Adaug acest thread pentru a ordona linkurile catre threaduri vechi aflate care erau pinned. Putina curatenie, cum s-ar zice!
Identificarea sexului by @sznake
De unde incep? by @Gantz
Culturi Ninja by @Gantz
despre becuri by cannabis god (deleted member)
Clonarea... by evilkid (deleted member)
Calcul consum grow by @exploziv
Identificarea sexului by @sznake
Identificarea sexului
Asadar, uitati aici, sa fie un thread in care sa gasiti imediat informatia asta:
www.icmag.com
De unde incep? by @Gantz
De unde incep?
Esti nou pe forum si vrei sa cresti? Bine ai venit! Aici vei invata tot ce ai nevoie sa stii ca sa poti creste marioara ;):dance013: Dar intai trebuie sa te avertizez ca noi, romanii de pe forum, suntem cunoscuti ca fiind sarcastici si recalcitranti (eu mai mult ca altii) si avem o mare...
www.icmag.com
Culturi Ninja by @Gantz
Culturi Ninja
ok ok...titlul nu e chiar inspirat... Cautam recent prin stufoasa mea colectie de informatii si am dat peste un document creat prin 2006 si modificat ultima oara candva anul trecut. Am incercat sa fac un zine care sa incapa pe o pagina si pagina aceea sa permita modificarile necesare pt a...
www.icmag.com
despre becuri by cannabis god (deleted member)
despre becuri
pana acum n-am folosit decat cfl si hps,dar as dori sa incerc si mh.ma poate indruma cineva in directia asta? am un nou spatiu de crestere,170/120/200,ventilat corespunzator si as vrea sa achizitionez metal halidele. intrebare:de unde sa le iau si ce s-ar potrivi la spatiul meu? merci pentru...
www.icmag.com
Clonarea... by evilkid (deleted member)
Clonarea...
Foarte multi se sperie cand aud termenul ''clonare''. Pe cat suna de complicat pe atat e de simplu... Eu folosesc varianta cu clonele tinute in apa...de fiecare data am avut rezultate bune asa ca am ramas cu ea... Ele pot fi tinute in rockwool, perlit, am vazut clonari si in nisip....deci...
www.icmag.com
Calcul consum grow by @exploziv
Calcul consum grow
Pentru ca vad ca nimeni nu da search pe forum, si prefera sa intrebe, o sa pun aceste informatii la indemana. Avem un grow. Adunam puterea luminilor, a ventilatiei, a celorlalte aparaturi (A/C, umidificator, dezhumidificator, etc). Sa zicem ca avem un bec de 600W, un extractor care consuma 80W...
www.icmag.com