What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

3 WB 250W

H

hydromax

witam
o to moje 3 sucze white berry na o,5m2 250W HPS w DWC z canna rizotonic, aqua flo+veg, boost + big bud

Pierwszy tydzien 12/12

rosliny to klony maja 5tygodni

picture.php
:xmastree:

picture.php

:peppermintstick:

H

hydromax

od jutra pk 13/14 :) jakies prognozy ???
wczoraj ja ogolilem jakies 40 lisci skosilem .. byl ostry busz

picture.php

picture.php

Amnnesia

Member
Elegancko to juz wyglada byle tak dalej a wielkie smakowite boby wynagrodza ci czas oczekiwania i wlozony trud pozdro :smokeit:

Bread

Member
Piękne i zdrowe, pozazdrościć :yummy: Tak z ciekawości, w czym je trzymasz, to darkstreet, homebox?

B

BajCus

Mógłbyś coś więcej napisać o tym boxie. Jak go wykonałeś, może jakieś dokładniejsze zdjęcia? Sam mam zamiar niedługo coś takiego zrobić i jestem bardzo ciekaw jak Tobie się udało go zrobić. K+ za majsterkowanie

lob19

Member
Veteran
Bardzo ładny grow :) Z czego jest zrobiony ten box? Na jednym zdięciu widzę zamek błyskawiczny, wygląda jak z jakiego dark room'u czy innego rozkładanego boxa. Zdradź pare sekretów odnośnie boxa plz. K+

B

BajCus

To nie jest przypadkiem namiot na ubrania dostosowany do warunków uprawy? Widzę że przepuszcza światło. Z zapachem jest podobnie?

H

hydromax

To nie jest przypadkiem namiot na ubrania dostosowany do warunków uprawy? Widzę że przepuszcza światło. Z zapachem jest podobnie?

tak to wlasnie taka szafa kupiona za pare zlotych :)) przepuszcza swiatlo bo to moje pasywne wloty hehe zapach wiadomo lekki jest ale filtr weglowy + otwarte okno daja rade wiec nie bede nic zmienial

[m8]

Member
Veteran
nawozow masz od chOOOja, filtry weglowe, wentylatory kanalowe... a namiot z dupy.... :smokeit:

A

ares420

mi tam się ten jego namiocik podoba ;) taki homebox dla ubogich :D planty też kozackie, wystaw je w pokoju i cyknij fotki ;]

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ladnie rosnie zieleninka :smokeit:, a to dla nas wytrawnych smakoszy jest prio. namioty sa do kupienia w wiekszym wachlarzu rozmiarowym niz kiedys , SLIM , albo jako piec kafelkowy @

powodzenia zycze

pozdro
p.s. co mnie zszokowalo:microwave: ? to ta twoja szafka z tymi plynami lol DAJ IM ZYC , NIE ZABIJAJ ICH heheh mysle ze wiez co robisz , nie zapomni dodac ziemi i perlitu hehehe:booked:, trzymam kciuki by bylo tego jak najwiecej ;) a co z czasami IC gdzie jakosc jest najwarzniesza a ilosc to nas tylko zadawala , jak cie widza tak cie pisza ....

Ben Lainus

New member
Siema.
powiem ci tyle, nawozy i booster w cipkę( szczególnie polecam Big Buda).
też się czaję na hydro jak i na W.Berry. Widziałem gdzieś tu fotorelkę z uprawy owej odmiany... bardzo ładne kleiste topy produkuje, zobaczymy jak będzie.

acha jestem z forum.haszysz.com i widziałem że tam zacząłeś uprawę i spierdoliłeś:) Może i dobrze, no cóż twój wybór. aha, mam pytanie z bublerki hydro są dość głośne? bo wiesz pompka, itp robią swoje.

pozdro
Będę z cierpliwością śledził i czekał.

ChurcH

Member
Namiot jak namiot Ważne żę Maria ma gdzie mieszkać i co jeść :p

Wszystko ładnie pięknie profesjonalnie.

Zastanawiam się tylko gdzie jest klon Room?

H

hydromax

5 tydzień FLO !!

wszystko ladnie napuchło i jest git !!

zostalem zdemaskowany hehe !! pozdrawiam %haszysz$$com$$ !!

picture.php

picture.php

Tu z jakoscia lipa ale juz mi sie niechcialo wracac tam :smokeit:

picture.php

Latest posts

Latest posts