What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אותם זנים מחברות (מבריידרים) שונות

אותם זנים מחברות (מבריידרים) שונות

מישהו יכול להסביר לי את הענין שיש איזה 4 וויט וידיו וג'ק הרר וכו
יש הבדלים ממש משמעותים במחיר
מה הקטע? אם זה אותם גנטיקה למה לא לקחת את הזול מביניהם
אולי אמינות שהזרע ינביט?
לא יודע?
מה אתם אומרים?

בוקר טוב חברה!
מה קורה? נו מה אתם אומרים על זה?
נראה זו שאלה טובה לא ראיתי שמתיחסים לזה במקום אחר
קיצור אשמח לשמע מה אתם אומרים גם אם אתם לא יודעים את התשובה אשמח לשמוע דעתכם

מכיוון שכל אחד היום יכול להיות ברידר אם יש לו מספיק כסף,זה לא אומר שהוא ברידר טוב.

יש זנים שהם מקוריים שברידרים אחרים לקחו והוציאו מהם זרעים,עכשיו גם הם מוכרים אותם.

האם הוא נשאר אותו הדבר?פחות טוב?יותר טוב?...עד שלא תטעם לא תדע

אני הזמנתי עכשיו זרעים לקנדה,יכולתי לבחור את אותו הזן מברידר אחר בפחות מחצי מחיר ועדיין שילמתי 180 יורו לעשרה זרעים כדי לקנות מהמקור.

אני יכול להבין שיש הבדל באמינות
יש בריידים שמשקעים יותר ויש פחות

איזה בריידרים אתם חושבים הכי טובים ואמינים ולא אלה שכותבים דבר אחד בתיאורים ושמות ודבר שני במציאת?

samisomo

Member
כמו שאתה רואה פה יש מלא:
http://www.herbiesheadshop.com/cannabis-seeds-manufacturers
לגבי הכי טובים ואמינים אני אישית הייתי קונה רק אם הביקורות טובות ולא קשור לברידר עצמו.
זאת כמו כל חברה יש דגמים(זנים) יותר מוצלחים ויש פחות מוצלחים.
מה שכן קראתי ביקורות רק טובות לבודהי.

עריכה:
קבלו איזה מדהים:
http://www.****************/forums/bodhi-seeds/201362417-blue-lotus-harvest-pics.html
breed bay.co.uk

Last edited:

Don-roni

Member
לא כל סוס ערבי הוא טהור גזע
זן תלוי בלוביסטים שיש לו, תערכות\ירידים
תחרות הקאפ השנתית
והכי נכון אפשר לבדוק בסט סלרים
לא שאנחנו הולכים בעקרון העדר זה פשוט כך
אנשים קונים על פי המלצות של של דווח, או מגזינים , הייג טיימס למשל
יש גם פורומים של אנשים נייטרלים שמספרים על חווית גידול או עישון
סביר להניח שאנחנו כאן בישראל לא מעשנים או מגדלים את הכי בסט של תרבות המריחואנה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הרבה זנים, למשל ג'ק הרר, נמכרים במגוון חברות זרעים במחירים שונים אך הם בדיוק אותם זרעים
על ג'ק הרר יש פטנט (על השם) ומי שרשם אותו שומר עליו בקנאות - כל מה שכתוב עליו ג'ק הרר בלי תוספות או שינויים בשם סביר להניח שאותו זרע.

הרבה זנים, למשל ג'ק הרר, נמכרים במגוון חברות זרעים במחירים שונים אך הם בדיוק אותם זרעים
על ג'ק הרר יש פטנט (על השם) ומי שרשם אותו שומר עליו בקנאות - כל מה שכתוב עליו ג'ק הרר בלי תוספות או שינויים בשם סביר להניח שאותו זרע.

תגיד פונזי,איך זה שסנסי סידס לא מוכרים את הג'ק הרר שלהם פימינייזד?

ומה דעתכם על הזן הזה,מישהו גידל,עישן?

http://sensiseeds.com/en/feminized-seeds/sensi-seeds/northern-lights-5-x-haze-feminised

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
למה שימכרו אותו פמינייזד?
הזן הזה מאוד תפוקתי אבל לא עניין אותי מעבר

למה שימכרו אותו פמינייזד?
הזן הזה מאוד תפוקתי אבל לא עניין אותי מעבר

כי כל ברידר שמחזיק ג'ק הרר מוכר אותו פימנייזד חוץ מסנסי עד כמה שאני יודע.
ואם יש להם אפשרות להוציא אותו פימנייזד אז למה לא?

חבר שקנה מהם את הג'ק הרר ומגדל אותו כבר כמה מחזורים,ממש מבסוט עליו,כששאלתי אותו למה קנה דווקא מסנסי ולא מברידר שמוכר אותו פימנייזד הוא אמר שזה לא אותו הדבר והג'ק הרר של סנסי הוא ליגה אחרת.

לי ממש אין מושג בדברים האלה,כל הנושא של ברידרים וזנים הוא משהו שלא התעמקתי בו,אבל בגלל מה שהחבר הזה אמר הרשתי לעצמי להוציא 180 יורו על עשרה זרעים של סנסי ועכשיו אחרי מה שאתה אומר אני קצת מתחרט.

תודה בכל מקרה:)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה לא אותו דבר, ההורים שונים - צריך 2 נקבות בשביל להוציא פמינייזד וזכר ונקבה לרגילים.
סביר להניח שהפמינייזד הם בכלל F2

באופן כללי אני גם מעדיף לעבוד עם זרעים רגילים. אין לי בעיה לברור את הזכרים ולפעמים אפילו יש לי שימוש בהם.
בטח בחבילות במחירים כאלו.

samisomo

Member
180
יורו לעשרה זרעים אחי יקררררררררררררררררררררררררררר
כבר במחיר כזה אתה יכול לקנות יחור מובחר מפנו.

180
יורו לעשרה זרעים אחי יקררררררררררררררררררררררררררר
כבר במחיר כזה אתה יכול לקנות יחור מובחר מפנו.

לא יודע מי זה פנו:biggrin:

גם אם הייתי יודע ממי להביא ייחור מובחר,לא נראה לי שהייתי רוצה להתערבב ושעוד מישהו יידע שאני מגדל.

לגבי המחיר,200 יורו עד שהזרעים נוחתים בארץ אחרי שעשו טיול אצל חבר שהסליק להם את הצורה.

יותר זול מלטוס ולהביא בעצמי:)

עד היום קניתי זרעים פעם אחת כשהייתי בספרד,קניתי זרעים של בארניס פארם ושל אווה סידס...הנבטתי רק חלק מהזרעים של בארניס....כולם יצאו מעולה

אם מה שמספרים על זה שאין כמו גנטיקה בלה בלה בלה זה נכון,אז אין לי שום בעיה עם המחיר....אם לא על זרעים בטח היה הולך על ציוד לחדר:biggrin:

שבת שלום:)