What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Burek

Member
U mnie burza dojebała troszke 2 planty tzn. były one ciutke wyciągnięte i po prostu przez silny deszcz wygieły sie w dół ale wziąłem patyczek dla każdej i przywiązałem do niego delikatnie więc myśle że nic im nie bedzie bo złamane nie były.

1 PP

2 PP

Lr#2 x WW

jebac burze !

Biodizel

Member
rberciol said:
Sobie tak myślę w jaki sposob można dobrze suszyć planty gdy nie ma sie miejsca w domu itp. Ponoc na dworze to kicha - w koncy bedzie to wrzesien/październik. Jakieś skrzynki w to styropian, potem owinąć folią? Ktoś miał podobny problem ?
mala beczka, zwirek dla kotow benek super cristal (zel krzemionkowy, zawiera substancje antybakteryjne), czyli zrob prosty osuszacz chemiczny, pozniej jednak zrob dlugi curing, bo moze sie okazac ze wyschnie zbyt szybko, suszenie na oucie to sredni pomysl ze wzgledu na wysoka wilgotnosc powietrza (nawet jesli nie bedzie moknac bezposrednio to moze zaczac plesniec)

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
LUKAS said:
Panowie!!! Wybieram się na chwilę do Niemiec. Będę bardzo blisko belgijskiej granicy i tu moje pytanie i prosba o odpowiedzi - CZY znacie i możecie polecić jakiś coffeeshop tuż za holenderską granicą, tak żeby nie trzeba było jechać aż do Amsterdamu? Pomóżcie.

W tym threadzie znajdziesz kilka podpowiedzi: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=41920

pozdr, kov

R

retbatler

LUKAS said:
Panowie!!! Wybieram się na chwilę do Niemiec. Będę bardzo blisko belgijskiej granicy i tu moje pytanie i prosba o odpowiedzi - CZY znacie i możecie polecić jakiś coffeeshop tuż za holenderską granicą, tak żeby nie trzeba było jechać aż do Amsterdamu? Pomóżcie.

http://www.coffeeshop-guide.com/

Wchodzisz w "listings" i wybierasz "close to Germany" albo "close to Belgium"

Pozdro

rberciol

Member
Biodizel, myśle że moglbym to trzymać nawet w pokoju. Duński kolega powiedział, że do pudełka moge włożyć owiniete w gazety topy. Rolki te do kartona, a na samym dnie wegiel aktywowany. Nie wiem czy to pomoze na tyle aby trzymać w pokoju, czy będzie musiało zejśc do piwnicy. Sam mówi ze w piwnicy u niego jest badzo zimno ale to suszy. Ja mam wysoką wilgotnośc w piwnicy. I nie wiem cy w tych gazetach nie będzie pleśnieć. Codziennie bym otwierał wszystkie budsy na godzine po czym zawijał w nowe gazety.

LUKAS

New member
sliczne dzieki za pomoc kov , redbatler i jasmin. po powrocie zdam oczywiscie relacje i moze w koncu wrzuce jakies foty swoich panienek. pozdr. peace

michu

Member
Shaman Trip:
Pisalem nie raz ale napisze raz jeszcze.
Sadzilem pod koniec czerwca i krzaki byly do ramion.

rbeciol:
Mozesz zbudowac z duzego plastikowego pojemnika taka suszarke z ktorej powietrze bedzie wyciagal wiatrak.

LUKAS:
http://www.coffeeshops.nl/
Oczywiscie konieczny filtr z wegla aktywnego, bo inaczej bedzie smrodzio.

Biodizel

Member
przeciez podczas suszenie w chlodnym miejscu traci prawie calkowicie zapach jedynie pierwsze kilka dni po cieciu, pozniej pachnie jak siano, charakterystyczny zapach odzyskuje dopiero po curingu, niezaleznie od odmiany (inaczej gdy suszy sie w cieplym miejscu, zapach utrzymuje sie dluzej i jest troche intensywniejszy)

Last edited:

LDV

Active member
chciałbym powiedzieć tylko że dzisiaj się dowiedzialem że będe w olsztynie (w tym tygodniu niewiem kiedy bo wyjeźdzam w tamte rejony do piatku albo soboty). Jak ktoś jest z tamtąd (znajomy) i chce sie skminic to niech pisze pm'a, istnieje mozliwosc ze bede mial dostep do neta - moze wezme laptopa z netem bezprzewodowym albo trafie na kafejke to sie ugadamy.

