mistaP, foty ponizej. ziemia...wlasnie tu jest problem. w Czajna w 'ogrodniczym' jedyna ziemia jaka moglem dostac to kopiec w kacie sklepu i kupujesz na doniczki. w ziemi pelno lisci, ziaren slonecznika, odlamkow cegiel, korzeni...raz nawet dzdzownice znalazlem (z tego co pamietam z biol, to spulchnia glebe, ale w Polsce jak ziemie kupujesz, to pewnie takich niespodzianek nie ma). nic nie wiem o ph, co zawiera itd...
przesadzalem 4 dni temu z 3l donic, korzenie calkiem biale. ilosc? dookola spodu generalnie, na srodku spodu kilka (nie wiem czy o to ci chodzi:])
jak zdjecia nic nie dadza to wyciagne Kasie, najbardziej dotknieta.
Ziel-Zielona, dzisiaj powierzchnia byla kompletnie sucha, podlalem na 2gi dzien po przesadzeniu. dzisiaj zdygany podlalem dwie rosliny, dwie nadal stoja w suchej glebie.
aha, dosypalem przy przesadzaniu 2g fosforu na donice i polalem sama ziemie przed przesadzaniem.
foty:
jane - White Dwarf x Hindu Kush (autoflowering)
jane dolny lisc
kasia - euforia (sorry, troche przeswietlone:/)
kasia
mary - euforia
mary top
ziel-zielona, nie wiem ile razy juz ten topic medyczny przegladalem...co przegladam, to zmieniam zdanie...teraz jak patrze na top, to mi sie wydaje, ze siarki za malo:] brak doswiadczenia:/
mam nadzieje, ze fotki cos pomoga.
wielkie dzieki,
kokoshini
przesadzalem 4 dni temu z 3l donic, korzenie calkiem biale. ilosc? dookola spodu generalnie, na srodku spodu kilka (nie wiem czy o to ci chodzi:])
jak zdjecia nic nie dadza to wyciagne Kasie, najbardziej dotknieta.
Ziel-Zielona, dzisiaj powierzchnia byla kompletnie sucha, podlalem na 2gi dzien po przesadzeniu. dzisiaj zdygany podlalem dwie rosliny, dwie nadal stoja w suchej glebie.
aha, dosypalem przy przesadzaniu 2g fosforu na donice i polalem sama ziemie przed przesadzaniem.
foty:
jane - White Dwarf x Hindu Kush (autoflowering)
jane dolny lisc
kasia - euforia (sorry, troche przeswietlone:/)
kasia
mary - euforia
mary top
ziel-zielona, nie wiem ile razy juz ten topic medyczny przegladalem...co przegladam, to zmieniam zdanie...teraz jak patrze na top, to mi sie wydaje, ze siarki za malo:] brak doswiadczenia:/
mam nadzieje, ze fotki cos pomoga.
wielkie dzieki,
kokoshini