What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Αξιζει τον κοπο?

Vassilis3

Member
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα..καταρχην εχω το grow room ετοιμο εδω και καιρο..οπως ξανα ειπα ομως τα σπορια της παραγγελιας ακομη να ερθουν..+ οτι ο καιρος ακομη δεν με καλυπτει με τις καταλληλες θερμοκρασιες ειπα να κανω μια προπονηση με ενα σπορι αλμπαν.ετσι κ το εβαλα μεχρι να ερθουν τα αυτοματα και να στρωσει λιγο ο καιρος απο αποψη θερμοκρασιας.το σπορι ειναι φυτο πλεον εδω και 3 μερες κ απ οτι βλεπω παει καλα.ειπα να το κρατησω μεχρι να δειξει sex και αν ειναι θηλυκο τοτε μαλλον λεω να το μεγαλωςω.αξιζει τον κοπο ομως? η να το στειλω απο νωρις? ηταν απο καλη ρατσα αλλα και παλι ηταν αλμπαν :)

LegacyTron

Member
ηταν απο καλη ρατσα αλλα και παλι ηταν αλμπαν :)

light θα είναι σε σχέση με τα κτήνη που καλλιεργούμε, αλλά πάντα ξεχωρίζει.Είναι ιδιαίτερα όταν είναι βγαλμένα μεσα και προσεγμένα.

Αλλά αυτό θέλει 12/12 για να κάνει παπα, ενώ τα αυτόματα μπορέις να τα αφήσεις 18/6 από την αρχή. Θα τα γυρίσεις όλα μαζί στο 12/12 σε κανα μήνα ή θα βγάλεις τον αλβανό στο μπαλκόνι από Μάρτη κι έπειτα;

petougia

Member
Γεια σου bill καλή αρχή φίλε!
Εγώ θα το κράταγα, αλλά θα είχα βάλει και μερικά ακόμα να έχω σίγουρα ενα θυλικο.

Vassilis3

Member
Καλημερα σας! Λεω να βγαλω τον αλβανο εξω αφου πρωτα δω αν ειναι κοριτσι/αγορι,κ εφοςον βρω την καλη καβατζα.απ την αλλη δεν θελω να χασω χρονο αλλα ηδη βγαζει δευτερο γονατο! Μακαρι να ειχα κ αλλα σπορια αλλα θυμαμαι τουτο ειναι περσινο, το ειχα κρατησει μπας και ερχοταν καποτε η ωρα και στιγμη να γινω indoor grower..να που ηρθε :) τωρα το εχω σε 18/6..μαλλον μολις ερθουν τα αυτοματα θα βγει στην εξοχη... Θελω σιγουρα πραγματα ειδικα για μεσα :):)

Vassilis3

Member
Ξεχασα να ρωτησω :p θα δειξει το sex του αφου εχει καπως μεγαλωσει και το γυρισω σε 12/12;

Vassilis3

Member
Ωραια..θα το φτασω στο υψος που θελω,μετα το γυρναω και βλεπουμε :) παντως με 17 βαθμους με λεντ ανοιχτα και 15 με κλειστα δεν δειχνει να εχει προβλημμα :)

LegacyTron

Member
το φύλλο το δείχνει συνήθως 5-6 μέρες αφού τα γυρίσεις σε 12/12..

ή μετά την 6η εβδομάδα 24ωρης ανάπτυξης γύρνα τα σε 18/6 για τις τελευταίες δύο... Θα το δεις ;) Δηλαδή τελευταίο γκρόου μπήκανε ανθοφορία με τις τρίχες απάνω τους

Vassilis3

Member
Απο την αρχη δηλαδη 24/0; Οκ...εσας ακουω..και μετα τα γυρναω σε 18/6 για να ανθισουν.για τα αυτο παντα :) το αλμπαν δεν το φοβαμαι πιστευω πως αντεχει γενικα πολλα.μολις του κουμπωσα και το τριτο πανελ σε 18/6 για να δω πως αντιδραει.επισης,ριχνω βεγκ φορμουλα και ριζοτονικ της μπιο καννα.

weedolada

Member
6 εβδομάδες φουλ 24ωρο για να δείξει φύλλο?δεν το ήξερα..πώς γένιν αυτό?!

Vassilis3

Member
Ουτε κ εγω το ηξερα. εβαλα ετσι ομως. Βγει δεν βγει το δυγκεκριμενο δεν πειραζει.ειναι η βαση για να μαθω καποια πραγματα :) στα αυτοματα θα πεσει η ειδικη μεταχειριση :)

LegacyTron

Member
6 εβδομάδες φουλ 24ωρο για να δείξει φύλλο?δεν το ήξερα..πώς γένιν αυτό?!

6 βδομάδες φουλ 24ωρο και μετά καπάκια 18/6 για άλλες 2 βδομάδες . παίρνει το μήνυμα, τουλάχιστον αυτό μου έχει κάτσει 2 φορές που έχω κάνει ανάπτυξη πάνω από 5 βδομάδες (και με ΑΚ και με σουπερ σκανκ). Και το είδα πολύ πιο έντονο τώρα το φαινόμενο, (θα μου πεις το είχα και προσφατο) με τα NL5xHaze. Δεν είναι στραβό ούτε λάθος , ούτε rootbound γίνεται. Απλά μεγαλώνει αρκετά ρε συ (χρονικά και σε μέγεθος) και δείχνει φύλο ! Δεν παπαδιάζει καθόλου, απλά βγάζει τριχούλες εδώ κι εκεί στα γόνατα, ψιλο-αραιά, αλλά εσύ καταλαβαίνεις τι είναι κ τι όχι ~! Σου δείχνει η μαντάμ ότι έφυγε από την εφηβεία κ γίνεται γυναίκα! Εκτός αν τα γυρίσεις και περιμένεις να δεις!

weedolada

Member
φαντάζομαι τριχούλες εννοείς τα preflowers που βγάζει πριν την ανθοφορία..οκ κατάλαβα,αλλά πολύ ρεύμα ρε συ με 24 ώρες...χεχε,να έχεις και μια 600αρα θα θέλεις και ένα ελληνικό μηνιάτικο μισθό στον ιδιωτικό τομέα για να δίνεις στην δεη....

Vassilis3

Member
Για οσους εχουν λαμπα αυτο σιγουρα ειναι θεμα...για τους λεντακηδες ομως δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρο θεμα...