What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto or what?

Channel1

New member
אני רוצה גידול בקטנה משהו כמו ארונית / מחשב / משהו שלא יעשה יותר מידי רעש או ריח אבל אני צריך לדעת אם זה אפשרי באוטומטים או ברגיל , והכי חשוב מאיפה להזמין כי שמעתי על מלאאאא תפיסות מניוונה ואני מאוד רוצה משהו בקטנה (רוצה הרבה אבל אין לי אפשרות כרגע כי לא מוצא מקום בחוץ והבית לא מספיק חשאי)
וכמובן עד כמה כדאי להזמין במכה? (לשאר שלא אגזים או ההפך )

תודה כולם

Shpinoza

Member
היי לך

לי בינתיים יש ניסיון טוב עם נירוונה, הגיע פעמיים ללא תקלה ובצ'יק צ'ק, אבל בכל מקרה אני ממליץ להזמין לא על שמך אך לתיבה שיש לך גישה אליה, נניח תיבה של שכנים שאף פעם לא מרוקנים את התיבה...

אוטומטים זה סבבה והכל, היתרון היחיד שלהם אני חושב שזה שהם מסיימים מהר. גידלתי עם פלורסנטים בעבר ויצא משהו כמו 15-20 גרם לצמח, חומר מגניב לגמרי, זה היה ''באבילישס'' של נירוונה.
אבל החסרון של אוטומטים שכל הזמן תצטרך זרעים חדשים כי אי אפשר לייחר אותם, אבל נשמע שאין לך כלכך מקום לייחורים גם ככה

אם אתה הולך על אוטומטיים אני הייתי מזמין כמות שתספיק להרבה זמן.
האמת שבלי קשר הייתי מזמין כמות שתספיק להרבה זמן, כי זה אף פעם לא כיף להזמין...

השאלה אם כל הטררם שווה בשביל להוציא צמח אחד של 15 גרם פעם בחודשיים וחצי...

Channel1

New member
יש לי 4 זרעים אבל הם לא אוטומטיים ולא יודע מה בדיוק (מחבר) אולי ניתן לעשות scrog / sog ?
מה אתם בעצם ממליצים לעשות?
יש לי בסביבות ה400₪ להזמנה כרגע אבל נירוונה יש קצת חשש, יש עוד אתרים שיש בהם אוטומטיים? מהאוטו טיים אי אפשר ליצור זרעים ? (ואם כן הם יהיו אוטומטיים גם כן?)
אין לי בעיה להביא עוד ארוניות בשביל לעשות שם יחורים, פשוט אני לא רוצה ריח ורעש כי לרוב אני לא בבית ויש לי שכנים חטטנים שאוהבים להסתובב ליד הגינה שלי (יש מעבר מסויים צמוד לבית שלי שאי אפשר לסגור כי הוא לא רק שלי)

עזרה חבריםםםם

Channel1

New member
אני לא ישקר אני רגיל לקנות פעם בכמה חודשים איזה 3-4 גרם ב300-400₪ ומדלל את זה עם הרבה מאוד טבק ונחנק עם מה שיש בכדי למשוך את זה כמה שיותר זמן. אז בשבילי הכל בונוס כרגע, פשוט אני גר באזור חטטנים אז אני צריך לשמור על ריח ורעש מינימלי, אין שום בעיה לשים עוד ארונית או משהו כשולחן נוסף או לא יודע מה בשביל יחורים או בשביל זרעים, בא לי לעשות הזמנה אחת מרוכזת ולהתחיל לרוץ בלי הזמנות מיותרות בזמן הקרוב כי יש לי חבר שמוכן לקחת על עצמו את ההזמנה אבל זה חד פעמי אז חשוב לעשות הכל כשורה :(

Shpinoza

Member
אוטומטיים זה סוג של צמח "חד פעמי"... הוא יתחיל לפרוח תוך שבועיים שלושה ויסיים אחרי חודשיים וחצי בערך כולל הכל (לפחות עם הזן שאני עבדתי). אי אפשר לעשות זרעים כי בשביל זרעים צריך צמח זכר שיפרה צמח נקבה אז לא כ"כ פרקטי בשבילך, ואי אפשר לייחר כי הוא לא יספיק להשריש וכבר יתחיל לפרוח....

