What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

L&M

Member
siema panowie, fajnie wam rosnie wszystkim, niedlugo i ja sie pochwale swoimi roslinkami ale kac po whisky kutecznie uniemozliwia robienie fotek:D

G

Guest

to ja nie wiem jakie ty whisky piłeś ja nigdy po whisky nie mam kaca a pije z cocacolą

G

Guest

whisky z colą? :yoinks: Toż to się przecież tylko czyste pije. No ewentualnie z lodem... Nie rozumiem jak można psuć dodatkami smak dobrej whisky. Whisky to najlepsza wódka ze wszystkich ale tylko czysta !
A żeby offtopa nie było aż tak wielkiego to dodam, że najlepsza z jointem jakiejś smacznej sativki :D

bandzior

Member
grunwald said:
whisky z colą? :yoinks: Toż to się przecież tylko czyste pije.
nieprawda czysta whisky mi wogule nie smakuje natomiast z colą bardzo dobrze smakuje i wchodzi
niedługo i ja sie pochwale swoimi roślinkami pzdr :wave:

bogusik2

Member
Żeby nie robić offtopa napisze ze mi sie ładnie susza 3 topeczki pełne nasionek :D hehe (Hells Agnel już ni ma - simpelek) Susza sie powoli ale juz niedługo beda dostepne w naszych polskich seedbankach moje nasionka jako gratisy albo jako OS coś pod to :) Bedzie to odmianka WD-22 - skomponowana z genów od 2 zacnych forumowiczów (pozdro HC i LDV ;)) Mam nadzieje ze sie wam spodoba :D
A teraz to po co pisze tego posta:
bandzior, capslock20 :moon: ehh tacy to nawet przegrzebki doprawia keczupem od helmans :bat:
:fsu:
Smutno mi sie robi jak ktos markowego łiskacza misza z cola albo innymi chemicznymi syfami ;-G Jedyne co lubie z kola to Dębowa, Żubrówka i jakiś niedrogi Rum :D ale drogie i dobre alkohole nalezy szanować.. :badday:
E: bandzior kup sobie feminizowane nasionka jakies drogie, wykiełkuj i dozuc kiełeczki do sałatki żebyś był zdrow jak ryba.. (to mniejwiecej to co robisz i dobrym trunkiem ;p) Mam pasje kucharza wiec orientuje sie tez troche w alkoholach ;p Polecam poświecić troche czasu na lektóre albo nawet jakieś programy z TV z których mozecie sie nauczyc co i jak pić.. sami zobaczycie ze bedzie lepiej smakowało.. A na teksty typu "sama whisky mi nie wchodzi" odpowiadam.. albo kupiles gówniany trunek albo nie powinieneś sie za niego brać. pzdr

Last edited:

L&M

Member
żeby nie robić offtopa nadmienie że whisky popijałem tigerem, moze daltego ten kas:) a a z cola pije tylko brendy ,a tak ogólnie to kapa wielka po moje 3 the church k**wa nie wykielkowaly, co innego wykielkowalo tylko the cherch nie:/ niedlugo zapodam fotki moich lr bo jest ich baaardzo duzo:) papa

... no i wszystko jasne, juz wiem czemu mam kaca, podobnież(ja juz tego nie pamietam) jak sie skonczyl alkohol to jebaliśmy amol... masakra

Last edited:

kempamc

Member
bogusik2
to ja juz odrazu sie pisze na OS :D:D:D

co do klotni.. pyycha jest metaxa z cola lodem i 3ma kroplami cytryny:)
i nie wmowicie mi ze nie:p :yummy:

kurde macie moze pomysl jak w kolbie szkalnej ze szkal dmuchanego hartowanego zrobic otwor na lufke? takie bongo chce zrobic:D a u mnie na tym za_**piu nie chca mi zrobic tego ... rozgrzac jakims palnikiem dane miejsce i przekluc czy jak? zna sie ktos??

G

Guest

Kempamc, zastanawiałem się skąd znam twój avatar. Wpisz "rasta" w google :D :

11878174-Rasta_bonne_annee_maxi.gif

kempamc said:
kurde macie moze pomysl jak w kolbie szkalnej ze szkal dmuchanego hartowanego zrobic otwor na lufke? takie bongo chce zrobic:D a u mnie na tym za_**piu nie chca mi zrobic tego ... rozgrzac jakims palnikiem dane miejsce i przekluc czy jak? zna sie ktos??

Mozesz sprobowac uzyc specjalnego wiertla do szkla.

kempamc

Member
;d dorba chlopaki poradzilem sobie nie zrobilem dziury ale inny aptent wymyslilem:D jedynie potrzebna nakretka (chyba uzyje miedzianej takiej do zaslepiania rur) na cybuch zrobie foto i zamieszcze:D nom masakrycnie mi wyszlo:p zeby bylo jeszcze czym nabijac:D eheh a tu lipa.. nawet pestek ni ma.. wr.. pozdrawiam i do wieczora :) :woohoo:

G

gelowas

grunwald said:
whisky z colą? :yoinks: Toż to się przecież tylko czyste pije. No ewentualnie z lodem...

a ja pije z cola i lodem, whisky jak najbardziej do tego pasuje.
na koncie mam Tullamore Dew, Ballantines, (red, black), Chivas Regal, Grants, Teachers, Four Roses, Johnnie Walker (red, black), single malt narazie chyba zadnej...hehe jak na swoj mlody wiek to calkiem duzo roznosci juz wyprobowalem. Ale najlepsze jest piwo. :D
pzdr dla piwoszy

kempamc

Member
oto moj bong:D nie moglem sie powstrzymac:p wieczorem na ta stalowa srebrna rurke zaloze cybuszek z zaslepki rury i bedzie git:D:D

nastepne foto bedzie z wkladka niedlugo lecimy z kumplem sprobowac ekstrakt z salvii x5 zdam relacje :) ciekawy jestem jaka to ma moc;> ale bedzie bieganie po lące ahah :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ladna pogoda sie znowu zaczyna:) na spotach znowu zacznie sie mocno zielenic:) ahh.. a teraz lece na korki z matmy;/ :fsu: wr..

3majcie sie i dbajcie o swoje kochanki:)

kartofel

New member
Witam!:wave:
no to i ja troszkę pokoloruje
na początek spot nr 1, reszta pojawi sie w swoim czasie
rosną tu 4 rośliny, ale po kolei:
pierwsza i najwcześniej sadzona to Shaman z DP

zaraz obok rośnie Durban Poison również z DP

a to maleństwo to maroc z FS,

dziewczę to jeszcze za młodu zaczęło mi kwitnąć w moim malutkim boksiku, zresztą jak wszystkie moje maleństwa, lecz nie słucha sie zupełnie i dalej już od jakichś 3 tygodni będąc na łące dalej kwitnie, i jak tak dalej pójdzie to w lipcu pójdzie pod nuż, aczkolwiek mam nadzieje że zacznie sie dalej normalnie rozwijać
no i ostatnia na spocie namber łan jest The Church z GH

nawiązując do kilku postów wyżej dodam tylko że razem z kumplem mieliśmy pestki tej odmiany on miał 3 ja 2, mi wykiełkowały i bardzo ładnie sie rozwijały obydwa nasionka, a kumplowi niestety żadne nie wyszło z ziemi i raczej jakość pestek nie miała nic do rzeczy, chociaż w moim przekonaniu jest bardzo dobra, on po prostu je zbytnio podlał:badday:
i na zakończenie 2 klony jeden to the church (czarna doniczka) i shaman( czerwona doniczka)

tomato

Member
Veteran
witaj kartofel, tu pomidor... :wave:
czy pozostale to tez dziewczynki jak maroc ?? no ladniutkie, zastanawia mnie tylko ta dziwna maz wokol roslinek :chin: co to takiego ??

Burek

Member
no najs najs panowie wam rosną krzaczki
mi jadą PP coś przydusiło jakieś zeiwrze sie na ną położyło(chyba sarna) i roślina skończyła swój żywot. szkoda rest in peace
1 PP

2 PP

3 PP

LR#2 x WW

2 LR#2 x WW

pozdro

g1enek

Member
Elorap
U mnie rowniez wszystko idzie pelno parą ;) Juz ponad 30 femi poszlo na spoty, jeszcze ponad polowa :) 2 regularne Northeny Lighty juz zaczely pokazywac wloski od topow , yeah.

L&M mi wszystkie Churche wykielkowaly po dniu czy tam dwoch, lecz dwa nie wyszly z ziemi , zycie :( .

kartofel

New member
Wszystkie roślinki jakie wysadziłem to dziewczynki, no prawie, mam też dwuch chłopaków, ale nimi jakoś tak sie nie zajmuje! Pestki shamana i durban poison były regularne, z tym że roślinki były początkowo w małym boksie gdzie na skutek dość nieregularnego oświetlania pokazały płeć, z dziewczynek pobrałem klony, ukorzeniłem i stopniowo wynosiłem na łąki i pola!
A ta maź to najzwyklejszy w świecie dolomit, który był w worku na dworze i w trakcie deszczu trochę namókł, nie wygląda może za dobrze, ale nie o to chodzi!

Latest posts

Latest posts