What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אם מישהו יכול לתת הסבר על EC אשמח

jonsi

New member
אם מישהו יכול לתת הסבר על EC אשמח

מגדלבאדמה עם GHE אם מישהו יכול לתת חוות דעת גם על השנים אשמח

Scroggy B

Active member
EC - Electric Conductivity
מוליכות חשמלית. נמדדת ביחידות סימנס שהן ההופכי של אום (1 חלקי אום). באמצעות מוליכות חשמלית של תמיסות מימיות ניתן לקבוע את ריכוז המלחים בתמיסה. מד איסי נותן לך תוצאה של מוליכות התווך שנמצא בין האלקטרודות שלו. לפי תוצאה זו תוכל לחשב כמה דשן הוספת למים. יש מדים שממירים אוטומטית לפיפיאמ - שזה חלקים מתוך מיליון, שהיא עוד שיטה למדידת ריכוז. המד מודד תמיד מוליכות חשמלית, ואחר כך מתרגם לפיפיאמ.

Scroggy B

Active member
מה זה השאלות הסופר כלליות האלה? אני מתקרב לסוף מחזור ולא מדדתי איסי אפילו פעם אחת. אני מגדל בקוקוס-כבול-אדמה. אני משתמש בדשנים אורגניים,אז איסי לא רלוונטי. אם תפרט קצת יותר מה אתה מגדל ובאיזה מצע אתה משתמש יוכלו לענות לך בקלות. אם אתה רוצה סתם לצבור ידע, תנסה לקרוא את מגוון המדריכים באינטרנט.

jonsi

New member
היי... היה ניראה לי חשוד שלא עונים כנראה שלא שאלתי שאלות לעניין אז ככה מגדל באדמה מחזור שישי עד עכשיו לא בדקתי ph או ec עסקתי בגידול אורגני עכשיו עברתי חדשני ghe שמעתי שהם די בסדר וקנית מד ec של האנה מה שלא מובן לי זה האם זה חשוב באדמה כמה מותר בכל שלב של הצמח איך אני יכול לדעת כמה הצמח האכלה הבנתי שבודקים בנגר אבל איך בדיוק לא ממש הבנתי וקראתי מלא מלא מלא באינטרנט אבל משום מה יותר קל להבין בעברית אז אשמח לקבל הבהרות שוב אם אני לא מובן אני מצטער

Scroggy B

Active member
אני אדם ללא פשרות. הפורום הזה לא תומך ברייט-טו-לפט,
לכן אם אתה רוצה לכתוב משהו באנגלית תכתוב
like this
(יענו עם מעבר שורה)
או לייק ת'יס
(יענו בתעתיק עברי).
כמו כן, הייתי ממליץ על סימני פיסוק בסיסיים, כמו נקודה בסוף משפט. תחשוב על זה, קראתי את ההודעה שלך פעם אחת מהתחלה עד הסוף ולא הבנתי כלום. למה שאני (או כל חבר אחר בפורום) אתאמץ להבין מה כתבת אם ניכר שאתה לא התאמצת לכתוב? הייתי שמח לענות אבל אני אשכרה לא מבין..

orev

Active member
היי... היה ניראה לי חשוד שלא עונים כנראה שלא שאלתי שאלות לעניין אז ככה מגדל באדמה מחזור שישי עד עכשיו לא בדקתי ph או ec עסקתי בגידול אורגני עכשיו עברתי חדשני ghe שמעתי שהם די בסדר וקנית מד ec של האנה מה שלא מובן לי זה האם זה חשוב באדמה כמה מותר בכל שלב של הצמח איך אני יכול לדעת כמה הצמח האכלה הבנתי שבודקים בנגר אבל איך בדיוק לא ממש הבנתי וקראתי מלא מלא מלא באינטרנט אבל משום מה יותר קל להבין בעברית אז אשמח לקבל הבהרות שוב אם אני לא מובן אני מצטער

היי... היה ניראה לי חשוד שלא עונים כנראה שלא שאלתי שאלות לעניין אז ככה מגדל באדמה מחזור שישי עד עכשיו לא בדקתי פי הייץ' או אי.סי. עסקתי בגידול אורגני עכשיו עברתי לדשני ג'י הייץ' אי שמעתי שהם די בסדר וקנית מד אי.סי. של האנה מה שלא מובן לי זה האם זה חשוב באדמה כמה מותר בכל שלב של הצמח איך אני יכול לדעת כמה הצמח האכלה הבנתי שבודקים בנגר אבל איך בדיוק לא ממש הבנתי וקראתי מלא מלא מלא באינטרנט אבל משום מה יותר קל להבין בעברית אז אשמח לקבל הבהרות שוב אם אני לא מובן אני מצטער

עכשיו קצת יותר ברור

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אם תשתמש בסימני פיסוק, תפריד בין שורות ותנסח את עצמך בצורה ברורה יש סיכוי טוב יותר שתקבל עזרה

jonsi

New member
היי... עורב תודה רבה לך,אתה בחור טוב, אז אלו הם השאלות. א. עובדים לפי אייס יאן לפי פיפיאם? ב. הפיפי אם שונה ממד אחד למד של חברה אחרת איך אני יכול לדעת אם אני במינון הנכון?. שאלה אחרונה היא אני עובד עם חברת כיריית אי יצא למישהו מחברי הפורום לעבוד איתם? ואחרון חביב רק שלא יתפס כזלזול חלילה כי אף אחד לא חייב לעזור פה , לצערי אני טיפה דיסלקט כל כתיבה של שורה מקשה עליי אז אני מצטער עם הקשתי עלייכם לעזור פשוט יש בעיה קטנה אצלי אשמח לעזרה ושוב תודה לעורב

היי... עורב תודה רבה לך,אתה בחור טוב, אז אלו הם השאלות. א. עובדים לפי אייס יאן לפי פיפיאם? ב. הפיפי אם שונה ממד אחד למד של חברה אחרת איך אני יכול לדעת אם אני במינון הנכון?. שאלה אחרונה היא אני עובד עם חברת כיריית אי יצא למישהו מחברי הפורום לעבוד איתם? ואחרון חביב רק שלא יתפס כזלזול חלילה כי אף אחד לא חייב לעזור פה , לצערי אני טיפה דיסלקט כל כתיבה של שורה מקשה עליי אז אני מצטער עם הקשתי עלייכם לעזור פשוט יש בעיה קטנה אצלי אשמח לעזרה ושוב תודה לעורב

1. אני לא בטוח מה אתה מנסה לשאול,אבל אם השאלה היא עם מה עובדים,אי סי או פי פי אם?....אז אפשר לעבוד עם שניהם.

2. הפי פי אם לא שונה,כדי להמיר אותו לאי סי כל חברה שמייצרת מדים משתמשת בנוסחא אחרת וצריך לבדוק כדי לדעת שאתה מחשב נכון.

תגיד מה המד שלך ונוכל לעזור.

3. אני לא מבין את שם החברה

נסה לקחת כמה דקות לפני שאתה שולח הודעה,תקרא שוב...תחשוב עם מישהו אחר יכול להבין או שאולי כדאי להוסיף או להוריד משהו.....תוסיף רווח בין שורה לשורה...אם אפשר גם כמה פסיקים ונקודות.....אם תשקיע בכל הודעה עוד דקה אחת בשביל הדברים האלה גם לחברים כאן יהיה הרבה יותר קל לעזור וגם אתה אולי תתרגל וזה יעזור לך הלאה מעבר לפורום...

אני יודע שכל זה כבר נאמר ובאמת שזה נכתב ברוח טובה,נסה לסגל לעצמך כמה הרגלים קבועים לפני שאתה שולח כל הודעה:)

Latest posts

Latest posts