ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
תודה אחי, אבל לא כלכך הבנתי בסופו של דבר מה בדיוק קורה ...
הם מפתחים שורשים אז הם מצהיבים ?
להעביר אותם לעציצים ?
לדשן אותם בתוך הפרופוגטור ?
אם כן איך לדשן אותם..
סליחה על הבורות .. אני פשוט רוצה להיות בטוח במהלך הבא שאני עושה להם
כי כבר קרה מצב שהם הלכו לעולמם ..
אם אתה שואל את כל השאלות סימן שלא נכנסת לקישור,אני ממליץ לך בחום להתחיל לחפור באנגלית כי יש שם תשובות לכל השאלות שיש לך וגם לאלה שאתה עדיין לא יודע שאתה רוצה לשאול....
לא סתם נתתי לך קישור מגוגל(חברו הטוב של האדם)....בכל אופן,הם מצהיבים כי הם צריכים אנרגיה כדי לפתח שורשים והם לוקחים אותה מהמקום היחיד הזמין שיש להם,העלים.
אם יש להם מערכת שורשים מספיקה אז כדאי להעביר אותם לעציץ.
אני לא הייתי מדשן בפרופוגטור,מקסימום נותן איזה תוסף שורשים או בי 52 במינון נמוך.
איך לדשן?....ריסוס עלוותי,טבילה של הרוקוול,הרטבה של רצפת הפרופוגטור כדי שהרוקוול יספוג את הנוזלים....מה שנראה לך הכי מתאים.
בכל מקרה כשאתה מעביר אותם מהפרופוגטור תשתדל לא להעביר מתחת למנורה חזקה מדי,לפחות עד שיתפסו השורשים ותראה גידול חדש.
בג'יפי אין צורך לדשן, ברוקוול עדיף לדשן באיסי 0.3 מיליסימנס מההתחלה עד ההשרשה (מהניפוח הראשוני) מהנסיון שלי.
שמתייבש אני מרסס או משקה (תלוי במצב) באותה תמיסה.
מעבירים לעציצים שיש שורשים ברורים, לפחות 4-5 מהם יוצאים מהמצעי ייחור.
עד אז משאירים את הייחורים בלחות גבוהה - או ריסוס או מנבטה. מנבטה הרבה יותר קל לתפעול.
וברור לגמרי שיש אחוז שלא שורד מהייחורים. אצלי יש כרגע זן שלא הכי קל לייחר ורק עם הרבה אימון והתרגלות אליו אני מצליח להוציא 70-80% השרשה.