What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

עלים מתקפלים

Moshiko25

Member
מישהו יודע מה יכולה להיותהסיבה ? מצרף תמונה בת 3 שבועות אוטומטית כל האחיות שלה בסדר גמור רק זאת מתקפלת קצת
ישלי עוד שאלה זרע נקבי מזן og kush
בשבוע שלישי לגדילה אני מתחיל לראות שערות לבנות יש מצב היא קיבלה סטרס מהקיטום שעשיתי לפני יומיים והתחילה להפריח ? למרות שהשעון על 18/6

שאלה אחרונה - הטמפרטורה בחדר נעשה בין 29 ל31 מעלות עם לחות 50 אחוז היה 40 לפני כמה ימים השארתי בקבוקי מים פתוחים הילה לי תלחות . בקשר לטמפ זה אידיאלי ? יש מזכן באוהל שפועל על 24 מעלות ואין לי מושג כמה הוא אפקטיבי כי הוא מייצר גושי קרח במקום להוציא קור ... כמובן שזה עדיין עם 2 של 600 אז נראה לי שהטמפ בסדר או דרוש שינוי?

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    92.3 KB · Views: 26

Scroggy B

Active member
מישהו יודע מה הסיבה. אותו מישהו יודע נתונים נוספים לגבי הגידול, וכדאי שהוא ייפרט אותם. כך, מישהו נוסף, שיודע גם הוא מה הסיבה, יוכל לשקלל את כל הגורמים ולפלוט תשובה מדוייקת יותר.

אוטומטיים מתחילים לפרוח מוקדם יחסית, סימני מין בשבוע שלישי זה תקין. גם צמח רגיל יכול להראות סימני מין די מהר. אם השעון שלך לא על זמני הפרחה, לא סביר שהיא תתחיל לפרוח מעצמה. למה קטמת אותה?

טמפרטורה של 31 מעלות היא רחוקה מאידיאלית. אתה צריך לכוון לפחות מעשרים ושמונה, ורצוי לכיוון עשרים וארבע או חמש. ולא הבנתי את הקטע עם המזגן.. הוא בתוך האוהל, על 24 מעלות? אז איך הטמפרטורה בחדר היא 31? אם המזגן לא מוריד את הטמפרטורה בחדר, אז הוא לא אפקטיבי. ואם יש עליו גושי קרח גדולים, ייתכן מאוד שהוא תקול וכדאי לתקנו.

הילה לי תלחות = העלה לי את הלחות
שפה כתובה ≠ שפה מדוברת.

kamikaza

Active member
זנים אוטומטיים לרוב מגלים מין סביב יום 17 מזרע

בלי קשר למשטר האור - זה יכול לקרות גם ב-24 שעות אור רצופות

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה נראה כמו פאקינג מלא אור לצמח כזה קטן