What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

.

Drackon

Active member
Salutare si mult noroc cu fetele, deabia acum incepe "greul". Fetele arata bine, sa-ti traiasca, frunza aia nu cred ca e bolnava probabil asa s-a format ea, sau poate un usor overfert . Cum se prezinta devine casanta sau e tot flexibila?

Am vazut ca varfurile la cateva frunze au inceput sa se ingalbeneasca , in rest ce sa zic,ai inceput sa le dai ceva sau le uzi doar cu apa?

Asteptam si noi mai multe detalii!

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
E interesant sa mai vedem un jurnal de grow si pe forumul romanesc. Din specificatiile tale nu am inteles de ce suprafata dispui : 50/40 si reusesti sa bagi trei ghivece de 11L ? Cum intentionezi sa modelezi fetele ? Sau le lasi sa creasca natural ?

Mi-am tras un scaunel si privesc de aici din primul rand :lurk:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cfl-urile alea trebuie mult mai jos de atat. eu as pune hps-ul in mijloc si cfl-urile pe 2 laterale ale lui, coborate mai jos pe margine.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa, arunca-ne 3 poze in ceata si lasa-ne cu ochii in soare ! :biggrin:

Ai uitat sa pui subtitrarea ... :joint:

coolbud

puffin' the herb
sfatul meu este sa nu mai defoliezi niciuna din ele pana nu trec pragul de stretch (2 saptamani) dupa aceea poti defolia pana la 30% din fan leafurile plantei la fiecare 7-10 zile , nu fi sceptic si asculta-ma , imi vei multumi la harvest.;)