What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Canabinoizi 2016

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai pe romaneste, ma mananca si tre' sa ma scarpin:

Asadar, au cazut pe sol (ceva Natura si niste din alalalt de care imi place mie si nu -i place lu' explo. Dupa fasconalele de ieri, nu mai stiu cum se cheama.), in paharele de 200 (sau 150? oricum, ce s-au nimerit, taman in centru!) urmatoarele seminte (cate 8-12 din fiecare):

1. Canepa industriala poloneza. Cel mai misto soi de l-am facut salata.
2. Canepa salbatica valaha.
3. a, b, c Niste cross-uri de la recolta de anu trecut de CBD Crew. Da, alea care le-am imperecheat cu o tricotiledonata (ba unul dintre cross-uri cu amandoi parintii cu trei foi)
4. Blueberry (din recolta de lunile trecute, cu dedicatie pentru explo, ca la el in poza am vazut primu exemplar)
5. Malawi Gold (SOA, urmas)
6. Durban Magic - SOA
7. Swazi Gold - SOA
8. Ghana - Cannabiogen
9. Mozambica - SOA

Mai sunt pe drum cate trei bucatele din:

10. La Diva Auto (cui nu-i place...)
11. Crystal Silver Haze (un semihaze cred, de la Zambeza)
12.The Doctor - Green House
13. Wonder Kush - SickMeds. Bine, asta e de fapt scopul, initial trebuia sa fie Williams Wonder, datorita strainului cu continutul cel mai mare de CBC de pe piata (de care stiu eu, si cu putinta de gasit, nu discutam despre marii jmekeri sau despre landrace-uri necunoscute). In tot cazul, nici Wonder Kush nu e rau, cu 0,7% parca, iar dumnealui s-ar putea sa polenizeze toata gasca de mai sus. Ca tot e numarul 13...

Bine, pe numarul 1 nu il va poleniza, ca e hermie din proiect, dar ala nu rezista nemancat prea mult timp. Nici pe celelalte nu bag mana in foc.

Obiectivul de baza: se va observa continutul de CBD, CBG si CBC (ok, si THC/V), precum si cum dau astea la limba mea sensibila. Daca am timp.

Gata, le-am pus udat.

L/E: Composana se cheama celalat pamant, imi amintii intr-o microsecunda de prezenta de memorie. Fasconal mi-a trebuit. 6 bucati dintr-o data. Nu faceti ca mine!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Fain fain :) Sunt curios de cele de la SOA. Succes!

Ce pot sa iti spun este ca sunt chiar Sative, ca au timp de inflorire mare (12-14 saptamani, insa nu am pus ceasul, poti doar sa ma crezi pe cuvant :D). Am testat doar Malawi Gold. Produc bine si se ramifica bine. Ca o Sativa, na.

Nu ma intreba cum e fumul, ca nu mai stiu, si eu oricum nu sunt o referinta. Prefer alte ... ierburi de departe, cannabisul este pentru scop stiintific si atat.

A, am uitat. Malawi Gold nu mi-a placut RAW. Oi fi eu de vina...

De fapt, interesul este (inca) CBC. Aparent, CBCul indeparteaza ceata mentala data de unele strainuri (eu as spune de toate, dar iar sare eska si imi spune ca sunt ratusca cea urata). Asa ca am zis hai sa polenizez tot ce am cu un strain bogat in CBC, Wonder Kush in cazul de fata. Inclusiv pe cele de la CBD Crew, care deja au CBD, plus aia salbatica, cu dominanta CBD (si dioica, na, asta e interesul). Acuma ce o iesi...

Plus, sunt curios sa ii fac Divei o analiza, sa vad de ce mi-a placut raw, ca nu am gasit nicaieri o detaliere a continutului de canabinoizi (adica toti, nu doar THCu).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aia ziceam si eu. Dar nu pe ulei de THC totusi... :D

L.E. Plang. Ma uit si plang. Ma uit. Poate or incolti. Au deja 2 zile de cand sunt in pamant...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce faci man?
Te uiti la ele, si spart si treaz, dar mai mult spart, banuiesc??.. :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu te poti sparge de la 100mg de Kanna si un buton de 1cm de Peyotl...

