ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
dokladnie ja tes zamowilem z kc od dr chronik i lipa wogule kielkowac niechcialy ale za to gratis ktory otrzymalem troublemaker (hindu kush x master kush) dal czadu
Co hmt... po za tym że mam już w kolekcji 2x Nieznanej ganji od kupla mówił że znalazł w jakimś dobrym paleniu to mam jeszcze 3x Duble Gum 1x EMxES a zamierzam zainwestować w Maroco ze 2 sztuki czytałem opisy użytkowników dość dobre wyniki mieli hehe oraz ze 1 sztuke Shamana. I pewnie jeszcze coś dojdzie przypadkowo do kolekcji. Na razie mam dwa spoty elegackie wiec nic nie wiadomo co to będzie.
Out 08 bedzie moim pierwszym w historii, nasionka juz leza sobie w lodowce a sa to:
-5x MAROC od female seeds
-5X EASY SATIVA od female seeds
-10X TOP 444 od Franc's crossed seeds
-5X RUDEALIZ SKUN od sensi seeds
-10X RUDEALIZ INDICA od sensi seeds
-10X TURKISCH PASSION od Dutch quality seeds
-2X EARLY MISTYxEARLY SPECIAL a to bonus od firmy
Wszystko zakupilem w seeds.pl, troche sie naczekalem, ale najwazniejsze ze doszly. Zobaczymy czy coklwiek z tego wyhoduje, aaa zapomnialem dodac, ze bede uprawial na poludniowym krancu Norwegii. Oj ciekawy to bedzie rok pozdrawiam
Siema ja przygotowałem juz na out 2008 :
90xNL od Plantatora
10xPPP z wbseeds.cba.pl
10xDPxMix sativ z wbseeds.cba.pl
10xPassion od kumpla któremu przechowywałem roślinkę w ostatnich dniach przed zebraniem nasion
4x Nieznana od kumpla
i może coś jeszcze bende miał . Oby sie udało ;d
Mogę mieć crossika NL x WW - NL z weedfarmer.com a WW z bonusu od c.fr.pl - co myślicie o takim crossie ? i czy lepiej zapylić kobietę wdowę facetem nl czy odwrotnie ?
Apage , Lovik - sorry ,ale to nie ten temat.
,a propos: zamiast tracić czas i robić takie pestki, -kup lepiej gotowe: (WW x NL) x NL backcross : Chrystal z Nirvany .Miałem je i gwarantuje ,ze bedą lepsze.
Wracając do tematu.
Ja czekam już na paczuszke z SB:
10x Mendocino Madness
10x Biddy Early
10x Hindu Kush
i ciekawe co na gratis rzucą ?! ,a prosiłem cos na dwór, tylko oprócz SADP x Sk#1 ..
white_pony slyszalem ze ruderalis indica jest dupna ale moze to nei prawda
ja na kolejny out wrzuce
nl
fb
lr
jakis cross z kq jak sie wyrobie
ruderalis skunk
i zobaczymy co jeszcze dojdzie mam nadzieje ze w tym roku wiecej mi ocaleje
EASY SATIVA
WW F2
LEB 27
CARPATIAN
NL
LR Fx
HOT MIX
EM X HH X NL
KOM X NL
EM X CHEMO X HH X NL
IM X HA F2
IM X HA
ERD/EARLY SKUNK x APOLLO 11
ERD/EARLY SKUNK x [ERD/PURT]
EUFORIA X CSM
B3N7 F2
SHAMAN
BAG SEED
BAM X ERDPURT
PURPLE PEACE
ERD/PUR# ERDPURT X EROC/DP
OUT Mix
Orangin
LR mix
WHITE RHINO
EASY SATIVA X WCZESNE
DURBAN
LOWRYDER
MAROC X WCZESNE
darek1917, nie szkoda ci tego Original T*Haze x Skunk1 na out? w polsce jesteś?
bo szanse, że dojdzie, są chyba żadne.
jak nie masz co z nimi zrobić indoor to na pewno się ktoś znajdzie, kto je przygarnie. szkoda żeby się miały zmarnować. jedyne co z nich na out będziesz miał to makumbe.