sairu
Member
Niech to bedzie temat wstepny do mojej nastepnej chodowli. Trzeba zaczac od poczatku czyli od grow roomu, najwazniejszej po nasionach rzeczy gwarantujacej sukces. Z zalozenia mial to byc mobilny grow room ze wzgledu na moje czeste przeprowadzki po swiecie.
Stelaz wykonany z laczonych elementow plastikowych. zamowilem na poczatku pod wymiar podstawa 1/1m i wysokosc 2m. niestety nie zmiescilo mi sie na strychu wiec musialem dociac troche do wymiaru 0,7/0,7 podstawa i 1.8 na wysokosc.
tak wygladal szkielet boxa.
Wnetrze wylozone mylarem o diamentowej strukturze aby polepszyc rozproszenie swiatla
pozniej juz tylko montaz wieszaka na lampe o regulowanej wysokosci i wylozenie podwojna warstwa biala swiatloszczelna gruba folia scian, podlogi i sufitu.
na froncie boxa doczepilem pasy rzepa do zamocowania drzwi.
I takim sposobem powstal box gdzie ladnie sie mieszcza 4 10L donnice.
Oswietlenie: 250W MH na weg + 250W HPS na flo.
A tak wyglada box po zaslonieciu przed niepozadanymi osobami.
Oczywiscie trzeba jeszcze bylo odpowiednio podocinac otwory wentylacyje. Teraz jeszcze zostal do dokupienia wyciag z filtrem weglowym i bedzie komplet.
Podoba sie? Teraz czekam na paczke indoor mixa z fem seeds i rozpocznie sie totolotek
Stelaz wykonany z laczonych elementow plastikowych. zamowilem na poczatku pod wymiar podstawa 1/1m i wysokosc 2m. niestety nie zmiescilo mi sie na strychu wiec musialem dociac troche do wymiaru 0,7/0,7 podstawa i 1.8 na wysokosc.
tak wygladal szkielet boxa.
Wnetrze wylozone mylarem o diamentowej strukturze aby polepszyc rozproszenie swiatla
pozniej juz tylko montaz wieszaka na lampe o regulowanej wysokosci i wylozenie podwojna warstwa biala swiatloszczelna gruba folia scian, podlogi i sufitu.
na froncie boxa doczepilem pasy rzepa do zamocowania drzwi.
I takim sposobem powstal box gdzie ladnie sie mieszcza 4 10L donnice.
Oswietlenie: 250W MH na weg + 250W HPS na flo.
A tak wyglada box po zaslonieciu przed niepozadanymi osobami.
Oczywiscie trzeba jeszcze bylo odpowiednio podocinac otwory wentylacyje. Teraz jeszcze zostal do dokupienia wyciag z filtrem weglowym i bedzie komplet.
Podoba sie? Teraz czekam na paczke indoor mixa z fem seeds i rozpocznie sie totolotek
Last edited: