What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

5x Think Different auto DutchPassion-Led

Salutari comunitate !

Ca sa mai diversificam un pic growrile , m-am gandit sa imi expun experienta actuala pe forum.

Povestea incepe acum 3 saptamani, pe data de 6 August fetele au vazut prima data lumina ledului. Deci astazi sunt in a 23 a zi.
*Cu mentiunea ca una dintre ele e mai tanara cu 3 zile pentru ca in prima tura am rupt una la germinare.

Programul lor este 16 on/ 8 off.

Dimensiune cort 80cm x 150cm x 200cm Inaltime.
Filtru nu am pus ca nu0i nevoie deocamdata...doar extractora pus.

Au fost plantate direct in ghivece de 21 litri pamant BioBizz all mix.
In fiecare ghiveci, la plantare am amestecat cate o lingura cu varf de guanokaolng 1-10-1.

Lumina este led. Am 2 X Apollo 10 cu putere fiecare de vreo 340W, leduri de 3w , patru lungimi de unda.
Primele 2 saptamani au avut cam 35w fiecare de lumina si pe parcurs am inceput sa aprind mai multe clustere de led.

Temperatura variaza intre 28 si 31 Celcius cu lumina aprinsa si vreo 23 cu ea stinsa. Umezeala in aer intre 40 si 50%.

-De vreo 5 zile si-au aratat sexul, am 5 fete frumoase.
De hranit nu le-am dat pana acum decat apa.
Am niste Iguana Juice Grow si Bloom si mai am un Top Max.

Ce v-as ruga, daca aveti placerea, sa ma sfatuiti va rog frumos
, ce sa mai cumpar si cand sa incep hranirea .
Ma gandeam sa iau niste Big Bud, Overdrive si Voodoo juice,,,ceva enzime.E bine? Mai trebuie sa adaug ceva?

Are ceva daca merg pe iguana si restul sunt Canna?

In materie de program de hranire sunt varza(stiu sa folosesc search , dar voiam si parerea voastra). Va rog, daca se poate sa ma ajutati un pic! Multumesc.

Cateva poze de astazi:

Daca am omis ceva si aveti intrebari, va raspund cu placere.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Tu vrei sa zici ca alea sunt plante de 3 saptamani crescute din samanta ? Dar cu ce le-ai hranit si ce lumina le-ai dat de s-au facut atata ?

P

prelungitor

Arata bine :) poti incepe cu iguana juice grow,eu iti recomand sa folosesti la primele udari cu nutrienti jumatate din doza recomandata.

MJgrow

Active member
vezi ca termometrul ala digital iti indica temperatura si umiditatea eronat. Sta pe suportul de tabla de la leduri, care presupun ca se incalzeste.

Muta locul in alta parte, ferit de curentii calzi de la ventilatoarele luminilor.

Arata bine plantele. Le-ai bagat la 12/12 ?

S-ar putea sa ai dreptate . L-am pus pe podea...acum sa vedem ce zice.

Nu le-am schimbat regimul lumina/intuneric pentru ca sunt auto. Le am la 16/ 8 si asa le tin pana la final.

Acum pe seara le-am dat si o doza mica de voodoo juice,budcandy,rhino skin si sensizym.
Multumesc MJ.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca chiar ai peste 28 grade acolo, e prea mult. Mai lucreaza la ventilatie..
Ps: puteai tine 2 randuri de plante sub ledurile alea fara probleme. Si in timp o sa realizezi ca e mai bine cu ele putin mai departe de plante.

Din pacate e tot ce pot face cu ventilatia. Am un extractor mai puternic dar e prea zgomotos.
Ma gandeam sa pun doua randuri dar din ce am vazut pe net , Think Different se face mare si mi-a fost sa nu le ingramadesc. Pentru mine nu cantitatea este importanta. Nu mai fumez de 4 luni. Ce iese acum e pentru sotie. Sper sa ii ajunga macar 6 luni:)))
Sa vedem ce iese cu temperatura asta.
Omul cat traieste, invata!

