What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אוסמוזה הפוכה

פארמרז מישהו יכול להמליץ על מערכת אוסמוזה זולה לבית
?
חדש לי כל העניין הזה, לא מכיר חברות .... אני מוציא ים של כסף על בקבוקי מים לבית
הצמחות מקבלות מים מהברז שהיו בחוץ יומיים
עם מערכת טובה אני מסדר לי הרבה דברים בבית ...

מישהו יכול להסביר על תחזוקה? פילטרים
כל כמה זמן מחליפים?

יש לך אופצייה לקנות פילטר דרך הידרו שופ אבל אז אתה גם צריך לשלם לחברה בשביל התקנה
אני התקנתי את זה בעצמי אבל הציוד שלהם לא מגיע עם הוראות בנייה בכוונה,הם אומרים שהם יכולים להסביר לך בחנות אבל תכלס זה קטע מלוכלך של החברה לא לשים הוראות הרכבה
בנוסף לכך המניאק מטפטף, לי דווקא מהחיבורים שהגיעו מוכנים מהחברה
בסה"כ אני משתמש בו דיי הרבה כבר שנה וחצי נראה לי ועדיין לא הייתי צריך להחליף את הפילטרים
עדיין יוצא מים נקיים מאיסי
צריך פעם באיזה חודש לתת למערכת לנקות את עצמה,לא משהו מסובך,הכל בסיבוב של וסת כך שזה דיי פשוט
כשאני רואה שהאוסמוזה מתחילה להוציא מים לאט אני מזיז את הוסת ,נותן רבע שעה אולי קצת יותר וזהו המצב תקין
בכל מקרה אם למישהו יש מערכת אחרת להמליץ אולי כדאי
לא אהבתי את העובדה שנתקעתי עם המערכת בבית ולא היה לי מושג קלוש מה נכנס למה ומה מחברים למה וזה עוד יותר מעצבן שדווקא החיבורים שאני חיברתי לא נוטפים והחיבורים של החברה נוטפים
בכל מקרה הידרו שופ גם לא מתאמצים יותר מידי מעבר ללהסביר בחנות
מקווה שזה עוזר

וגם הן לא מספקות הוראות הרכבה מאותם טעמים. מצד שני, יש באינטרנט וזה לא כזה מסובך.

מסובך זה לא,רק צריך להרכיב את המערכת בצורה חזקה
או כמו שאמר לי הבחור בהידרו שופ
תסגור אותם כמו כושי.... חח זה הדרך שהם מסבירים... גאוני אה? :)

Doron

New member
שלום, שמי דורון לביא, מנכ"ל ובעלים של R&D טכנולוגיות מים מתקדמות.
באתר שלי תוכל למצוא מספר מאמרים כלליים על מערכת האוסמוזה, איך עובד, מה לחפש, למה לשים לב ולהיזהר בעת ההזמנה, ואם תרצה גם להזמין אני אשמח. הוראות הרכבה תקבל ממני בשמחה בטלפון (או בעת מסירת הסחורה במידה ותזמין ממני)-באם תבקש זאת. כמו כן אשמח להעביר לך ספר הוראות (באנגלית) אשר הגיע עם המערכת, לפקס או למייל.
אשמח אם תיצור איתי קשר.
[email protected]
בברכה,

דורון.

Don-roni

Member
אני מבין ש הכניסה של דורון הבהילה אנשים כאן
ה קלות שבה הוא נכנס לפורום שלנו
סביר להניח שגם ה שלטונות יודעים עלינו
זהירות חברותא
:ying:

rootcap

Member
אני מבין ש הכניסה של דורון הבהילה אנשים כאן
ה קלות שבה הוא נכנס לפורום שלנו
סביר להניח שגם ה שלטונות יודעים עלינו
זהירות חברותא
:ying:

דורון לא הבהיל אף אחד רוני...
ולפי דעתי אתה צריך לחשוב קצת על הקלות שאתה מדבר עליה תפעיל קצת את הראש... לפי דעתי אני הייתי נזהר במקום דורון ובכוונה אני לא נכנס לעומק...
שום שילטונות ושום נעליים, השלטונות יכולים לראות שמות משתמשים בלבד. כל עוד אתה לא משתמש בשם שלך או בכינוי שיכול להסגיר אותך הכל טוב...

