What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

2 în 1

Cristocel

New member
2 Oldtimer'Haze de la Ace seeds.

Attachments

• 2in1.jpg
    2in1.jpg
    51.4 KB · Views: 49

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Asta e ca in bancul ala in care piticul intreaba: "da' tu cu ce crezi fa ca sunai la usa?"

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cred caomu nu stie in ce s-a bagat cu acest oldtimer haze... 16-24 saptamani de flower din ceimi aduc aminte. :)

cristocel420

Active member
salut,nu mai stiam parola si nici adresa de mail...se poate sterge celalat cont? @exploziv : o tin sub leduri la dulie de diferite culori si wataj,asa le=am gasit :) stiam in ce m-am bagat ,dar toata lumea zice ca sativa is the shit ,si vreau si eu:D tocmai i-am facut un transplant si am bagat-o in 12_12 de cateva zile. sa-mi explice si mie cineva cum sa bag poze mari ,ca @ganja ,raman dator..

Attachments

• oh2.jpg
    oh2.jpg
    68 KB · Views: 43
  • oh.jpg
    oh.jpg
    87.2 KB · Views: 47

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bun, cati wati ai in total? Mare grija cu inaltimea, avand in vedere ca dupa ce intra in flower creste de 3-4 ori in marime.. si ledurile nu au penetrarea necesara sa ai plante inalte.

cristocel420

Active member
acum vreo 120w ,nu stiu la cat o sa ajung ,oricum nu o sa o tai sau ceva ca am auzit ca hermeaza repede iar pe site scrie ca nu e recomandata pt indoor..o inconjor cu becuri de jos pana sus hihi

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzi, da' ce e cu ea, sunt doua? De ce nu le-ai separat? La aia mica nu prea ii merge parca...
Iti cam trebuia Composana Universal, nu ala de flori de balcon. Da' poa sa mearga, nu mai stiu ce Composana am incercat in afara de Universal si a fost shity shit, nepotrivit adica, prea incarcat de nutrienti...

cristocel420

Active member
:) pana cand am observat eu ca am scapat 2 seminte acolo a fost prea tarziu sa le separ,de aia se numeste 2in1 threadul. Nu a=s omora-o pe aia mica ,are un miros foarte placut mai interesant ca aia mare ,a=s vrea sa se impace sa traiasca amandoua chiar daca ramane mica.. intradevar nu am facut o alegere buna cu pamantul,dupa cateva ore de la transplant am observat varfurile arse dar nu e exagerat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
As zice cat sunteti inca pe pace, sa incerci un LST, astfel incat sa duci una intr-o parte si eventual pe cealalta in directie opusa. In ceea ce priveste coabitarea, daca o sa ai grija sa ai ghiveci adecvat, cat sa aiba ambele spatiu, probabil se vor impaca.

gganjaabwoy

Active member
salut,nu mai stiam parola si nici adresa de mail...se poate sterge celalat cont? @exploziv : o tin sub leduri la dulie de diferite culori si wataj,asa le=am gasit :) stiam in ce m-am bagat ,dar toata lumea zice ca sativa is the shit ,si vreau si eu:D tocmai i-am facut un transplant si am bagat-o in 12_12 de cateva zile. sa-mi explice si mie cineva cum sa bag poze mari ,ca @ganja ,raman dator..
cand adaugi pozele(dupa ce intri la insert image(s) si iti apare pagina cu poze) schimbi optiunea "Thumbnail, linked to original" cu "Original only "
:tiphat:

cristocel420

Active member
cred ca v-a inflorii greu...

Attachments

• frunza.jpg
    frunza.jpg
    66.8 KB · Views: 47
  • jos.jpg
    jos.jpg
    80.1 KB · Views: 45
  • ss.jpg
    ss.jpg
    67.8 KB · Views: 46
  • sus.jpg
    sus.jpg
    39.2 KB · Views: 41

jtm

Some kind of shaman
Veteran
cred ca v-a inflorii greu...
Eu as trata-o ca si cand nu ar inflori niciodata, adica stii cum spun femeile, sa o iubesti pentru sufletul ei nu pentru fundul ei, sa ai maxima rabdare cu ea, si sa ii rezervi tot cardul, caci (zic ele) o sa merite in cele din urma... :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si cand pleaca de tot te bucuri ca nu ai cheltuit cu ea mai mult de vre-un sfert de million. :muahaha:
Si chiar daca ai cheltuit mai mult, te bucuri ca stii ca si urmatorul o sa fie la fel de prost ca tine, ca romanu'..
Spor la treaba!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
25 de ron? Poate pe centura... :D

Glumim, glumim, da Cristocel a inceput o treaba de voinic. Eu deja zambesc semnificativ, gandindu-ma ca dupa un astfel de grow va fi ... un grower, bre!!!