What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

CannaFest 2013 Praha

MyNameIs...

Member
picture.php

Witam wiem że jeszcze dużo czasu zostało ale że ja już planuje wyjazd wraz z moją piękniejszą połową to mam pytanie do Was...
Czy ktoś z forum również się wybiera na ten festiwal? myśle że fajnie by było się spotkać na miejscu i razem troche zabalować u naszych Czeskich sąsiadów
:dance013:

MyNameIs...

Member
No to już się ciesze na spotkanie...licze tylko że jeszcze kilka osób się znajdzie.
Pytanie takie jeszcze czy może któryś/aś z Was zna Prage lepiej bo ja mimo że mieszkałem w Czechach prawie 2 lata (Ostrava) to w stolicy byłem raz na wycieczce tylko i szczerze przyznam że prawie nic z tej wycieczki nie pamiętam hehe :friends: :smoke:

MyNameIs...

Member
No i coraz ciekawiej się robi:headbange
też nie jadę swoim autem ale pks'em, nie wiem czy to nie będzie pod jakaś reklame podchodziło ale narazie z tego co ogarnąłem to z PL "polskibus" ma najlepszą ofertę przewozu do pragi ale może wie ktoś coś na temat tańszej alternatywy bo jak wiadomo pecunia non olet

BigUp:rasta:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
koledzy ja chyba równiez z checia wybiore sie z moja polowa na ta urpczystosc hehe;)

ostatnie ostrzeżenie ( aby zrozumiale bylo to po czcionkę siegnalem ! ) gramatyczny akcent ma podkreslic powage sytuacji !

Tego sie dowiesz jak dojedziesz , tutaj strona kontaktow mase info , od skype po hype ..

http://en.cannafest.cz/

ZZ

p.s. zadne poglady mna nie kieruja pisze z mysla o BIG BROTHER , a My jestesmy za tym by nie srac we wlasne gniazdo a w recz przeciwnie , wywalczyc legalizacjie ustawami .

B

brembo

spokojnie... doglebnie doszlo o co chodzi. widze ze bardzo ale to bardzo dostaje w pizde za wyrazenie swoich pogladow w na pewne tematy na tym forum.. czasem mozdzek jes zamulony i na spontanie sie cos pierdolnie ale to juz przesada... srac we wlasne gniazdo ? kolego ziel zastanow sie czasami ;]]]]

MyNameIs...

Member
nie wiem dokładnie o co chodzi z usówanieniem postów ale to jest thread bezpośrednio związany z wyjazdem na expo do Pragi i fajnie było by go nie zaśmiecać rzeczami nie związanymi z tematem

P.S strasznie sie ciesze że coraz więcej osób nosi się z myślą o odwiedzeniu expo bo wokońcu będe mógł porozmawiać z kimś o tym co jara mnie od lat a o czym niemoge porozmawiac z nikim ani sie pochwalić ... cieżkie,ale piękne hobby mamy Panie i Panowie ...God bless growers :watchplant:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
kolego ziel zastanow sie czasami ;]]]]

Lamiesz regulamin i jeszcze starasz sie mowic mi co mam robic :huggg:

chcesz dyskutowac na temat kupna wymiany klonow , nasion , plonow , roslin to nie tutaj !

ludzie dlaczego tak trudno jest Wam zrozumiec ze to jest dla naszego bezpieczenstwa , do puki piszemy sobie jak pieknie rosnie nam roslina tak dlugo jest OK a Ci co nas obserwoja nie maja sie czego uczepic , ale jak juz wychylamy sie z KUPNEM SPRZEDAZA to widac na gole oko ze tutaj sie dilerka szerzy . Nie mam zamiaru dyskutowac na temat regulaminu z ludzmi ktorzy go lamia a potem sie bulwersuja bo nie pamietaja co napisali 13 goodzin temu !

Ciach bajera !

ZZ

p.s. jest dogodny kontakt z organizatorami cannafest , polecam zadzwonic opytac a info otrzymasz na 100%

1337grower

Active member
No dzieki za info, poewnie sie wybiore. Ile mozna w domu siedziec.
ps. UWAZAJCIE BO WIELKI BRAT PATRZY na podludzi, zero elastycznosci w zachowaniu, racjonalnego myslenia, jedziemy jak nam powiedziano !!!! paragraf w paragraf ! No sorry ale z tym wielkim bratem to dojabales do pieca, z niczym innym mi sie to nie kojarzy jak z ssac kutasa imprialistycznym skurwysy***. pozdrawiam

krieg

Member
Witam czy na tych targach konopnych można zaopatrzyć sie w nasiona bezpośrednio od breednerów ? np : Serious seed's.

I jak wychodzi to mniej więcej cenowo taniej ?

uho667

Active member
witam ja juz bilecik mam teraz szukam hotelu, co do nasion to cena katologowa choc duzo promocji jest zawsze i zawsze mozna cos taniej wyciagnac bez problemu , ja rok temu to przywiozlem za friko z 25 femek, wiec jak sie cos smiga po anglicku, lubi jakies bank, mozna porapowac, pogadac i zawsze sie jakas mila zabawke przywiezie hehe pozdro

uho667

Active member
ha wiem i mam juz hotel zabookowany i mega tanio nawet bardzo mega hehe moze na priv mozna sioe dogadac kto bedzie i spalic jakiegos batoniczka

Xamo

New member
ja tez sie wybieram :D
macie moze jakies info odnosnie producentow ktorzy tam beda ? nie moge nic znalesc.