cancanabis
Member
siema dopiero mi aktywowali konto. mam takie zapytanie.czy piwnica to dobre miejsce na uprawe??z czego doprowadzić prąd 220V do piwni.?a i box robie ze styropianu
Popieram zdanie kolegi,piwnica to troche niebezpieczne miejsce,zwłaszcza jeśli chodzi o bloki ,jedyna zaleta chodowania w piwnicy to taka ze nie ma przewaznie problemu z temperatura , nie trzeba pakowac niezliczonych ilosci wentyli.Azzzzzz said:Witam, nieprecyzyjny jestes, naszczescie mam dedukcje ktora mi mowi ze chodzi ci o piwnice w bloku. Wymiarow tego boxa tez nie podales, czy ma to byc mikro grow czy box pelna geba.
Ja osobisicie bym sie nie decydowal wogole na uprawe w piwnicy, a jak juz to na mikro, tak zeby zapach byl maly, nie za mocne swiatlo i tylko ciche wentyle komputerowe.
Prad jezeli chcesz doprowadzic do piwnicy w bloku to zalatwiasz zapewne u administracji osiedla......
True @Ca2 jak juz to z płyt paździerzowych,albo plisiowych,płyty kartonowo gipsowe odpadaja bo w piwnicach jest za wilgotno ,myśle że mógł byś spróbować zrobic jakies rusztowanie z rurek lub kantówek i pojechac z folia dwu stronna czarno-białąCa2 said:Styropian to niezbyt dobry materiał na box. Jedynie do ocieplenia się nada.
Wyrosnąć wyrosną ale trudno mi powiedziec cos wiecej, w zasadzie to jeszcze nie widziałem styropianowego boxa ,ale może będziesz pierwszy któremu ładnie w takim właśnie boxie cos urośniecancanabis said:ale jak z tym styropianem to wyrosną roślinki?? bo mam ograniczony fundusz który się kończy a musze kopić jeszcze doniczki i nawóz