Salvador Dali
Member
Salutari comunitate !
Ca sa mai diversificam un pic growrile , m-am gandit sa imi expun experienta actuala pe forum.
Povestea incepe acum 3 saptamani, pe data de 6 August fetele au vazut prima data lumina ledului. Deci astazi sunt in a 23 a zi.
*Cu mentiunea ca una dintre ele e mai tanara cu 3 zile pentru ca in prima tura am rupt una la germinare.
Programul lor este 16 on/ 8 off.
Dimensiune cort 80cm x 150cm x 200cm Inaltime.
Filtru nu am pus ca nu0i nevoie deocamdata...doar extractora pus.
Au fost plantate direct in ghivece de 21 litri pamant BioBizz all mix.
In fiecare ghiveci, la plantare am amestecat cate o lingura cu varf de guanokaolng 1-10-1.
Lumina este led. Am 2 X Apollo 10 cu putere fiecare de vreo 340W, leduri de 3w , patru lungimi de unda.
Primele 2 saptamani au avut cam 35w fiecare de lumina si pe parcurs am inceput sa aprind mai multe clustere de led.
Temperatura variaza intre 28 si 31 Celcius cu lumina aprinsa si vreo 23 cu ea stinsa. Umezeala in aer intre 40 si 50%.
-De vreo 5 zile si-au aratat sexul, am 5 fete frumoase.
De hranit nu le-am dat pana acum decat apa.
Am niste Iguana Juice Grow si Bloom si mai am un Top Max.
Ce v-as ruga, daca aveti placerea, sa ma sfatuiti va rog frumos
, ce sa mai cumpar si cand sa incep hranirea .
Ma gandeam sa iau niste Big Bud, Overdrive si Voodoo juice,,,ceva enzime.E bine? Mai trebuie sa adaug ceva?
Are ceva daca merg pe iguana si restul sunt Canna?
In materie de program de hranire sunt varza(stiu sa folosesc search , dar voiam si parerea voastra). Va rog, daca se poate sa ma ajutati un pic! Multumesc.
Cateva poze de astazi:
Daca am omis ceva si aveti intrebari, va raspund cu placere.
Ca sa mai diversificam un pic growrile , m-am gandit sa imi expun experienta actuala pe forum.
Povestea incepe acum 3 saptamani, pe data de 6 August fetele au vazut prima data lumina ledului. Deci astazi sunt in a 23 a zi.
*Cu mentiunea ca una dintre ele e mai tanara cu 3 zile pentru ca in prima tura am rupt una la germinare.
Programul lor este 16 on/ 8 off.
Dimensiune cort 80cm x 150cm x 200cm Inaltime.
Filtru nu am pus ca nu0i nevoie deocamdata...doar extractora pus.
Au fost plantate direct in ghivece de 21 litri pamant BioBizz all mix.
In fiecare ghiveci, la plantare am amestecat cate o lingura cu varf de guanokaolng 1-10-1.
Lumina este led. Am 2 X Apollo 10 cu putere fiecare de vreo 340W, leduri de 3w , patru lungimi de unda.
Primele 2 saptamani au avut cam 35w fiecare de lumina si pe parcurs am inceput sa aprind mai multe clustere de led.
Temperatura variaza intre 28 si 31 Celcius cu lumina aprinsa si vreo 23 cu ea stinsa. Umezeala in aer intre 40 si 50%.
-De vreo 5 zile si-au aratat sexul, am 5 fete frumoase.
De hranit nu le-am dat pana acum decat apa.
Am niste Iguana Juice Grow si Bloom si mai am un Top Max.
Ce v-as ruga, daca aveti placerea, sa ma sfatuiti va rog frumos
, ce sa mai cumpar si cand sa incep hranirea .
Ma gandeam sa iau niste Big Bud, Overdrive si Voodoo juice,,,ceva enzime.E bine? Mai trebuie sa adaug ceva?
Are ceva daca merg pe iguana si restul sunt Canna?
In materie de program de hranire sunt varza(stiu sa folosesc search , dar voiam si parerea voastra). Va rog, daca se poate sa ma ajutati un pic! Multumesc.
Cateva poze de astazi:
Daca am omis ceva si aveti intrebari, va raspund cu placere.