What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

איזה ספק קנאביס רפואי הכי טוב?

PuppyHaze

Member
איזה ספק קנאביס רפואי הכי טוב?

חבר שלי הולך לקבל רישיון ממש בקרוב והוא ביקש ממני לנסות ולברר לו על הספק הכי איכותי שיש עם מבחר זנים מעניין.

לדעתי המבחר של הזנים שיש ל-
IMC
הכי טוב!

יש להם את הג'ק דה ריפר ועוד מלא זנים נהדרים של טיגי איי סאבקול...

אבל אני לא מכיר את הרמה של הפרחים שלהם, בינתיים שמעתי שהם מרססים את הצמחים בדברים כימים בשביל להרחיק מזיקים.

ואת זה שמעתי מהאנשים שעובדים בחרבת שיח.
שאת הפרחים שלהם אני מכיר היטב, והרמה שלהם בהחלט גבוה.. הפרחים תמיד נראים זהובים ודחוסים עם ריח מאוד חזק, אבל הזנים שלהם לדעתי דיי משעממים.

תיקון עולם בכלל לא כותבים את הגנטיקה של הזנים שלהם אז אני לא יודע בכלל איך אפשר לדעת איזה זנים יהיו טובים בשבילו, הוא לא כל כך אוהב את הגנטיקה של הקוש עם הריח החמוץ והחריף, הוא טוען שהקוש מביא לו תמיד סטלה מבהילה ומועכת.

ויש את באטר שיש להם גם זנים טובים ולפי איך שראיתי באינסטגרם, הפרחים שלהם נראים פשוט ברמה הכי גבוה שיש בארץ.

אבל לא נתקלתי בפרחים שהלם במציאות, אז אני פוחד להמליץ לו עליהם כל כך.

אני מכיר במציאות רק את של טבע אדיר, של תיקון עולם, ושל שיח.
בכל מקרה נראה לי שהוא לא ילך בחיים על תיקון עולם רק בגלל שהם לא מפרסמים את הגנטיקות של הפרחים.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני מאמין שהוא יכול לבקש מידע לגבי תנאי הגידול.
שיתחיל בלסנן את מה שנראה לו שיכול להזיק לו.

ואז שפשוט ינסה לאט לאט את כל השאר. גם אם זה לא גראס הכי פיקס זה גם סבבה רוב הזמן.
בכלל הכי טוב שיגדיל לעשות וירשום את הפידבק שלו ובסוף ירכז את המידע ויעלה אותו פה לפורום

הפורמט הכי פשוט לתפעול בבדיקת גראס מהנסיון שלי זה ציון מ1 עד 10 ואפשר גם הערות בקטגוריות הבאות:
מראה
ריח
טעם
אפקט
חוזק
כללי
והערות

לא ניסיתי המון סוגי רפואי, רק את הנפוצים כמו אלסקה, ארז, בלוברי, שארק, כמה קושים ועוד כמה שאני לא זוכר את השם שלהם, אבל בכללי ממה שראיתי הבעיה היא לרוב לא הזנים אלא גידול לא טוב מספיק.

הזנים של הרפואי בישראל טופ אוף דה ליין, כל פעם שקיבלתי מהם ייחורים יצא פיצוץ.

הקאט שיש להם של אל אס די הוא אחד הפסיכים אם תמצא אצל מישהו מהם
לפחות היה לפני שנתיים
היה לי ייחור והוא היה בנזונה.

PuppyHaze

Member
יש בארץ קאט של אל אס די?

הייתי בטוח שכל הזנים הרפואיים שמסתובבים בארץ וכל הייחורים הם רק מה שרשום בתוצרים של אותם ספקי קנאביס רפואי, כמו הארז או האלסקה של תיקון עולם.

אתה רוצה להגיד לי שיש ספקי קנאביס רפואי בארץ שמגדלים אל אס די בשביל חולים?

יש מצב שחבר שלי יכול לבקש מהם שיגדלו בשבילו את הג'אקס קליינר 2 ?

הטיל תכלת של שיח זה בעצם גרייט וייט שארק עם סקאנק 1.., יצא לי לנסות את הזן הזה והוא מפחיד ברמות.

