What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

2 în 1

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ca parca poti sa stii care dintre ei e Sandel... Plus ca in orice Sandel sta ascuns un grower maret. In embrion, asa, dar totusi...

cristocel420

Active member
thread terminat ,a trebuit sa plec din tara si na... daca se arunca cineva pe soiul asta sa respecte ce zic baietii pe site,nu vegetati mai mult de 14 zile si incepeti cu program de lumina 11_13 deoarece nu va intra in flower cu 12-12.A trecut mai mult de o luna si tot nu a intrat in flower nici macar preflowers,a ajuns la inaltimea de 1,20m .Nu folositi multi nutrienti,eu nu am folosit nimic iar planta avea peste 2 luni de viata fara nici cea mai mica deficienta ,carenta ,etc. Imi pare rau ca a trebuit sa plec dar poate ma apuc de un proiect aici,Jah bless ,il be back.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
thread terminat ,a trebuit sa plec din tara si na... daca se arunca cineva pe soiul asta sa respecte ce zic baietii pe site,nu vegetati mai mult de 14 zile si incepeti cu program de lumina 11_13 deoarece nu va intra in flower cu 12-12.A trecut mai mult de o luna si tot nu a intrat in flower nici macar preflowers,a ajuns la inaltimea de 1,20m .

:huggg::comfort:
Pai cristocele, au mai crescut oamenii pe aici Sative, Haze-uri si de alea... Eu de ce zambii si ma intinsei pe spate ca la spectacol cand vazui ce ai inceput?

Treaba de voinicel... Iti dai seama cat se facea asta dupa o luna de veg si 4 de flower? Noroc cu ghiveciul mic... :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acusi depinde, eu am reusit sa infloresc si haze si swazi sub 1 m inaltime, tot asa in ghiveci mic.