What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

Jezeli uwazasz, ze sytuacja jest juz na tyle krytyczna to moze zrob klony ze najzdrowszych lisci jakie zostaly. Dzieki temu moze nawet wiecej plantow bedziesz mial :D

Zas jezeli uwazasz, ze da sie jeszcze uratowac krzaczki to lej ile sie da czysta woda (i tak sa upaly), i dosyp jak radza inni tego dolomitu.

pzdr!

Shaman Trip said:
Jezeli uwazasz, ze sytuacja jest juz na tyle krytyczna to moze zrob klony ze najzdrowszych lisci jakie zostaly. Dzieki temu moze nawet wiecej plantow bedziesz mial :D
pzdr!

Klonow nie robi sie z lisci lecz z odgalezien :D
pzdr

Feel Fine

Member
cannabis sativa said:
Pomocy one umieraja w oczach caly krzaki tak wygladaja i w dodatku sa one zwiedniete neiche tego starcic za duzo kasy dalem w to
ziemia + dolomit wczesniej juz zmoeszalem
troche moze przesadzilem z biohumusem do roslin zielonych nalelem 4,5 zakretki na 1 litr i troche duzo pod krzaka kazdego podlalem wczoraj krzaki maja miesiac
http://img79.imageshack.us/my.php?image=obraz016jx7.jpg
http://img512.imageshack.us/my.php?image=obraz015nm2.jpg
http://img152.imageshack.us/my.php?image=33010905jo5.jpg

prosze pomozcie

Możliwe że przesadziłes z dolomitem ( lub go masz za mało ? :bat: > . Przedawkowanie biohomusa raczej odpada ... ale wchodzi w gre jeszcze niedobór Boru ( uzupelnia się go kwasem borowym , mozna kupic w aptece podobno ) . Ale warto zapytac sie kogos bardziej obeznanego :pointlaug

Powodzenia ! peace :joint: :joint: :joint:

G

Guest

Uff... wlasnie wrocilem z wypadu na rowerze. Wprawdzie to tylko pare km za miasto, ale oprocz tego musialem sie nachodzic po mokrej polance, a poza tym z moja forma jest kiepsko :D. Jutro zamierzam zrobic dluzszy wypad w poszukiwaniu spota, ale bede musial sie o wiele wiecej nachodzic i nameczyc bo rejon w ktorym mieszkam jest cholernie zaludniony.

Jutro dam sprawozdanie!

@cannabis sativa - Walcz ziomus! Walcz! :dueling:

peace!

G

Guest

panowie .... kurw...
dlaczego wycofujac sie z openseed na wolnekonopie.pl moja skrzynka jest dalej zasypywana jebanym spamem z serwisu ...
wycofalem sie ,wiec nie chce-nie potrzebuje poczty od nich ...
sioolyoo wes sprostuj to bo mnie pierun czasnie zaraz :angrymod:

cannabis sativa said:
Pomocy one umieraja w oczach caly krzaki tak wygladaja i w dodatku sa one zwiedniete neiche tego starcic za duzo kasy dalem w to
ziemia + dolomit wczesniej juz zmoeszalem
troche moze przesadzilem z biohumusem do roslin zielonych nalelem 4,5 zakretki na 1 litr i troche duzo pod krzaka kazdego podlalem wczoraj krzaki maja miesiac
http://img79.imageshack.us/my.php?image=obraz016jx7.jpg
http://img512.imageshack.us/my.php?image=obraz015nm2.jpg
http://img152.imageshack.us/my.php?image=33010905jo5.jpg

prosze pomozcie

mozecie mi powiedziec co jest tego przyczyna to stalo sie na drugi dzien po podlaniu moze za duzo wody??
Juz wszystkie krzaki mi zachorowały co robic??

Last edited:

Ganja Man

Member
SIEMA PANOWIE MAM PROBLEM DUżY DZIS RANO SOBIE POSZłEM ZOBACZYC JAK ROSNą MOJE ROSLINKI I BYłEM WSZOKU ZAS JE COS WPIERDALA MOZECIE MI POMóC NA DOLE Są FOTKI CO TO MOżE BYC POMUZCIE JAK TEM ZARADZIC

Ganja Man

Member
własnie nie przesadziłem bo były podlewane raz biohomusem i na małych tez sie takie cos pojawiło napoczątku taki sliski nalot a puzniej jak wyzej na fotach sie zrobiło :( niech ktos sie wypowie co im moze dolegac
pzdr

BlinD

Active member
Siemanko

moje planty (2x Ruderalis skunk chyba i 1 bagseed).. troche juz urosly bo zbyt leniwy bylem zeby je wysadzic na spot a teraz bede mial chyba problem z przetransportowaniem ich bo siegaja do pasa a w szklarni nie chce ich wsadzac bo urosna wielkie i bedzie lekko przypalowo ;/
obrazekkwp8.jpg

Blind ale ci juz krzaczory urosły :O kiedy ty to posadziłes? :|
Jak niemasz jak ich przetransportowac to porób klony i zawoź klony na spota takim oto spoboem niezmarnujesz krzaczków :)
Ja dzis ide wysadzac ostatnia partie krzaczków :O
Jak wszystko bd gotowe to sie pochwale :D
pozdro peace

G

Guest

Kurde ludzie, jak macie Leb27 to uważajcie. Toż to ma zamiar chyba mieć ze 3 metry na jesień... Wczoraj pojechałem pierwszy raz je podlać i się okazało że to już są monsterki małe ... Część będzie chyba supercroppingowana a część ostro fimowana bo jak zostawię samopas to z sąsiedniej wioski będzie widać :D
A może to wina (zasługa) kurzaka... hmmm :chin:

Sadamesko

New member
Ja bym tam nie narzekal na 3 metrowe krzaczki mam takiego spota ze chyba nikt tamtedy nigdy nie szedl hehe :D A narazie moje mi do kostek siegaja :)

BlinD

Active member
posadzilem.. yyy koniec marca albo poczatek kwietnia tak dla jaj.. jeszcze przymrozki byly ale od poczatku w szklarni rosly i nie pomarzly
klony juz 4 zrobilem i 2 sa w ziemi od wczoraj-2 najgorzej wygladajace ktorym liscie zaczely obumierac wypuscily korzenie a 2 klony ktore ladnie wygladaja jeszcze nie maja korzeni ale chyba niebawem wypuszcza bo takie pryszcze im zaczynaja sie robic ;p

g1enek

Member
Kurwa, no chyba juz mnie nic nie zdziwi.
Bylem dzisiaj z ziomkiem wysadzic 4 krzaczory. 2 norten lights reg. i 2 marok femi.
NL wysadzilismy w takiej chujwie miejscowce , pewnie nie przetrwaja ale chuj nie przykaldalismy zbytnio na to uwagi bo to regulary. Dobra poszlo w miare szybko sprawnie, kierowalismy sie do naszej super pro miejscowki rodem z LOST :D
Po wielkich trudach ( drzewach,krzewach,pokrzywach) dotarlismy do naszej miejscowki. Zaczellismy przekopywac cala miejscowke a tu nagle ni z dupy ni z chuja jakiś typ - "Tyme ? Tyme ? " - kurwa wiesniakow wszystko zainteresuje. akurat bylismy przy wkladaniu plantow w ziemie a tu taki zonk, pech jak chuj. Cofnelismy sie pare metrow wczesniej i na szybkiego wjebalismy 2 maroki , moze Bog bedzie laskawy dla naszych malenstw :)

LDV

Active member
nie chwaląc się to ja mam taką miejscówke że żeby tam dotrzeć to trzeba:
1. Przebyć 1,5 kilometra od najbliższej wioski/miejscowosci
2. Wpierdolić się w polną droge
3. Przepierdolić się przez 2 metrowy wał krzaków
4. Odrazu za nim przeskoczyć przez 1-1,5 metrowy rów z wodą
5. Przejść przez bagno (po kępach trawy) lub iść drogą pół na pół czyli część przez bagno część przez pokrzywy które sięgają do pasa (ale takie zwykłe co najbardziej pizgają)
6. Ukrywać się przed milionami komarów które są tak wygłodniałe że koniec

Dzisiaj wam dam zdjęcia :D

G

Guest

@BlinD - ale monstery! :D

A ja wlasnie wychodze dopiero w poszukiwaniu spota. Jestem cholernie wkurzony bo raz, ze zapowiada sie na dluu...ga wyprawe, a dwa ze chyba zbiera sie na burze. Ale i tak nic mnie nie zatrzyma!!!

pzdR!

greengirl

Active member
Ganja Man twoje liście przypominają mi bardzo takie zaatakowane przez przędziorki. Przypatrz się spodom liści - jeśli znajdziesz tam mniej niż milimetrowej wielkości pajączki to kup Talstar 100EC i po sprawie.
BlinD chciałbym mieć w tym momencie takie rośliny.
A oto mój ogródek, a konkretnie to, co do niego niedawno dołączyło:

Calea ładnie zaczyna rosnąć, tytoń wypuszcza pierwsze pąki, a datura zwariowała i już po miesiącu zaczęła kwitnąć.
pozdrawiam

greengirl

Last edited: