What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Blue Mystic Nirvana-PC Box #130W UFO LED#

fane

Member
Seminte: Auto Blue Mystic Nirvana -- Sunt la germinat
-PC Box :52.2 x 49.8 x 23.6
-Led UFO 130W pentru vegetatie si floare
-Timer controlat prin telefon
-Vent care baga aer proaspat in partea din fata a carcasei si unul care scoate aerul prin partea din spate a carcasei care are atasat si un filtru de carbon... precizez ca se face un curent continuu al aerului inauntrul carcasei si nu cred ca as mai avea nevoie de inca un vent sa miste aerul in carcasa
-Cutie tapetata cu coli albe A4
-Cutia este complet izolata si nu iese sau intra lumina deloc
Am ales acest strain pentru ca am inteles ca nu are un miros foarte puternic si are o talie mica potrivita pentru Pc.. O sa revin cu poze in ful in cateva ore.
Ce credeti despre acest strain. este potrivit pentru PC?

fane

Member
Este Auto,deci ea decide cat sta in vegetatie.. oricum intentionez sa tin ciclul de lumina 12/12 pe toata durata de viata

sandel

Member
Ah, nu am fost atent dar in cazul asta puteai lua versiunea regular, in 12/12 se comporta ca si auto.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La auto se recomanda minim 18 ore de lumina pe zi. Nu te zgarci, ca tu pierzi. Stiu ca suntem romani, dar mult, ieftin si bun nu se poate intotdeauna. Sau niciodata, dar asta e alta discutie.
De ce UFO in 2016? Mai ales langa un timer comandat prin telefon, care sunt mai modern asa..

Succes!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E o tehnologie veche, cu eficienta scazuta.. si pe deasupra vaduta la suprapret ca si "grow light". Si nu am intalnit inca unul care sa aiba cati wati scrie pe el ca ar avea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu iti pot spune fara a testa ambele situatii, dar cu siguranta nu ai nimic de pierdut daca le adaugi panoului. Oricum, daca e de ala majoritar rosu o sa ai mari beneficii daca completezi spectrul.
Poti pune o poza cu panoul? Ma mira ca zici ca e de 130W, din ce stiu eu astea se fac in variante de "90W" si "120W".

fane

Member
poze setup-ul meu..poze cam proaste calitativ.. si in descrierea led-ului scrie ca e de 150w nu 130

Attachments

• 1389321502558.jpg
    1389321502558.jpg
    11.3 KB · Views: 28
  • 1389321523346.jpg
    1389321523346.jpg
    10.2 KB · Views: 28
  • 1389321606174.jpg
    1389321606174.jpg
    8.9 KB · Views: 30
  • 1389321503047.jpg
    1389321503047.jpg
    9.4 KB · Views: 30

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Modelul pare sa fie de "90W", inmultesti numarul de diode cu 2W si Afli MAXIMUL de W pe care l-ar putea avea. Ai cu ce sa masori cat consuma din priza?

fane

Member
nu am cum frate.. oricum cred ca daca am in jur de 90w pentru mine este ok. nu am de gand sa scot tone,daca imi ies 7-10 g pentru prima data e ok. deocamdata am un strain regular sub led cu program de lumina 12/12 de la inceput,are deja 3 saptamani,mai astept in jur de o saptamana sa vad daca isi arata sexul si daca nu o tai si dau drumul la auto..

fane

Member
So, revin dupa mult timp de cand am deschis jurnalul asta cu Auto Blue Mystic.. Am facut cateva modificari setup-ului: lumina am schimbat-o cu benzi cu leduri,dupa cum m-a sfatuit cineva aici pe site mult timp in urma ca sa mai economisesc spatiul,am undeva la 60w in pc. Nutrienti folosesc bio-bizz,o udare cu apa chioara,iar una cu nutrienti, cand pamantul este foarte uscat..
Plantuta are 32 zile de viata si pare destul de sanatoasa,dar mi se pare cam nedezvoltata pentru varta ei si ciudat faptul ca inca nu si-a aratat "flocii".. aveti cateva poze si o sa revin regulat cu update-uri.. orice sfaturi sunt bine venite

Attachments

• IMG_1460.jpg
    IMG_1460.jpg
    48.8 KB · Views: 32
  • IMG_1459.jpg
    IMG_1459.jpg
    31.2 KB · Views: 31
  • IMG_1461.jpg
    IMG_1461.jpg
    43.7 KB · Views: 35

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E normal sa arate asa cand folosesti benzi led. E o lumina foarte slaba. Iar spectrul ala care pare a fi compus din rgb e posibil sa fie pe langa ca spectru. Rezistentele dintre leduri halesc si ele o buna parte din acei "60 w"

edmundd

New member
Pentru 32 zile de viata e foarte mica, din punctul meu de vedere era mai bine daca lasai panoul ufo , inlocuieste benzile led cu panoul daca il mai ai si o sa observi o diferenta!

fane

Member
So, revin dupa mult timp de cand am deschis jurnalul asta cu Auto Blue Mystic.. Am facut cateva modificari setup-ului: lumina am schimbat-o cu benzi cu leduri,dupa cum m-a sfatuit cineva aici pe site mult timp in urma ca sa mai economisesc spatiul,am undeva la 60w in pc. Nutrienti folosesc bio-bizz,o udare cu apa chioara,iar una cu nutrienti, cand pamantul este foarte uscat..
Plantuta are 32 zile de viata si pare destul de sanatoasa,dar mi se pare cam nedezvoltata pentru varta ei si ciudat faptul ca inca nu si-a aratat "flocii".. aveti cateva poze si o sa revin regulat cu update-uri.. orice sfaturi sunt bine venite
Frate,eu unul nu fumez foarte mult, daca scot undeva la 5 grame uscat sunt fericit..nu am alta solutie,deocamdata,deoarece cresc in pc din motive de siguranta si nu am alta sursa de iluminare.. ce ma ingrijoreaza este faptul ca fiind auto inca nu si-a aratat "flocii"

Latest posts

Latest posts