ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
הזמנתי משלוח בדואר
איזה לחץ ...
כבר צריך להגיע
ניסיתי בעבר להזמין והגיע מעטפה פתוחה בלי זרעים אני חושב שעובד בדואר גנב אותם.
הזמנתי 9 זרעים
תחזיקו לי אצבעות
הכי הרבה נתפס מעטפות מאטטיוד ,בימים האלה צריך קצת יצירתיות אני הזמנתי את הזרעים בתוך עט עם זולה של מבחנה קטנה בפנים וזה הגיע, ההזמנה שעשיתי מאטטיוד לא הגיע,כדאי לקנות בסיד בוטיק כי מבחינת האמינות הם מספר 1 רק שהם לא מקבלים כרטיס אשראי,מבחינת הזנים שקנית לא יצא לי לגדל אף אחד מהם אבל בכללי יש גנטיקה טובה בשטח והרבה סיכויים להוציא משהו מיוחד אז שיהיה בהצלחה
אני מאמין במזל
ומזל שלי שזה לא יום כיפור
ראיתי את העץ שרשמתה על ההזמנה שלך, יש חדש ?
ביצעתי הזמנה עם סוכריות ותיק ושיזרקו את העיפות של היצרנים.
גם אני לא כבר לא צעיר.
אין לי כוח לכל זה אני חושב שיש עומס בגלל החג ומתאחר להגיע
תן לינק מאיפה הזמנתה ומקסימום לא יגיע אני יזמין מהם
זה כבר לא עיניין של מזל,המכס אצלנו מחפשים את המעטפות עם הזרעים ויש להם את כתובות החזרה של החנויות הגדולות,אני ממליץ על סיד בוטיק כי הם משקיעים בנושא ההצפנה ואפילו מצליחים לספק בארצות הברית שזה המדינה הכי קשה מבחינת המכס בכל מקרה סבלנות ובהצלחה
זה כבר לא עיניין של מזל,המכס אצלנו מחפשים את המעטפות עם הזרעים ויש להם את כתובות החזרה של החנויות הגדולות,אני ממליץ על סיד בוטיק כי הם משקיעים בנושא ההצפנה ואפילו מצליחים לספק בארצות הברית שזה המדינה הכי קשה מבחינת המכס בכל מקרה סבלנות ובהצלחה
קודם כל ברוך הבא,כמו שבאד אמר אתה שולט באנונימיות שלך
כל עוד אתה לא מפרסם פרטים כמו אזור מגורים או תמונות עם גי פי אס אתה צריך להיות בסדר
בכללי כשאתה מזמין זרעים תמיד עדיף אופציה בלי חתימה
ככה אי אפשר לטעון שאתה הזמנת
זאת עובדה שכולנו הסכמנו עליה כך שמומלץ תמיד לבחור משלוח ללא חתימה בקבלה כך אי אפשר לטעון שהזמנת את הזרעים
וכן בכל משלוח יש הימור אם זה יגיע או לא
לגבי הזנים - לא גידלתי אף אחד מהם אבל חבר גידל את הונילה קוש ובכללי הוא גידל כמה זנים של ברניז,גם אני
האל אס די אמור להיות אחד הזנים האיכותיים יותר שלו
לא יודע לגבי הקטיף שלו אבל לגבי הייחודיות שלו זה אמור להיות אחד הטובים
דינאפמ גם מספקים גנטיקה טובה אבל אני לא מכיר מה שהבאת
הונילה קוש זה זן שטעמתי בהולנד,מאוד מאוד טעים אם אתה מגדל אותו כמו שצריך
ממש ונילה לכל דבר
תכלס חבל שלא התייעצת קודם היו המון זנים מומלצים יותר שיש לאנשים ניסיון איתם אבל בקטנה
בהצלחה
ההזמנה מהשלישי לחודש
אחרי 3 ימים רשומה שנמסרה לרשויות בארץ למסירה ללקוח
בעוד 3 ימים יעבור חודש מלא
אני לא מבין למה הדרדסים שמחפסים אותי כבר המון זמן
ויש לי על תנאי לא ממש בעיה לאתר אותי אז אם הם היו חושדים היו קופצים עלי ממזמן .
גם אני לא קיבלתי הזמנה ולא באה המשטרה ויש כאן עוד מישהו עם אותו הסיפור אולי אם זה קצת זרעים אז הם לא מתאמצים או שמישהו בדואר גונב את המעטפות וזה לא נתפס הכל יכול להיות חבל על הסרטים,יש לסיד בוטיק פורום של החנות והם נותנים תשובות על כל השאלות די מהר אחרי הכל האתר הזה של בעל החנות אבל חודש זה לא מספיק זמן לחכות כדי לדעת שהכל בסדר
אחרי שלושה חודשים שלא קרה כלום אני הייתי מניח או שדפקו אותך מחברת הזרעים ואכלו לך את הכסף או שהחבילה נאבדה בדרך או שלאיזה עובד דואר בדרך יש עכשיו כמה עציצים חדשים.