G
Guest
Czolówka wszystkim chyba z pól roku tu nie pisalem. IC zawsze bylo mi bliskie jest tu kilka swietnych dzialów chocby flower pics czy smoke reports, które na biezaco sledze, dobra mniejsza z tym. Panowie
mam dylemat, ciesze sie i jednoczesnie nie wiem co czynic .
Otóz moje AK 47 pokazaly preflowersy na vegu juz w 18dniu zycia (masakraaa geny jestem w szoku) mam 9 samiczek które juz sa w pelni gotowe do kwitniecia wynika z tego ze AK ma sklonnosc do autofloweringu. Wszystko byloby w porzasiu ale ja potrzebuje wybrac przynajmniej z tego 2 matki na klonsy. Czy taka autoflower matka która pokazala plec na vegu moze mi calkowicie zakwitnac pod swiatlem 24/24h? Wiem ze jest to niecodzienny przypadek. Kov i Hot moze spotkaliscie sie kiedys z takim przypadkiem? Jak tak to piszcie bro.
strzalencja------------------>
Edit: Hot dzieki za pomoc wiedzialem ze zawsze mozna na ciebie liczyc.
mam dylemat, ciesze sie i jednoczesnie nie wiem co czynic .
Otóz moje AK 47 pokazaly preflowersy na vegu juz w 18dniu zycia (masakraaa geny jestem w szoku) mam 9 samiczek które juz sa w pelni gotowe do kwitniecia wynika z tego ze AK ma sklonnosc do autofloweringu. Wszystko byloby w porzasiu ale ja potrzebuje wybrac przynajmniej z tego 2 matki na klonsy. Czy taka autoflower matka która pokazala plec na vegu moze mi calkowicie zakwitnac pod swiatlem 24/24h? Wiem ze jest to niecodzienny przypadek. Kov i Hot moze spotkaliscie sie kiedys z takim przypadkiem? Jak tak to piszcie bro.
strzalencja------------------>
Edit: Hot dzieki za pomoc wiedzialem ze zawsze mozna na ciebie liczyc.
Last edited: