shoresh420
Member
ארון הפרחה נונשלנטי: צ'וקולופ, הרר ואורחות 
מזה כמה שנים אני מפריח באדמה עוברים ושבות בארון 80\50 שנמצא מול מיטתי..
לאחרונה החלפתי את הנלג 400 בצעצוע חמוד שהזמנתי מסין -חיקוי לד גנרי 300 של חברת טופ-לד.
הצמחים מאוד אוהבים את האור, ומתנפחים די דומה לנל"ג שהיתה לי, אבל אין לי ממש מקורות להשוואה, כי אצלי הבעיה תמיד היתה איוורור לא מספק.
(זאת ההנחה שלי לכך שלרוב יצאו לי צמחים קצרים )
בכל מקרה, היא עושה תעבודה, לא מחממת בקיץ, ולא מציקה לזוגתי בשינה.
האדמה טוף מרום ממשתלה, מוסיף לה הומוס לחיזוק, ואלג א מיק לפי הצורך. נגיעה מולסה בפריחה.
יושבות בעציצים 10 ל' כרגע לקראת סיום 2 צמחות אהובות שהבאנו איתנו מהולנד היפה: צ'וקולופ מפמינייזד של ד.נ.א, וג'ה הרר מפמינייזד של הומגרואון פאנטסידס.
מהצ'וקולופ הורדתי שש ייחורות טרם ההפרחה, כולן שרדו וממתינות לבאות,
ומהג'ק לא הורדתי וחבל: אחלה צמח, סתגלתן, שמנמן,עם ריח חמוץ-מתוק וסוטול מעיף ,בקיצור עישון פנטסטי.
(מאוד מזכיר את הג'וק הורור של נירוונה שאני אישית מאוד אהבתי, ולא אתפלא אם אלו אותן גנטיקות).
הצ'וקולופ סיפור מעט שונה, סאטיבה תאילנדית טעימה ומחשמלת שהתאהבתי בה מיד, לפני כמה שנים שהצלחנו להשיג כמה פרחים שלה בארץ.
כיאה לסאטיבה כמעט טהורה, היא לא ככ אוהבת דישון, אם בכלל, אבל מאוד אוהבת מרחבים.
בזמן הפריחה, היא מסריחה כהוגן ,ומפיצה בבית ריח של מנגו-הדרים-שוקולד לבן.
ואחרי יישון, רק טוב יכול לצאת מזה.
זהו לבינתיים חברים
עלו תבורכו והצליחו
מזה כמה שנים אני מפריח באדמה עוברים ושבות בארון 80\50 שנמצא מול מיטתי..
לאחרונה החלפתי את הנלג 400 בצעצוע חמוד שהזמנתי מסין -חיקוי לד גנרי 300 של חברת טופ-לד.
הצמחים מאוד אוהבים את האור, ומתנפחים די דומה לנל"ג שהיתה לי, אבל אין לי ממש מקורות להשוואה, כי אצלי הבעיה תמיד היתה איוורור לא מספק.
(זאת ההנחה שלי לכך שלרוב יצאו לי צמחים קצרים )
בכל מקרה, היא עושה תעבודה, לא מחממת בקיץ, ולא מציקה לזוגתי בשינה.
האדמה טוף מרום ממשתלה, מוסיף לה הומוס לחיזוק, ואלג א מיק לפי הצורך. נגיעה מולסה בפריחה.
יושבות בעציצים 10 ל' כרגע לקראת סיום 2 צמחות אהובות שהבאנו איתנו מהולנד היפה: צ'וקולופ מפמינייזד של ד.נ.א, וג'ה הרר מפמינייזד של הומגרואון פאנטסידס.
מהצ'וקולופ הורדתי שש ייחורות טרם ההפרחה, כולן שרדו וממתינות לבאות,
ומהג'ק לא הורדתי וחבל: אחלה צמח, סתגלתן, שמנמן,עם ריח חמוץ-מתוק וסוטול מעיף ,בקיצור עישון פנטסטי.
(מאוד מזכיר את הג'וק הורור של נירוונה שאני אישית מאוד אהבתי, ולא אתפלא אם אלו אותן גנטיקות).
הצ'וקולופ סיפור מעט שונה, סאטיבה תאילנדית טעימה ומחשמלת שהתאהבתי בה מיד, לפני כמה שנים שהצלחנו להשיג כמה פרחים שלה בארץ.
כיאה לסאטיבה כמעט טהורה, היא לא ככ אוהבת דישון, אם בכלל, אבל מאוד אוהבת מרחבים.
בזמן הפריחה, היא מסריחה כהוגן ,ומפיצה בבית ריח של מנגו-הדרים-שוקולד לבן.
ואחרי יישון, רק טוב יכול לצאת מזה.
זהו לבינתיים חברים
עלו תבורכו והצליחו
Attachments
Last edited: