spotach kurcze masakra po przejsciu małego tornada plus gradobicia wielkosci jajek od gołębi straciłem 83 rosliny masakra przetrwały 12 szt choc i one moga nie dotrwac długo ponieważ są w masakrycznymn stanie ale nowa armia jest juz gotowa te powyzej 7 dniowce pojda na nowe spoty reszta mam nadzieje do poowy czerwca wyladuje juz na spotach na ktorym przeszła anomalia pogodowa mam nadzieje ze juz nie bedzie wiewcej przygod z outem :)

michu

Member
57Fun:
Tak mniej wiecej jakie to sa rejony?

Gelowas:
To wiesz jeszcze jest dosc mocno uzaleznione od uczelni :)
Na mojej nie jest tak rozowo, a od pazdziernika zaczynam studia na drugiej.
Bedzie pan magister dwoch kurwa kierunkow:).

muciek:
Wyglada super :)

tomato:
Nie ma co za czesto jezdzic.

A tak z ciekawostek - wiecie ze jezeli umyjecie zeby wczesniej niz 1h po spozyciu cocacoli to mozecie sobie zetrzec szkliwo ?

rberciol:
Apollo 11 :) podobniez mistrz

LDV:
Ostatnio slyszalem taka opcje
srebrna tekla - sol i cytryna
zlota tekla - cynamon i pomarancza

kempamc

Member
http://wiadomosci.onet.pl/1414926,2677,kioskart.html

^^ scigaja nasza kochanke! w kajdanki chca ja zakuc^^

franzPL widze ladna roslinke po lewej na dole ;]
ja swojej walnalem 12szt kuleczek saletry amonowej nastepnym razem + troszke zelaza i znakomicie ruszyla :)
wspolczuje takiej straty na spocie... u mojej babki tez taki grad przelecia i rozwalil jej taras znaczy taka plyte przezroczysta, plexe .

mama ognisko bedzie robic z sliwek i jablonek starych wiec bedzie popiolu troche:) kazalem jej do wiadra go schowac:D jeszcze cieply bedzie:p
zda sie na BlOom:D
ja osobicie mam w boxie pomidorka:D koktajlowke:p smieje sie z mamy bo moj jest 3 razy wiekszy od jej na polku i o wiele bardziej rozkrzewiony przy 40.000lux:D

zastanawiam sie czy wziasc cos z c.fr.pl czy poczekac i cos z seed.pl wziasc troszke taniej z 5szt, chcialbym miec swoje SiOnka zeby nie tracic kasy na kupne..

57fun

Member
wschodnie mazowsze..:]
Panowie Gyty wam rosna u mnie pada juz 4 dzien i nie laze na spociki bo tego nie trzeba a podczas akcji wole wogole tam nie chodzic.

hodowca85

Member
Widze ze ostatnio to forum bardzo sie zmieniło...mądrzy ludzie ,którzy naprawde mają pojęcie o rzeczy w ogóle się nie udzielają...leją na tandetnego rodzaju pytania- i wcale się wam nie dziwie chłopaki bo kurwa przez co poniektóre osoby i ich posty wcale nie chce sie tu zaglądać....masakra ...

Fish131

Active member
Pamietacie growera o nicku Święty?
Tak sie zlozylo ze to moj kumpel i wlasnie wyjechal na 2 tygodnie na mazury. A mial 2 MasterLowy w boxie z kolumny. No i podjalem sie opieki tymi szkrabami heh.
U niego rosly pod swietlowkami a teraz wrzucilem je pod mojego 150W HPSa.
To jego first grow wiec mu sie wyciagnely planty... Zobaczymy co z tego bedzie...

Latest posts

Latest posts