אני בסה"כ מסכים עם רוטקאפ
יותר מזה
עצמאי יעבוד הרבה יותר קשה כדי לדחוף את עצמו ולמצוא את השוק שלו מאשר המשטרה
מבטיח לך
מתוך ניסיון מעמיק עם המנטליות של משטרת ישראל,עצלות זאת המחלה הראשית כך שאין לנו דאגות
רק לזכור לא להראות חדרי גידול לאנשים וכדומה כי זאת השיטה בארץ
ליפול על אנשים שנתפסו ולנסות ולהוציא מהם מידע על חדרי גידול או סוחרים גדולים
זהו...
מעבר לזה אתה יכול להיות רגוע
המשטרה לא מתאמצת כל כך

Bud+

Member
אין שום בעיה לכל אדם עם ידע בסיסי במחשבים לקרוא ולשלוח פה הודעות וצריך להתחשב בזה כאשר כותבים פה.
אני לא הייתי סומך על "דורון" ובטח שלא שולח לו מייל או מסגיר את הפרטים שלי.
בייחוד שמדובר במייל בג'ימייל שבדיוק שניה לפתוח, גם אם למטרת הפלה בפח בלבד.

הוא יכול להיות מהמשטרה (לפעמים ממש משעמם להם), אחד שינסה לסחוט ממך גראס או סתם עצמאי עם הרבה מאוד זמן פנוי ובלי עבודה.

כך או כך לא הייתי יוצר איתו קשר.
בכלל לא הייתי יוצר קשר עם אף אחד מהפורום פה בשביל שום מטרה.

אין שום בעיה לכל אדם עם ידע בסיסי במחשבים לקרוא ולשלוח פה הודעות וצריך להתחשב בזה כאשר כותבים פה.
אני לא הייתי סומך על "דורון" ובטח שלא שולח לו מייל או מסגיר את הפרטים שלי.
בייחוד שמדובר במייל בג'ימייל שבדיוק שניה לפתוח, גם אם למטרת הפלה בפח בלבד.

הוא יכול להיות מהמשטרה (לפעמים ממש משעמם להם), אחד שינסה לסחוט ממך גראס או סתם עצמאי עם הרבה מאוד זמן פנוי ובלי עבודה.

כך או כך לא הייתי יוצר איתו קשר.
בכלל לא הייתי יוצר קשר עם אף אחד מהפורום פה בשביל שום מטרה.

אני מקווה שזה ברור פה לכולם
אני לא חושב שמישהו יצור איתו קשר
בזבוז זמן מוחלט לדורון או ל"דורון" לא ממש משנה

tal_marom

New member
למה אתם עושים כזה סיפור מאוסמוזה הפוכה, מדובר סך הכל במערכת תת כיורית שמסננת את מי הברז בצורה הטובה ביותר. ולגבי ההתקנה המחיר שאני שילמתי כלל כבר את ההתקנה משירות פלוס אין מה להסתבך עם ההתקנה יותר מידי בלי קדיחות בקיר ובלי בלאגן..באמת שלא מערכת מסובכת.

tal - אתה בכלל מודע למה בנאדם פתח את השרשור הזה או שאתה פשוט מגיב להודעות האחרונות? :)
כאילו זה נחמד להגיד מה הסיפור,יש לי מערכת והיא עובדת אחלה
זאת לא הייתה בכלל השאלה אז על מה ענית בדיוק? :)
הבנאדם פתח שרשור ורצה המלצה מאיפה לקנות
אנחנו עונים לו ומסבירים מה הסיפור בחברות שאנחנו מכירים
אם יש לך חברה יותר טובה שנותנת את ההתקנה כלול במחיר והכל ב-800 שקלים אז וואלה נשמע כמו מציעה טובה
אבל זה לא ממש עוזר אם סתם מבקרים ולא אומרים מאיפה קנית
כאילו מה? :)

Latest posts

Latest posts