What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Biodizel

Member
mario_PL said:
elo, u mnie dopiero niedawno pestki wysadzilem, ale roslinki szybko rosna :D
wiecie cos na temat pestek lowryder#2 x white widow od cannabis.fr.pl , te roslinki beda mialy autoflo??
nistety nie beda mialy autoflo, dopiero w kolejnym pokoleniu jest szansa na uzyskanie pewnego procenta osobnikow z ta cecha (25%)

Last edited:
C

Ca2

Mmm spoty się zielenią....Panowie dobrze wam idzieeeee...

Ja dziś wyrwałem K2 - samiec. Dzięki temu mam dołek na 2x GfxMaroc :)

Foto wieczorem :D

michu

Member
Biodiesel:
Jak dla mnie to zawsze ziolo pachnie jak ziolo :)

DepczacyRobaki:
Zobaczysz jak Ci wejdzie kleszcz w jakies ciekawe miejsce. To dopiero beda jaja.

Kempamc:
Kombinujesz :)
W 3 tygodnie nic nie dojdzie.
Sieja to rozumiem w Twoim slowniku ziarnko z worka? Jesli towar z tego worka byl dobry to calkiem mozliwe, ze to co wyrosnie z worka bedzie tak samo dobre jesli nie lepsze.

Rusko:
So far so good :)

NKOTS:
Poszedl czlowiek na studia i roznie z czasem bywa.
Pozatym kilka innych spraw, ale to juz na PM.
Pracuje nad 50 postami :)

Feel Fine

Member
a ja się lekko spóźniłem i wykiełkowałem dopiero nasionka na waciku i wczoraj wrzuciłem do kubeczków z coco ale jeszcze nie pokazały łodygi z ziemi , ale dopinguje sie dobrą pogodą która zapowiadaja na lato , myśle ze dam rade :)

zasadziłem big buda x1 , EM x ES x2, i outdoor mix od P. Salvia ( dostałem 30 nasion z tego nie wykiełkowało z 10

A wam dobrze idzie , kazdemu zycze dobrego i grubegooo harvestu

kempamc

Member
michu
troszke zle mnie zrozumiales,
chodzilo mi o poczatek kwitnienia tzw. pre-flowery zebym wiedzial czy to meska czy to zenska:p a nastepnie rozwijanie sie kwiatow przez nastepne
2-3mc:]
siejka w moim slowniku to.. ziarno dla papug czyli przemyslowka ktora na polach rosnie ew. zapylona roslina jakąs mocniejszą
np taki cross wwxsieja hihi ;] a bagseed to towar z worka.
pozdrawiam

G

Guest

:yoinks: ALE TEMPO!!! Hu, hu!!! :woohoo:

E.: Kto sie orientuje ile kosztuje duze opakowanie Slimakolu? Na moim spocie jest cale zatrzesienie tych "sprinterow" hehe... :D

pzdr! :wave:

Last edited:
C

Ca2

Bubbleberry x Afghani

White Russian x Afghani

Grapefruit x Kali Mist

LR#2 f2

sunia co zakwita

taki z niej krasnoludek

White Russian x Afghani (drugi dołek - dołek po Maroc - wzeszły 2 z czego żyje jeden, któremu nie wróżę przyszłości)

AHK x DP

K2 - wyrwany męszczak (kto nie widzi jaj ten jest ehmm;) niewidoczny;D )

G

Guest

A ja niedawno skrecilem sobie z ziomkiem ze skula duzego blunta z haszem :D

Super wszystkim idzie. Ja dostalem dzisiaj 50 pestek od Goty, talon na ganje, spliffa, plakacik, naklejke i pare ulotek :] ... a to wszystko za jedyne 12.50 z oplatami pocztowymi :D Zastanawia mnie tylko czy dobrej jakosci ta ganja?

Mam juz narazie 2 spoty, ale szukam jeszcze ze 2och.

pzdr!

57fun

Member
a ja dzis w tygodniku miejskim wyczytałem ze 25maja w okoliy zlapali młodego ogrodnika który w zagajniku uprawiał zakazaną rośline <jedną>, policja czaiła sie na przestępcę kilka dni az wkońcu w piątek doczekali sie małolata. Kupił sionki w sklepie internetowym <ciekawe którym :] ? >. Policja zaczyna teraz u mnie w rejonie jak co roku <1-slysze> Akcje "Mak i Konopie", więc takich historyjek pewnie sie powtórzy, w tym roku :]
pozdro

Feel Fine

Member
57fun said:
a ja dzis w tygodniku miejskim wyczytałem ze 25maja w okoliy zlapali młodego ogrodnika który w zagajniku uprawiał zakazaną rośline <jedną>, policja czaiła sie na przestępcę kilka dni az wkońcu w piątek doczekali sie małolata. Kupił sionki w sklepie internetowym <ciekawe którym :] ? >. Policja zaczyna teraz u mnie w rejonie jak co roku <1-slysze> Akcje "Mak i Konopie", więc takich historyjek pewnie sie powtórzy, w tym roku :]
pozdro

Nie ma co się martwić taka akcja trwa od 2001r.
http://www.koziolek.pl/archiwum2.php?id=11441&k=all&ad=24&am=07&ar=2001&szukaj=&PHPSESSID=b57343c1
o jakiś obławach nie słyszałem i za to lubie pl policje bo są mało skuteczni hehe
:joint:

hodowca85

Member
Rośliny 18 dzień flo, coś powolutku kwitną...dojebałem im dzisiaj dawkę PK ,może to je troszeczkę przyspieszy.