גם את הארז של תיקון עולם יצא לי לנסות כמה פעמים..ובאמת נחמד מאוד, סטלה קצת מועכת אבל מהנה, לפי הריח שלו ישר קטלתי שהוא כנראה נוצר מהגנטיקה של הגבינות.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש קאט בודאות, אין לי מושג תחת איזה שם משוקים אותו.

אני בספק אם יגדלו זן במיוחד בשביל מישהו, אבל יש מצב מאוד טוב שכבר יש אותו למישהו - זה קאט נפוץ באירופה במקומות חוקיים.

ארז זן מפלצתי. חסר טעם והסטלה בנאלית אבל חזק בטירוף. הוא מעולה לערבוב עם קססה של גראס אחר.
אבל תיקון עולם מגדלים אותו על הפנים.
אין לו שום קשר לצ'יז לדעתי, וזה רק מגידול ועישון שלו.

ארז = מנגו.

נלקח מייחור שהיה קיים כמה שנים לפני תיקון - ידוע ממקור ראשון.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה יודע איזה מנגו? כלומר, של איזה ברידר?

PuppyHaze

Member
חחח יש להם עכשיו זן חדש שהוא סאטיבה והם קראו לו מנגו, מישהו טעם אותו?

אני זוכר שנפלתי על רפואי של תיקון עולם והיה לו רוח מאוד מאוד חזק של גבינה.

לצערי לא. אני יכול לשאול את הבחור אבל עברו המון שנים מאז - אנסה לברר

מכל מה שאני יודע תיקון רק גונבים גנטיקות ולא באמת עושים הכלאות או מבינים בזה.

יותר מזה - קראתי מאמר בעיתון אירופאי על אנשים שמפתחים זנים עשירים בסי בי די וטענו שם שתיקון מתחמקים שנים מלתת הסברים או פירוט על הזנים של הסי בי די שלהם וסי-בי-די- קרו מספרד טוען שהם הביאו להם זרעים ושתיקון גנבו להם את הגנטיקה והציגו אותה כשלהם...

סי-בי-די ממה שאני יודע נחשבים אמינים...

כל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תיקון עולם רק נתנו שמות יפים לזנים קיימים. זה ידוע בכל התעשיה.

סי בי די קרו הם המקור הכי אמין לזרעים עשירים בסיבידי כיום והם ממש מתעסקים בכל הפן הרפואי של זה ובודקים את השיט שלהם כמו שצריך.

orev

Active member
תיקון עולם רק נתנו שמות יפים לזנים קיימים. זה ידוע בכל התעשיה.

כל הליין שלהם זה בעצם זנים של בי.סי. באד מקנדה תחת שמות אחרים

PuppyHaze

Member
אני מת להשיג זרעים של הזן
ACDC

יש לו אחוז מטורף של 20 אחוזים של סיבידי, ואחוז אחד בודד של טיאייצ'סי, וזה בדיוק מה שאני מחפש!
הבנתי שזני סיבידי טובים לכאבים יותר מכל זן שיש בו יותר טיאייצ'סי.

יש את הזן הזה שהוא הכלאה של
ACDC עם ACDC
http://www.seedsman.com/en/thunderstruck-feminised-seeds-7

אבל לצערי אין אותו במלאי, וגם הוא יקר טילים.

אני מחפש פשוט זן עם יחס של
1:20

כי במחזור הבא אני אגדל כנראה את הבלו צ'יז ואת הג'ק דה ריפר ששניהם מפוצצים בטיאייצ'סי.

אתם בטוחים שבתיקון עולם אין משהו עם ריח של גבינה..?

PuppyHaze

Member
אתם בטוחים שרפאל ואבידקל הם זנים של
CBD Crew
עם שמות שונים?

כי שמתי לב שלסיבידי קראו אין זנים עם אחוזים ממש נמוכים של טיאייצ'סי.
כאילו הכול נע בין 5-12 אחוזים של טיאייצ'סי.

ובתיקון ציינו שרפאל ואבידקל הם עם אחוז אחד בודד של טיאייצ'סי.

אולי בכל זאת תיקון עולם עשו הכלאה משלהם לזנים האלו, בטח עם קאנטוניק או אייסידיסי.