mala beczka, zwirek dla kotow benek super cristal (zel krzemionkowy, zawiera substancje antybakteryjne), czyli zrob prosty osuszacz chemiczny, pozniej jednak zrob dlugi curing, bo moze sie okazac ze wyschnie zbyt szybko, suszenie na oucie to sredni pomysl ze wzgledu na wysoka wilgotnosc powietrza (nawet jesli nie bedzie moknac bezposrednio to moze zaczac plesniec)rberciol said:Sobie tak myślę w jaki sposob można dobrze suszyć planty gdy nie ma sie miejsca w domu itp. Ponoc na dworze to kicha - w koncy bedzie to wrzesien/październik. Jakieś skrzynki w to styropian, potem owinąć folią? Ktoś miał podobny problem ?
LUKAS said:Panowie!!! Wybieram się na chwilę do Niemiec. Będę bardzo blisko belgijskiej granicy i tu moje pytanie i prosba o odpowiedzi - CZY znacie i możecie polecić jakiś coffeeshop tuż za holenderską granicą, tak żeby nie trzeba było jechać aż do Amsterdamu? Pomóżcie.
LUKAS said:Panowie!!! Wybieram się na chwilę do Niemiec. Będę bardzo blisko belgijskiej granicy i tu moje pytanie i prosba o odpowiedzi - CZY znacie i możecie polecić jakiś coffeeshop tuż za holenderską granicą, tak żeby nie trzeba było jechać aż do Amsterdamu? Pomóżcie.
LUKAS said:Panowie!!! Wybieram się na chwilę do Niemiec. Będę bardzo blisko belgijskiej granicy