Blockhead (kurw...wczoraj na moje nieszczęscie podczas podwiazywania złamałem główny szczyt-poprostu sznurek się werżnął w łodygę... :badday: ale mi szkoooda ....uważajcie na to)

Grapefruit

Orange Bud DP

Całość

fotki ze spotów wieczorem

POZDRO !

bogusik2

Member
Topki ściete ;p Nieduzo jarania bedzie :( a nasionka w wiekszosci przez temperature niepodejrzwały.. ale i tak na swoje wyjde ;p
C99 x [KM x AH], Hells Angel, Vortex, White Russian x Afghani (najprzyjemniejszy haj)..

Fotki topów.. ten ostatni to Vortex :) reszte poznacie sami..

Na deser kawałek simpla dla jednej osoby :) siedziałem 40 minut z topem WRxA i uzbierałem z niego brazowe wloski :D 2-3 nabitki tylko pewnie wyjda, ale.. hehehe pzdr

GanjaDevil

Member
Troche sie dzisiaj zdenerwowałem bo do dzisiaj najpóźniej miała przyjsc przesyłka z seed.pl a tu lipa rano wchodze na seed a tam informacja , że serwer był przepełniony i skasowało dane do wysyłki czy coś takiego ... a ja dzisiaj miałem otrzymać pestki i spice gold .... :badday:

Przed chwilą złożyłem zamówienie w c.fr na easy sativa i maroca bo przecież nie bede czekał 2 tygodnie zanim łaskawie dostane swoje zamówienie ... ogólnie pierwsze wrażenie jak najbardziej negatywne ... :badday:

tomato

Member
Veteran
GanjaDevil, no faktycznie straszna wtopa z seed.pl :bat: zamowienia beda realizowane po 14 czerwca dopiero...ha, no comments :bashhead: jak dobrze pojdzie to pestki z c.fr bedziesz mial za 2-3 dni na chacie. jesli chodzi o szybkosc to ten seedbank nie ma sobie rownych !!

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
michu spoko , niezle ci idzie ;]

Shaman trip, nie obraz sie kolego ale mam wrazenie ze piszesz wiecej postow niz masz do powiedzenia.... tu link dla ciebie: http://allegro.pl/search.php?string=ślimakol
ale w najblizszym sklepie ogrodniczym znajdziesz to samo ale taniej (bo bez poczty, a i produkt moze byc tanszy, ja kupowalem ostatnio po 11,40zl czy cos takiego).

selasie ale masz ladne grube indyjki

hodowca85 nic sie nie martw, caly potencjal rosliny pojdzie i tak w pozostale topy, w przyrodzie nic nie ginie, najwyzej odnajduje sie w innym miejscu :D zamiast glownej szychy bardziej napecznieja boczne.

pozdr i nie zapominajmy koledzy jaki jest tytul tego topicu........

G

Guest

bogusik2 wrzucaj foty do galeri bo jest co ogladac !
a ta rozdzielczosc sie w chuj dlugo laduje laduje ;/

pozdro

hodowca85

Member
Wysadzone na dwór już 29.4.07

Orange Bud (fem)DP

NL x BB Nirvana

Maroc#1

Maroc#2

Maroc#3

Grapefruit mojej lubej

Bambata x (Erdbeer x Purpurea Ticinensis)

Mniejsza bo pózniej wykiełkowana (dzięki wybawco)

NKTOS popieram.
CHŁOPAKI WRZUCAJCIE I POKAZUJCIE "CO W OGRODACH ROśNIE WAM"
Niech forum rozkwita razem z naszymi kwiatuszkami !!!!

G

gelowas

Sliczne fotki Bogusik2, jednak Rystal ma racje, nie chca sie do konca zaladowac na imageshacku, a chcialem se zapisac, damn. Trzymalem kciuki za vortexa i niezle wyszedl, jednak dales do pieca z tym listem, heh, teraz mamy lamiglowke, co bedzie dalej...

Hodowca85, ladnie sie zapowiadaja, juz nie moge sie doczekac, az zaczna kwitnac

Ca2, lato ma byc upalne, ale jakos trudno mi uwierzyc w to, zeby ci co niektore kwiatki zdazyly dojrzec do poznej jesieni, choc oczywiscie zycze powodzenia

Chcialbym publicznie podziekowac uzytkownikowi Flo za to, ze przekonal mnie co do slusznosci zeszlorocznej decyzji o zrobieniu sionek na OS (kosztem ilosci i jakosci plonu)...mialem juz w tym roku nic nie robic, ale zostalem przekabacony i jednak zrobie :) jestes mistrzem! jak pokazalem znajomym to monstrum to im oczy na wierzch wyszly, the best quality i've ever seen - v x rs :D

Michu, zaslyszalem, ze zycie studenckie jest luzackie, duzo czasu na wszystko i zadko sie trzeba uczyc, a ty mowisz, ze masz malo czasu na kwiatki...to jak to w koncu jest z zyciem studenckim? ---> PM, lol

ps. 1szt Ducksfoot zakupiona na seed.pl okazala sie faktycznie ducksfootem, sklep chyba ok, pomimo mlodego wieku planta zaczyna jako jedyna z szeregu pachnac, to chyba dobry znak.