What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

cannabis cup 2012!!!

hello guys
i wanted to buy a judge's ticket to the cannabis cup this year
i was wondering if anybody here has ever been and can tell me from first experience if it's worth the ticket
i'd appreciate any feedback
good week guys!

רצוי ללכת עם עוד אנשים, החוויה סבבה. בגדול מדובר בקרחנה אחת גדולה ותענוג לראות את זה

כן אני מתכנן ללכת עם כמה חברים
אני כבר שנים מפנטז על זה אבל אף פעם לא ידעתי כמה זה שווה באמת
לפי מה שהבנתי יש שם הרצאות שיכולות להיות מעניינות
והופעות מגניבות של סייפרס היל וכל מיני
ואני מנחש שיהיו דוכנים גם של הקופי שופס וגם של יוצרי פייפים צילומים ובאנגים וכדומה
לפחות ככה זה נראה לי:)
בכל מקרה חשבתי שחייבים לנסות פעם אחת לפחות בשביל החוויה

ואני מנחש שיהיו דוכנים גם של הקופי שופס וגם של יוצרי פייפים צילומים ובאנגים וכדומה

אם אתה לא מאלה שסובלים באמסטרדם(יש כאלה בכלל?)אז אתה יכול לטוס ולרכוש כרטיס יומי בחמישים יורו,לא נהנית אל תבוא יום למחרת....תמצא לך קופי שופ נחמד ותתקרנף

קרחנה

קרחנה

אולי בזמנים עברו. היום זה בעיקר קרחנה אחת גדולה, האנגר עם דוכנים מכל טוב, הרבה אנשים עוברים שם, אתה הפוּך כל היום
לגבי ההרצאות, אל תצפה ליותר מדי. פה ושם מציגים משנָיות וסיפורים אישיים לא יותר
האווירה עצמה די מגניבה, אף אחד לא עושה עניין, אין עימותים, כולם מרוצים, כולם מרוויחים
לפעמים כמות האנשים מהווה חיסרון כאשר אתה מוצא עצמך בתורים ארוכים, מצד שני אף אחד לא ממהר

Latest posts

Latest posts