A, am uitat, astea sunt noile mele preocupari. Asta dupa ce am incercat Calea Zacatechichi, Silene Capensis si Sinaptolepsis Kirkii, in ultima luna vreau sa spun. Nu au meritat. Nu pentru mine vreau sa spun.

Kanna si Peyotl in schimb, hmmm ... merita!

L.E. Au inceput sa scoata capetele. Sativele primele. Si ceva industriala. Ca doar e Sativa, deh...
Le-am bagat un HPS de 200W, undeva la vreo 75-100cm deasupra. Sper sa duca cele 88 de pahare, care in curand vor fi 100.
LED-urile raman deocamdata la verdeturi, ca din alea traim. Chiar asa, tre sa pun o poza. Mai ales ca deja am mancat vreo 4 rosii din gradina, si cantitati ridicate de marar, patrunjel, leustean, si tot neamul...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Update: am scos verdeturile in strada (a se citi in curte), si am trecut poporul sub LED. Alta viata, ca deja se intinsesera precum lebedele.

Sativele au iesit macar jumate din ele. Din celelalte, cu greu. Am facut cu siguranta o greseala la plantare, sau fiind seminte produse de mine au factor de germinare scazut.

Asa ca am bagat si la servetele ceva, si au inceput sa germineze si din celelalte, deocamdata doar hibrizii CBD Crew.

Rabdare si thciuciun...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dilema existentiala

Dilema existentiala

Am gasit intr-un boschet urmatoarele seminte:

Crystal Silver Haze - Zambeza
La Diva Auto - Delicious
The Doctor - Greem House
Wonder Kush - SickMeds

Oare ce sa fac cu ele??? :p

L.E. Sativele cresc bine mersi, toate 20-30. Le paste o salata, acusi.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Azi facui o salata adhoc din canepa salbatica. Adica luai vreo 10 fanleaves si le mancai asa (de foame, ca mancai numa' un iaurt toata ziua). Foarte bune ... Energizat, relaxat, noroc cu ele ca trebui sa mai car vreo cateva mobila pana la masa :)

Nota: nu am nici o legatura cu cel/cea care a semanat canepa salbatica respectiva (probabil o cioara), acu vreo doi ani. Am lasat-o sa creasca anu trecut (nefiind pe terenul meu nu eram obligat sa o tai, dar totusi am taiat-o cand am recoltat-o in toamna :D), si tot imi facu o surpriza placuta, facand cel putin 10 pui.

De-abia astept sa imi iasa si rosiile, ca ceapa am, ulei de masline am, lamaie am, branza am, canepa am, paine integrala am. Va fi o vara minunata.

P.S. Poate ar trebui sa o mai ud. Desi mi-e ca se face de 2 m.

P.S.2 Ca la orice chestie cu CBD/CBDa, dupa partea cu energizarea si relaxarea vine si sedarea. Daca dai curs, dormi de spargi. Totusi, somnul dupa CBDa este odihnitor, nu este ca ... torpoarea de dupa CBD. In continuare, recomand frunzele crude. Pentru cine vrea. 10 au fost totusi prea multe, pentru mine si una e destul, daca o mestec bine, ca m-a luat de cap (bine, extrem de subtil, si placut, nu va imaginati cine stie ce chestie care sa te rupa, asa cat 1ml de tuica) din secunda 2. Bine, recolta de toamna imi da buzz si numai daca tin oleaca de bud in gura, fara sa il mestec, ca deja are decarboxilate, dar asta e alta poveste. Un sensibil, cum ziceam. De aia ma plac fetele :p

L

lumion

Nea' @jtm este cam alb-negru treaba pe aici ...ai si tu ceva color sa se bucure si ochii nostri ?

Costicaaaaaaa dormi?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am pus poza cu salata pe alt thread, la gradina.

Nu stiu man, as creste poate ceva interesant, un strain coreean, cu mult CBC, daț de unde? Au aia de la BC Bud (parca) ceva, daț la pret ca pentru fraieri...