אני הייתי מזמין איזה 20-30 זרעים מ4-6 זנים כדי שיספיקו לשנים הקרובות, לא אוטומטיים אבל כן פמיניזד (יעני שהם בטוח יוצאים נקבות).
אני רץ על זרע אחד כבר 7 צמחים בערך שכולם העתקים אחד של השני...
יש לי חלל קטנצ'יק לייחורים וגידול, וחלל יותר גדול להפרחה.
ככה כשאני מכניס להפרחה צמח, אני מוריד ממנו 2-4 ייחורים, כי גם ככה אני מוריד את הענפים התחתונים שלא מקבלים הרבה אור, ואז לאחר חודש וחצי בערך, כשנשאר לצמח הפורח רק שבועיים שלוש, כבר נכנסים הייחורים שלו להפרחה (בשלב הזה אני מוריד מהם ייחורים חדשים), זה יוצר מעגל כזה שכל חודש וחצי בערך יש צמח או 2 מוכנים...

מבחינת מקום לגדול ייחורים לא צריכים הרבה, איזה פלורסנט קטן או אפילו אור מהחלון עובד בשבילי סבבה.
אחרי איזה שבועיים כשהם פיתחו שורשים כדאי לתת להם יותר כבוד, אור וכו, כדי שיצמחו מהר וכשהם בגובה של איזה 30 סנטימטר אתה יכול כבר בכיף לדחוף אותם להפרחה.

כדי לשמור אותם נמוכים, בהנחה שיש לך ארון לא גדול, אתה יכול לעשות להם קשירות-יותר פשוט מסקרוג לטעמי...
אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק חפש בגוגל
Main-Lining" Tutorial by Nugbuckets
נשמע לי מגניב אך עוד לא ניסיתי... החסרון שזה מאריך ב2-3 שבועות את שלב הגדילה

מבחינת ריח יש ריח רק בזמן הפריחה אז חשוב רק שבארון הפרחה שלך יהיה פילטר פחם, או פתרון אחר, חפש קצת על הנושא, יש כל מני פטנטים - אולי לארון קטן תוכל להסתפק בפתרון אחר

חוץ מזה יש זנים שאומרים עליהם שהם פחות מריחים כמו גאנג'ה משוגעת אז אולי כדאי לך לחקור קצת.. או לפחות לשים לב לא לקנות זן שידוע בריחנות יתר

Scroggy B

Active member
ייחורים באמת צריכים חלל לא גדול בכלל. לרוב הטמפרטורות ששוררות בבתים מתאימות להם, ואיוורור קבוע לא באמת נחוץ, לפחות בשלב ההשרשה. גידלתי פעם צמח קטנצ'יק בתוך רמקול של מערכת שפורק והוסב למטרה עם נורה בפנים. אם אתה משיג רמקול או משהו דומה שיהיה אטום לאור מקדימה, לא תהיה שום בעיה לשים אותו צמוד לקיר עם פלורסנט של 8-15 ואט בפנים. ממליץ לך לנסות לקמבן חלל ליחורים מרמקול של מערכת - נראה הדבר הכי תמים בעולם, אף אחד לא ישאל מה זה.

Channel1

New member
טנקס על התשובות מאוד נתן לי אור חדש למה כדאי לעשות.
עדיין אני חייב לשאול את השאלות הללו שוב -
1. מאיפה להזמין? (אני חדש בכל העיניין אבל אני חייב את זה בגלל שבמשפחה שלי לוקחים כדורים ותרופות עם הרבה כימייה ולראות אותם סובלים פשוט נמאס וכואב לי)
2. אני רוצה להזמין נקבות אני אנסה לחקור בעצמי אך טיפים לזנים שהכי פחות מסריחים בפריחה יעזרו למישהו שלא מבין בזנים בכלל והתנסה בחרא ישראלי מדולל
(גם אשמח לדעת עם מה מעשנים את זה? נקי לגמרי או מדולל במשהו שהוא לא טבק? כי אני רוצה גם לעזור למשפחה שלא מעשנת סיגריות בכלל)

שפינוזה אתה נתת לי כיוון מאוד טוב אם אצליח כמובן, כי כל חודש וחצי אחרי שאני נכנס למעגל הזה נשמע לי מדהים ומוריד אבן מהלב בהמשך

אחפש על פטנטים לריחות בהמשך כרגע חשוב לי לדעת על זנים(נקבות)/מאיפה להזמין

Shpinoza

Member
וואלה שמח לעזור ידידי היקר
אני לא יודע לגבי הזמנות זרעים חוץ מנירוונה אבל לגבי מחקר בנושא- גוגל באמת שווה
קח בחשבון שגאנג'ה זה גאנג'ה וריח יש... אבל הסוג הראשון שגידלתי למשל, שמו
Bubbilicious
היה לו ריח מתקתק כל כך... כמו איזה מסטיק בזוקה או אחר , אל גם של מריחואנה כמובן

בנירוונה למשל יש ביקורות משתמשים על כל זן, אז אם תיכנס לעמוד מסוים של זן מסוים ואז תקיש
Ctrl+f
תוכל לחפש בעמוד את המילה smell
שיטה טובה למצוא מה שאתה מחפש בלי לקרוא את כל הדף....

