What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

BIG BUDDDDDDD !!! NIRWANA

G

Guest

Są tacy do robią to dla siebie i tacy co myślą o zarobku - myślę że ta odmiana jest dla tych co lubią dużo!!!;)

Napaliłem się na coś co daje duży plon, więc kupiłem BB z N , po dużych przejściach pozostał mi tylko jeden żeński krzak.

Rósł sobie w donicy 15L , dostawał tylko wodę z BLOM BOSTER , wyglądał na dużego, po przygotowaniu materiału do palenia i położeniu go na wagę nie wierzyłem : 120 g suszu. Było to dla mnie oszałamiające. Zazwyczaj wyciągałem 50 do 60 g z krzaka.

piszcie o tych które dają mega plony.
pozdo

Last edited:
G

Guest

no to zapodaje WW w całej okazałości,
roslina dała 160gr suszu

16265111-med.jpg

1626513-med.jpg

162659-med.jpg

1626516-med.jpg

162658-med.jpg

Last edited:
G

Guest

BIG BUD

BIG BUD

Jak widać na zdjęciu , żadna technika nie była stosowana, BB był z nasion regularnych. do oświetlenia były użyte HPS'y 400, baczka ładnie wyglądała. Topy były bardzo zbite , temp na poziomie 27 '.

Pozdrawiam

@toptopganja - napisz coś więcej o twojej piękności - jakie nasiona , z kąd, jaki

weg i jaki flo , i co dawałeś jej jeść aby była taka śliczna. Jestem bardzo ciekawy ? podoba mi się twoja wdowa.
pozdro

Latest posts

Latest posts