What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Amnesia haze outdoor

TPT

New member
Πιστεύετε ένα τέτοιο φυτό θα μπορούσε να ανταπεξέλθει outdoor σε ένα κλίμα σαν της Βόρειας Ελλάδας π.χ. ή είναι αρκετά ριψοκίνδυνο;

O

orfeas

Πιστεύετε ένα τέτοιο φυτό θα μπορούσε να ανταπεξέλθει outdoor σε ένα κλίμα σαν της Βόρειας Ελλάδας π.χ. ή είναι αρκετά ριψοκίνδυνο;

Φίλε μου, το μόνο πρόβλημα που έχει ο τόπος μας είναι οι υγρασίες/βροχές του φθινοπώρου!
Τώρα βέβαια, η Βόρειος Ελλάς είναι τόσα πολλά μέρη, οπότε εξαρτάται από το που βρίσκεσαι. Στη περιοχή της Φλώρινας, ας πούμε, οι παγωνιές αρχίζουν νωρίς, που σημαίνει κίνδυνος πάγου, αν και τα φυτά είναι σκληροτράχηλα...

Tipz

Active member
Sorry i can't communicate better, i think you have a very nice choice of strains Best to ya
tipz

TPT

New member
Ηello.:tiphat:

I was just asking about how this plant does in my region's enviroment cuz i consider this strain for my next grow.

Thnx & best to u too.:rasta:

petougia

Member
Οταν θα βαλεις, μη βαλεις αυτο δεν ειναι για καθε μερα. Η βαλε και κατι αλλο, ειναι μεγαλη π#!#!#α η αγαπημενη μου η αμνησια.

TPT

New member
Έχω πολλές ποικιλίες στο μυαλό μου για του χρόνου, δεν θα βάλω μόνο αυτή, απλά το σκέφτομαι λίγο για το amnesia λόγω της μεγάλης flowerin period που έχει και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να τελιώσει σε ένα τέτιο κλίμα.

petougia

Member
Μια χαρα τελειωνει ρε πετας εκει απο πανω ενα ναιλον και τελος, εγω δεν πεταξα και παλι το μισο ηταν ακομα πανω μετα απο 3 3ημερες βροχες lol