לגבי עישון בלי טבק יש מה שנקרא וופורייזר
Vaporizer
אתה יכול לחפש על זה, או להכין למישפוחה עוגיות או פיצת גאנג'ה משובחת
או.. יש המכינים חמאת חשיש משאריות העלים... אפשר לעשות את זה גם עם הפורטלים אני מניח אך קצת בזבוז כמדומני..

שיהיה לך יום ירוק

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
C99
זה קיצור של סינדרלה 99 שהייתה זן של
Brothers Grimm
ולפני 5 שנים בערך הפסיקו להפיק זרעים שלה.
מידי פעם צפים זרעים מקוריים שלה והם שווים המון כסף ויש ייחורים שרצים עדיין מאותו זן.

צמח קטן יחסית, סטלה מעוררת, לבן מאוד ובסיס טוב להכלאות עם טעם מדהים

אפשר לעשן גראס בג'וינט, בפייפ או בבאנג בלי טבק.
אפשר לאדות גראס בופורייזר ככה שזה אפילו בלי עישון
אפשר לצרוך גראס באכילה כך שהכניסה למחזור הדם היא מהקיבה והלחיים ולא מהריאות להשפעה מתונה וארוכה יותר.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תלוי לאיזה מטרה
סיבידי מרדים מאוד ומתאים לשימוש לילה בעיקר

Channel1

New member
יש מה לעשו. עם גובה 40 ס״מ? ורוחב בערך 60 ס״מ?
כרגע זה משו שאילתרתי אני יכול לאלתר עוד דברים אבל אני רוצה משהו לעבוד איתו לרוחב לא לגובה

ואני באמת חייב מקום טוב שהזמנתי ממנו לאחרונה לפחות שאדע איפה כדאי לקחת את הסיכון , אם לא יהיה אלך על נירוונה או על סאני לא יודע מה יותר בטוח מהניסיון שלכם למרות שבטח לא נתפסתם אזז בגלל זה אלו המקומות אשר אתם משתמשים בהם....

ואם יש טעם להנביט ממה שיש לי למרות שלא ידוע מה זה בכלל ואם יצא מזה משו בכלל

Scroggy B

Active member
הגודל שאתה מתאר הוא קטן דיו, אבל בהחלט אפשר לגדל צמח גם בגודל כזה. גידלתי בתוך חלל של 30*30 צמחים שהייתי מעביר החוצה לאאוטדור לאחר מכן. תחפש באינטרנט
Micro grow log
אתה תראה מה אנשים עושים כדי לגדל במעונות סטודנטים ובדירות שותפים.
יהיה קשה יותר לבקר את התנאים בחלל כל כך קטן. אני חושב שזה חלל אידיאלי עבור נורות לד, שכן הן כמעט שטוחות ולא פולטות הרבה חום.

אתה תמיד יכול להנביט ולשתול בחוץ זרעים של זן לא ידוע... אבל לא הייתי מבזבז זמן ומקום מחזור על משהו לא ידוע. עדיף ללכת על בטוח לקבל בסוף גם תוצאות.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
40 ס"מ גובה זה כלום מקום
רק המנורה ועציץ זה 40 ס"מ

Don-roni

Member
אח יקר
אנא רכז את הציפיות שלך מאיתנו על שרשור 1
אני עוקב\קורא אחר הצורך שלך, ורוצה לשאול אותך,,,כן
האם הרצון שלך לגדל ( שזה בעבורך סכנה לא קטנה) נוכח המקום הלא בטיחותי שאתה מתכונן עליו
נובע מהרצון שלך לעזור לבני משפחה שמשתמשים בתרופות כימיות ? כן? ,,אז יש
לי הצעה, אולי איך שהוא המבוגרים ממך יכולים להגיש בקשה לקבל מריפואנה, יתכן שמגיע להם
ואולי בעבורך כדאי שתמשיך לקנות פעם בכמה חודשים 3-4 גרם , ונגמר הסיפור
דע לך חבריקו שאם תיתפש עם מריחואנה ובפרט מגדל( סעף העונש מתיר 20 שנה, גידול ויצור סם) יפגעו חייך הנורמטייבים, לא תוכל לקבל עבודה , גם רישיון הנהיגה ילקח ממך
אחי אתה לא צריך את הבאלגאן והכאב והצער של המשפחה עלייך
תחשוב טוב כולה 3-4 גרם בכמה חודשים , זה מה שאתה צורך
בברכת עלה והצלח
בכל מעשה ידיך
:biggrin:

Latest posts

Latest posts