Pozdrawiam

D

DepczacyRobaki

Siemka! Wczoraj byłem przygotować następnego spota który mieści się na wysepce.
Dostałem po dupsku nie słabo. Skakanie przez rowy z wodą z 60Litrami ziemi na plecach okazało się kiepskim pomysłem( Wyjebka w jeżyny! ) Mam nadzieje że wysiłek będzie się opłacał.

6 ES

POZDRO

kempamc

Member
ciekawe co sie na spotach dzieje
fakt nie mam nic swietnego bo 1bagseed i wysiane [mocne siejki] od kolegi:d buehe no ale przynajmniej sie troszke poucze. co myslicie o moim rysunku:D?

oto ja:D

gigi

Member
fajne:D zeby nie bylo ze nabijam posty to chce wam pogratulowac roslinek niedlugo wstawie fotki moich pomidorkow;p

P.S
ten obrazek powiennes wstawic w theardzie "przectaw sie i pokaz swoja twarz" :p

peace for all

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
michu said:
NKOTS:
NIE MOGE JESZCZE ODBIERAC PM!!! POZDRAWIAM!!!
Lol, niezle to brzmi w ustach membera zarejestrowanego od 2004 :D

spoczko, nie pali sie :]
pozdr

sporo burz ostatnio gania nad polska...
po ulewach uwaga na skurwysyny!!! ja stosuje Slimakol i zadowolony jestem.

kempamc

Member
sluchajcie..
znalazlem na necie ze konopie po przestawieniu 12/12 kwitna po ok 2-3mc.
stad moje pytanie czy chodzilo o 2-3tyg , i czy ta tzw. siejka zakwitnie po przestawieniu na 12/12 w max 3tyg??
chcialbym sie pouczyc na niej roznych technik trenowania tak zeby nie byla wieksza niz 90cm i w boxie 0.1m2 (160.000lux) ladnie zakwitla , :chin:
czy jezeli zostanie w pudeleczku po jogurcie :D 150g taki od jogobelli do samego konca , to bedzie niiizsza? z gory dzieki za odpowiedzi

D

DepczacyRobaki

kempamc
Moje zdanie jest takie.Jezeli masz boxa to nie ma sęsu tracic pradu i czasu na jakas tam siejke! Jak masz juz sie uczyc technik trenowania itd. itp. to kup sobie jakies normalne nasionka np. z tad http://www.seed.pl/ Sprzedaja na sztuki!Duzo Cie to nie wyniesie a jezeli uda Ci sie pociagnac hodowle do konca to przynajmniej bedziesz miał jakis efekt w postaci dobrego zioła.
Acha i kup sobie jakies doniczki minimum 10L.Reszte info na temat czasu kwitniecia znajdziesz na stronie z której zakupisz pestki.
POZDRO i POWODZENIA

kempamc

Member
grunwald
wypasny ten thread , dzieki ;]

DepczacyRobaki
wszystko mam jedynie brak pestek;/ a na seed.pl dopiero po 14 mozna skladac zamowienia a i tak min 50zl(gadalem z pania Maria) :( no i lipa nie ma skad wziasc pestek a z checia bym sie pobawil i zdal relacje..

no coz.. zostaje mi czekac na kogos milego kto mi podaruje kilka pestek:p

Rusko

New member
outdorek 2007 mój i ziomka

outdorek 2007 mój i ziomka

pp- fem

passion#1 fem

passion#1 fem

passion#1 fem

maroc fem

passion#1 fem

pp fem

passion#1 fem

passion #1 fem

2 litrowa pepsi i oczywiście większy od niej passion#1

mario_PL

Active member
elo, u mnie dopiero niedawno pestki wysadzilem, ale roslinki szybko rosna :D
wiecie cos na temat pestek lowryder#2 x white widow od cannabis.fr.pl , te roslinki beda mialy autoflo??

Last edited: