What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

co jest lepsze na wycieczke????

Status
Not open for further replies.

cooopa

Member
co jest lepsze na wycieczke????ciastka budyn czy cio takiego kiedy wyjezdza sie na wycieczke co wziac ze oba by nie palic a sie spalic :biglaugh:
co jest lepsze prosze tyz o przepisy i jakies rady najlepjej smaczne i proste
mile widziany by byly fotki ja nie mam ale moze si epostaram

cooopa

Member
hehehe
pytalem o cos co mozna przyrzadzic ze staffem w srodku zeby go nie palic a nie co jest dobre na nia :smile:

Rafix

Member
najpierw zrob maselko potem jaies ciastka itp, albo posmaruj tym chleb i zrob kanapki neiwiem pomyslow moze byc tysiace .....

GSK81

New member
oczywiście makamba(lub kto jak to zwie, mleko trawa i gotujemy) w buteleczkę i popijamy po trochu wg mnie dobry pomysł :friends: :biglaugh:

Mr. Smee

Member
wiec wlasnie...nawet gdy robisz manicure topów, to potem polecaja czyszcyc nozyczki alkoholem. Kazda zywica rozpuszcza sie w alkoholu...

cooopa

Member
ale alkohol czuc bardzo a tego niechce
a tluszcze to wiem myslalem o ciastkach lec myslalem ze podsuniecie mi jakis pomysl

nalewka z thc ? :] brzmi konkretnie. moze ktos przyblizyc sprawe ? :]
mozesz zrobic sobie na maselku co chcesz(jesli jest w tobie choc troche kucharza), na wycieczke polecam murzynka tj ciasto z czekoladą/kakao
wiec robisz sobie w cieplym mleku ziolko albo hashyk i z teog mleka/masełka robisz ciasto.

bierzesz z 15 g trawy/hashu. gotujesz na wolnym ogniu przez 20 minut. jesli jest to hash to rozpusc wszystko w szklance nad plomieniem w masle i dodaj do masy na ciasto.
a oto przepis na ciasto toffi :] (sam potrafie to zrobic wiec mysle ze mile zaskoczysz kobiete:) )

http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=34

pozdro :] btw uwielbiam gotowac :]

Escobar

Active member
ciestka sa najlepsze nic nieczuc wygladaja niepozornie i sa bardzo smaczne :yummy: ja zawsze dodaje duzo cukru waniliowego i czekolady

:joint:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Takie wlasnie nabijanie postow grozi zabanowaniem.

Na dodatek jeszcze smiecisz, starocie wyciagasz.

pozdr, kov

Status
Not open for further replies.