What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

No superrr Wam szystkim rośnie :D Mam nadzieję że u mnie też :D

And God said,
Let the earth bring forth grass,
the herb yielding seed,
and the fruit tree yielding fruit
after his kind,
whose seed is in itself,
upon the earth: and it was so.

And the earth
brought forth grass,
and herb yielding seed after his kind,
and the tree yielding fruit,
whose seed was in itself,
after his kind:
and God saw that it was good.

Genesis, Chapter 1,
Verses 11 and 12

C

Ca2

Sensi Skunk x Johnny Blaze 60day 39 flow

Jedyna kwitnąca

No i tutaj dla zabawy zrobiłem sobie znowu klona :D

Strasznie bolą mnie te rośliny. W niedziele zamknie się 6ty tydzień flow a te k_urwy kwitnąć nie chcą ;/

GanjaDevil

Member
Musze przyznać , że jednak cannabis.fr to profesjonalista wczoraj zamówiłem paczke i przed chwilą dostałem telefon , że dzisiaj przed 14 zostanie wysłana ... szkoda tylko , że nie poszerza tak szybko oferty jak seed , ale jednak wole profesjonalny sklep z mniejszym asortymentem niż sklep z dużym asortymentem , który gubi adresy , ociąga się z wysyłką...

C

Ca2

GanjaDevil: święta racja.. c.fr ma znakomite podejście do klienta. Ja do zamówienia dostałem kartkę, że nie mają obecnie Soft Secret i żebym na majl, gg lub kom podał adres to doślą jak tylko otrzymają dostawę. Całkowicie za friko. Poprostu rewelka. Choć mogli by wprowadzić "Pół Paki". Taki Ja...sobie prowadzę micro box i wystarczyły by mi 2 nasiona femi ale no niestety zamówienie obejmuje cały 4pak.

hodowca85

Member
Ca2 może za duzo azotu im dajesz...to spowalnia kwitnienie.
Poza tym masz chyba za duze ph gleby bo widać u ciebie niedobory żelaza,to tez spowalnia kwitnienie...

Pozdro

rberciol

Member
Hmm ja jeszcze co do suszenia. Jakby szafkę na odludziu postawić i pozaklejać jakimś silikonem, pianką, obłożyć styropianem, przykryć folią i włożyć do bunkra pod drzewem itp itd? Może ktoś coś robił takiego? Tak to chyba się skusze na pomysł Biodizel'a, ale nie wiem skąd ja tyle słoików załatwię i piasku - jeżeli moich roślin nie wpieprzyły już ślimaki - w co wątpię ;P

kempamc

Member
Ca2
wspolczuje strasznie... mooze niedlugo zakwitna a moze po przestawieniu 12/12 cos przycinales i teraz nei chce zakwitnac??

co tam masz oprocz kedziorka?:D

ja osobiscie mam samice Brachypelma Albopilosum L13 i rarytas Trixopchelma Pruriens L8 , zamierzam Psalopoemusa Cambridgei kupic niedlugo:p ;]
niedawno mi samiczka zwiala :woohoo: << moja mama tak biegala po domu :) :yoinks:

na spocie zaal.. jakies mrowki i inne gadziny mi obgryzaja wszytsko.. naszczescie to przemyslowka , a bagseed trzyma sie dobrze:D

M

muciek

No i koniec. :D

Cała uprawa zakończyła sie po 12 i pół tygodnia, zleciało.. ;)
Wyszło 8 i pół tygodnia floo, czas ten bardzo skrócił Ripen z GHE który moge bardzo polecić. Przyspieszył zbiór, zwiększył plon i poprawił smak i zapach. Zielsko jest OBŁĘDNE, pachnie jak vibovit a smakuje perfidną cytrynką a mocą przebija wszytko co do tej pory paliłem. :)

Co większe liście zalane żywicą zostawiłem do jakiegoś bacika na wieczór, z reszty robie ciasto :D

Generalnie jestem bardzo zadowolony. Dziękuję wszytkim którzy pomogli mi rozwiązywać problemy związane z uprawą i tym którzy śledzili moje updaty.

17184IMG_2500.JPG

17184IMG_2502-med.JPG

17184IMG_2505-med.JPG

17184IMG_25011-med.JPG

Moja ulubiona :D

17184IMG_2504-med.JPG

I kokorzenie w kokosie ;)

17184IMG_2509-med.JPG

Witam
Wow... widze ze niektórzy już nieźle jadą z outem :D
Ja dopiero moze jutro sie wybiore porobić pare zdjęć.... :D
A tak apropo to niewiecie gdzie mozna kupic tanio żarówki MH?? Chodzi mi dokladnie o 150wat....
Bo na hydroonline.pl sa tylko 250wat i 400wat i to w takiej cenie ze **** :O Na allegro kiedys widziałem po 50zł ale teraz juz chyba niema :/ Jak ktos ma odsprzedać to PM
pozdro

Rzeczywiście roślinki miały tylko małego stresika przy wysadzaniu na miejscówkę i już wszystko jest w porządku. Teraz tylko patrzeć jak pną się w górę:

Maroc1:

Maroc2:

Maroc3:

Mix:
To chyba jedyna normalna roślinka, reszta to chyba lowryder'y.

Dwie roślinki z mixa nie dały rady, ale reszta się trzyma...

Pozdrooo

unlive

New member
fajne krzaczki
do mnie własnie dotarło 7 passion#1 :woohoo:
moze wyrazi ktos krótka opinie na temat tej odmiany :) ? czy daje dobrego kopa ?:chin:

G

Guest

Hehe Passion to jedna z lepszych tzn. mocniejszych odmian które z pewnością dojdą pod polskim słońcem. Sadź i zieleń nasz piękny kraj. I relacje zdawaj na ICMagu :D
Pozdro1410

Last edited:

tomato

Member
Veteran
jak patrze na wasze pomidory, to az mam ochote pojechac do swoich malenstw ! ale w najblizszym czasie nie bedzie to raczej mozliwe... :cuss:

G

Guest

Pewnie Tomato. Guerilla to guerilla :D Co prawda ciągnie jak diabli i chciałoby się z nimi siedzieć codziennie ale póki nie mają za sucho, nie ma takiej potrzeby...
No i postępy lepiej widać :D

G

Guest

Rystal said:
panowie .... kurw...
dlaczego wycofujac sie z openseed na wolnekonopie.pl moja skrzynka jest dalej zasypywana jebanym spamem z serwisu ...
wycofalem sie ,wiec nie chce-nie potrzebuje poczty od nich ...
sioolyoo wes sprostuj to bo mnie pierun czasnie zaraz :angrymod:

sioolyoo kurwa mac ... dalej jebia mi spamem te konopie wolne :/
TY tu jestes od tych spraw
jezeli sie wycofuje - klikam link pod ktorym pisze ze sie wycofuje - to znaczy ze nie chce ,nie potrzebuje ,nie ,dzieki ,sory ,niechce ,dowidzenia ,bajbaj ,si ju ,cya ,en te en er no to narazie
jesli nie chcesz nic na ten temat powiedziec to chodziaz daj wskazowki tu albo PM zeby podziekowac serwisowi wolnekonopie.pl i wytlumaczyc im zeby nie jebali mi pare maili na skrzynke...

pozdro
pece