What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

AUTOFLOWER OUTDOOR

bgddsq

Member
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Salut ... Postez aici pt ca mi-ar fi foarte utile cateva ( foarte multe ) informatii despre growing autoflower outdoor ... Nu am crescut niciodata pana acum nici indoor nici outdoor , nici regular , nici feminised , nici auto
smile.gif
))) insa as vrea ca anul acesta sa incep cu un grow autoflower outdoor .... Orice pareri opinii sfaturi sunt binevenite
[/FONT]

bgddsq

Member
Salut ... Postez aici pt ca mi-ar fi foarte utile cateva ( foarte multe ) informatii despre growing autoflower outdoor ... Nu am crescut niciodata pana acum nici indoor nici outdoor , nici regular , nici feminised , nici auto ))) insa as vrea ca anul acesta sa incep cu un grow autoflower outdoor .... Orice pareri opinii sfaturi sunt binevenite

mike1983

Member
Salut ... Postez aici pt ca mi-ar fi foarte utile cateva ( foarte multe ) informatii despre growing autoflower outdoor ... Nu am crescut niciodata pana acum nici indoor nici outdoor , nici regular , nici feminised , nici auto ))) insa as vrea ca anul acesta sa incep cu un grow autoflower outdoor .... Orice pareri opinii sfaturi sunt binevenite

Salut si bine ai venit !!!

Nu prea este indicat ca pentru un incepator sa cresti auto...dar daca totusi te-ai hotarat iti voi da eu cateva sfaturi.Cel putin eu asa am crescut anul trecut auto si am fost multumit.

Iti recomand sa folosesti ghivece biodegradabile si primele doua saptamani sa le cresti in casa , ori la geam sa beneficieze de cat mai mult soare , minim 5 - 6 ore de soare sau le poti creste intr-un box la lumina unui led sau cfl...depinde ce preferi.

Pamantul ce il vei folosi va fi agro natura pentru semanat si inmultire , vei adauga ceva perlit in el si il vei amesteca bine.

Eu am pus semintele la germinat pe 15 aprilie si la inceputul lui mai le-am scos afara si am ingropat ghivecele in pamant , pamant care a fost afanat bine si amestecat deasemeni cu perlit...ceea ce iti recomand si eu tie.

Ideea este ca la auto primele 3 - 4 saptamani din viata trebuie sa le asiguri conditiile ideale daca vrei sa ai rezultate , adica un minim de 50 Gr pe planta....altfel vei fi dezamagit , probabil vei scoate 5 Gr peplanta.

Eu ce e drept am scos vreo 80 - 100 Gr pe planta dar diferenta este ca eu le-am crescut in sera.

Nutrientii ce ti-i recomand pentru un incepator ... Bio Grow pentru vegetatie si Bio Bloom + Top max pentru flower. De asemenea sa folosesti cam 1/3 din doza recomandata de producator.

Succes !!!

Attachments

• ghivece2.jpg
    ghivece2.jpg
    11.2 KB · Views: 41

bgddsq

Member
mike multumesc frumos de sfaturi ... auzi , am o intrebare .... e mai dificil de crescut un feminised outdoor decat un auto oudtoor ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar tu ai citit ceva pe forumul asta sau speri sa iti dea mike mura in gura? :joint:

Avaible

Member
Frate nutrienti sunt nutrienti. Eu zic sa iti iei gandul de la auto-outdoor , daca vrei ceva serios cauta ceva seminte femenizate un cfl le cresti putin in casa 2 sap 3 dupa care iti alegi locul bine in natura , si go go go cu water ! La sfarsit de toamna vei avea si tu de fumat poate dintr`o planta pe tot anul ! Asta daca vrei sa se merite efortul munca stresul etc !

Iati un caiet si un pix si studiaza forumul ! ! !
Eu asa am facut ieri seara.
Pentru outdoor e ideal un strain Indica sau predominant Indica care infloreste in max 8 saptamani sau mai putin. Ex: Super SKunk (50-55zile de flower)
Adica eu asa am notat.
Eu ca nutrient am folosit gainat + ceai de urzica + coaja de oua in sol
Intrun jurnal am vazut ca a fost folosit Biobizz biogrow, si bio-bloom ca nutrient,citeste si tu niste jurnale si invata din greselile ce au comis ceilalti.

Last edited:

iceiceice

Member
parca ziceai undeva ca ai de gand sa cresti la marginea unei balti , trebe sa te gandesti ca unde e apa , e si umiditate mai mare , si atunci ar trebuii sa cauti un strain ce e rezistent la mold, in orice caz nu white widow

bgddsq

Member
iceiceice a 3 a oara de in 2 zile cand imi salvezi poponeata de belele :))) ms frumos frate ... mai gasisem ceva f interesant pe la niste breederi renumiti .... Kaya gold si swiss chees cica ambele f resistente la stres mucegai etc ... ai habar despre ele ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vezi ca o balta atrage si animale care iti pot manca planta si oameni care ti-o pot fura/omora. Tu ar trebui sa plantezi undeva unde nimeni nu are ce cauta, pentru nici un motiv.

iceiceice

Member
Nu stiu nimic de strainurile alea , dar sunt sigur ca la o cautare pe google o gasesti. Si eu cresc tot intr-un loc cu umiditate mare , am gasit un pack de 3 strainuri de la dutch passion 2 x Frisian Dew ,2 x Shaman , 2 x Passion #1 care cel mai probabil o sa mi-l iau pentru sezonu asta. Daca nu as creste asta probabil mi-as lua un purple#1 tot de la dp sau un guerilla gusto de la sensi (strain de care sunt foarte curios). Toate astea le gasesti pe seedboutique la niste preturi destul de acceptabile.
Problema cu animalele o rezolvi cu niste plasa de gaini , nu e cea mai ninja alegere dar na.Sau faci treaba mare si treaba mica prin apropierea plantelor si ar trebuii sa le tina departe, eventual mananci niste fasole sau eu stiu, inainte de a merge la grow si te-ai scos.

bgddsq

Member
In mare mi am hasit prin zona vreo 6 7 spoturi potentiale pe google earth , ramane doar sa ma mai prezint si la locul faptei :))))) prefer in apropierea apelor pt ca nu pot cara apa la ele sa le ud de la mama dracu .... si avand in vedere ca planuiesc sa arunc vreo zece bucati in pamant ar trebui sa cam car apa in stil Arnold :)))) ... sa le protejez de animale ma gandeam sa pun niste maracini de jur imprejuru lor dae nu stiu de unde sa cumpar seminte de maracini aici in germania

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
uneori o planta bine pozitionata face mai bine decat 10 plante prost pozitionate care nu ajung la maturitate. acusi na, poate daca pui in mai multe locuri ai sanse sa iti scape cateva, dar in general in jurul apelor e agitatie mare de mamifere, inclusiv oameni. daca is si genul de ape unde se poate pescui.. deja poti fi sigur ca e agitatie mare in jur.

bgddsq

Member
iceiceice uita-te si la frisian duck de la dutch pasion mie imi face tare de tot cu ochiu ... la fel si kaya gold de la nirvana

Latest posts

Latest posts