What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

עזרה בגידול חוץ

dh9707

Member
עזרה בגידול חוץ

שלום לכולם!
בסוף מרץ אני רוצה להתחיל מחזור גידול בחוץ ויש לי מספר שאלות:
1.מאיזה אתר הכי כדאי להזמין זררעים?
2.איזה זן אתם ממליצים?,אני צריך זן מעורר ואנרגתי כזה שכיף יהיה לקחת למקומות בילוי שלא יפיל אותך וייתן ייבול רציני משום שיש לי עציץ גדול ומקום.
3.אני מעוניין ברשת הצלה יש איזושהי המלצה למיקרון מסויים או פשוט לבקש רשת הצלה?
4.ההשקיה מתבצעת ע״י מערכת אוטומטית האם זה אומר שלא אוכל להשקות עם דשנים אורגניים אם יהיה צורך?
5.אני רוצה לעשות גידול כמה שיותר אורגני ולהתחיל עם אדמה כמה שיותר עשירה ובעציץ כמה שיותר גדול,להתחיל לדשן עם דשנים קנויים רק אם נראים חוסרים,אני צריך המלצות לכמה שיותר דברים שניתן להשיג/להכין בארץ שאפשר להוסיף לאדמה כרגע יש לי הומוס,פרלייט,אנסה להשיג קומפוסט איכותי,ואדמה של מרום טוף גולן.
בקיצור אני רוצה להשיג כמה שיותר דברים לאדמה כגון קמחים כאלה ואחרים פשוט אני לא יודע איפה להשיג בארץ או איך להכין אז אני צריך עזרה עם זה.
אני מוכן להגיע לקיבוצים ומקומות בארץ אם יש צורך,אפילו חשבתי להגיע למערות עטלפים ולאסוף צואה פשוט לא יודע אם זה כדאי.

Boomerr

Member
חחחחחח לא מזמן הסתלבטו עליי אם על הקטע של הלהתעסק בחרא..
יש מתכונים מוכנים, ישפה אשכול על גידול אייקיי 47 וישם הסברים על מערכות היידרו ומלא קומבינות.
זה מדריך של משתמש בשם פונזי על תערובת אדמה מוכנה עובדת ובדוקה, תחקור גם שם:)