Update ziua 42

Fetele se simt foarte bine.
Temperatura e constanta la 26 celsius.

Hrana foarte putina. Se pare ca marimea ghiveciului si nutrientii din sol sunt de ajuns deocamdata. Le-am dat acum vreo saptamana o jumatate din doza recomandata pe eticheta si nu le-a placut. Si-au ridicat si incovoiat frunzele de parca le picai cu ceara.

Nu a durat mult momentul pentru ca le-am facut un mic flush si si-au revenit in 6 ore.

Numai bine!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Arata bine, dar pare putin cam cald si/sau uscat dupa frunze. Asta asa, la un ghici, datorita faptului ca sunt cam covata.

Cred ca trebuia sa fac un flush calumea. Le-am dat prea multe chestii dintr-o data: grow, bloom, big bud, bud candy,,,

O sa ud doar cu apa data viitoare

Ziua 48

Totul frumos sub led. Am incercat sa le hranesc cu 1/10 din doza recomandata si nu le-a placut . Si-au ridicat frunzele iar. Le-am facut un mic flush si totul a revenit la normal.

Fetele se ingroasa incet si sigur. De vreo saptamana au inceput sa produca si cristale.
Posibiltati sa fac poze mai bune sau macro sunt zero.Fac pozele cu telefonul(*gps oprit si remove metadata).

Multumesc MJgrow!

Update ziua 56

close up ziua 53

Le-am dat cate putin big bud, bud candy , iguana grow, iguana bloom , separat top max, sensizym , rhino skin si de data asta n-au mai facut figuri.

Pe Overdrive scrie ca sa le dau in ultimele doua saptamani de flower dar naiba stie cand or fi alea. Mie mi se pare ca mai au macar 3 saptamani daca nu mai bine. Pistili amber sunt vreo 10% maxim. Aia mica din mijloc nu are nici macar unul amber

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu cred ca ar trebui sa te ie prea mult dupa pistili.. ci dupa tricomi.
Oricum, mai au lejer vreo 3 saptamani, inca nu sunt umflati calyx-i.

Inca nu sunt unflati??!! Mama...dar cat se unfla? E de bine.

De cand eram mic zic ca imi iau si eu un mini microscop.De data asta poate si reusesc

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De obicei se maresc cam cat ar trebui sa fie de mari daca ar avea seminte in ei, atat cat maxim jumatate din lungimea pistililor se mai vede.
e chiar util un microscop, sau chiar si o lupa de 20-30X. ca veni vorba de asta eu nu mai stiu unde e cel portabil, trebuie sa il caut..

De obicei se maresc cam cat ar trebui sa fie de mari daca ar avea seminte in ei, atat cat maxim jumatate din lungimea pistililor se mai vede.
O sa bag si eu asta la capatana, multumesc.

De fumat te mai lasi dar de crescut nu incape vorba. Incepe sa imi placa lucratura astora de la dutch passion si cred ca o sa incerc inca un soi de la ei. Vreo recomandare?

Le-am taiat la 71 de zile. Mi am luat si microscop. Tricomii clear milky si amber.
Mai puteai fi lasate o sapt dar ma plictisisem cu ele in cort.
Poze ciuciu ca mi s-a belit telul cu care faceam.

Pot sa va zic ca sunt placut impresionat de calitate .Arata fenomenal de pline de cristale si un miros de nedescris.Buzii de jos nu pot fi deosebiti de cei de sus .Aceeasi calitate peste tot. Te lipesti pe maini numai cand ii privesti.

Abia astept sa le incerc .De data asta o sa simt cu adevarat cum sunt pentru ca nu mai am toleranta .Nu mai fumez de luni bune.

Cantitate dupa 6 zile de uscat vreo 300 g dar ma astept sa mai scada ceva . Nu mult, poate 10%.

Numai bine!