What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

outdoor

G

Guest

chciałbym abyście tu zamieszczali odmiany które uprawialiście pod polskim słońcem i które wam doszły...mile widziane fotki.pzdr

GrowFather nie chce na Ciebie najezdzac ale wszystkie fotki outa i opsiy sa na Co w ogrodzie rosnie Ci ?? tazkze nie wiem czy byl sens zakladania nowego threda ...

Zrob jak uwazasz ale wydaje mi sie ze nie duzo osob tu bedzie wpisywac poniwaz wszystko juz jest

Pozdro 600

G

Guest

co w ogrodzie rośnie ci są sprawie same fotki bez napisanych odmian więc chyba nie zrobiłem zbyt źle że założyłem ten temat

G

Guest

hej doktorku, do kiedy dojrzewała? Jest piękna! Naprawdę z outdoora?
Myślałem że krzyżówki z haze nie pod polskie słonko są... Rok widocznie dobry był...

Last edited:
G

Guest

to ja zmieniam trochę pytanie i niech tu osoby wpisuja jakie miały odmiany które im doszły na oucie w polsce bez zdjęć tego nie było w tamtym temacie a wiem że duzo odmian było przetestowanych

Fubar

Member
grunwald said:
Myślałem że krzyżówki z haze nie pod polskie słonko są... Rok widocznie dobry był...

Wiesz Ty myślałeś: a ja - Twierdziłem, że na 100% nici ;)
// opierajac sie miedzy innymi na efektach NL/haze out- gorszej od WW//

Doktorku kiedy były zbiory? Pewnie na dokładke jeszcze koło 10 października ?? :lol:

Uff.. to nirwana wiec może to jakieś F2.. ;> Bo jeśli nie : to trzeba by zmienić zalecania na np: krzyżuj Ak48 nie z Early girl a z Haze .. aby miec mieszanke na out ;)

Doktorku zdjecia kozackie jeszce nigdy nie mailem okazji zobaczycz na realu takiej odmiany od dzis to moje marzenie oczywiscie zobaczycz i skonsumowac :p

Pozdro 600

G

Guest

dziekuje panowie za mile slowa :)
pestki wykielkowaly w boxie przy lampie 400W przez jakies 2 tyg, sadzonki (jakies 2pietra lisci) przesadzilem na out w polowie maja, pierwsze oznaki kwitnienia zauwazylem 16 lipca. Pod koniec pazdziernika kiedy zauwazylem kilka gotowych pestek :yoinks: ktore juz prawie spadaly z krzaka, scinalem pomidory. Zastanawiam sie czy przypadkiem polozenie miejscowy nie mialo wplywu na taki obrot sprawy hmm sloneczko swiecilo do 18 potem zachodzilo za drzewa. Trudno mi cos wiecej powiedziec w koncu to Fubar jest expertem :wave: Pod koniec pomidory wydawaly tak intensywny zapach(skunka) az gryzlo w oczy hehe suszenie tez bylo nie lada wyzwaniem bo wokolo garazu w ktorym powiesilem krzaki unosil sie intensywny zapach.

Smak hmm to nie byl smak skunka mysle ze podobnie smakuje wlasnie Haze, po zapaleniu mozna bylo go wyczuc przez dluzszy czas na podniebieniu lol

Moc hmm 2 machy zabijaly a prowadzac samochod trzeba bylo sie super
skoncentrowac aby utrzymac auto w osi jezdni :bat:

Wyglad jak widac wszystko fioletowe,po wysuszeniu prawie czarne-kolesie palacy ten material nazwali go "czarny szatan" jeden z osmiu trafil sie tylko brazowy.
Trudnosc uprawy hmm raczej samo rosnie, pod koniec oprysk przeciw plesni, szczyty namokly przez poranna mgle i jakby nie moja interwencja to mogloby byc nieciekawie
Nawozy hmm veg - biohumus w troche extermalnych dawkach + zielona torebka Osmocote. Flo - różowa torebka Osmocote
Tak wogole to zapodalem fotosy jako ciekawostka no i po to aby wraz z ziomalem Urban'em wystartowac w POTM moze cos ugramy :wave:
pozdro ogrodnicy !!!

cardiel

Member
dr. greenthu

poprostu piekne :smile: zielony ladnie gra z zoltym i jeszcze te trawy mmmmm....

Cardiel

G

Guest

cardiel said:
dr. greenthu

poprostu piekne :smile: zielony ladnie gra z zoltym i jeszcze te trawy mmmmm....

Cardiel

dzieki Cardiel...a jak sie tak podoba to zapodam jeszcze kilka :wave:

...i nie wiem co w tej fotce jest ale podoba mi sie najbardziej

PS. moze w przyszlosci zrobimy jakis polski konkurs na fotke miesiaca itp ?

Last edited:

cardiel

Member
Dokladnie TAK. Zgadzam sie w zupelnosci z przedmowca.... Widzimy, ze niektorzy juz zbieraja sionka na TEGOROCZNY lol juz w tym roku SEZON :smile:

Oj bedzie sie dzialo

Haze x Northern light z Nirvany

O wlasnie skoro juz o nim mowa, to musze przyznac ze crossiki z Haze'em Nirvany.. zaskakujaco szybko dochodza pon polskim sloneczkiem :smile:

Moja fotka jest z konca czerwa o ile sie nie myle....

pozdrawiam kolegow :smile:

Fubar

Member
cardiel said:
Haze x Northern light z Nirvany

O wlasnie skoro juz o nim mowa, to musze przyznac ze crossiki z Haze'em Nirvany.. zaskakujaco szybko dochodza pon polskim sloneczkiem :smile:

Moja fotka jest z konca czerwa o ile sie nie myle....

pozdrawiam kolegow :smile:

Zaskakujaco? - to nie jest zaskakujace a - powalajace na kolana ;)

dr.greenthu said:
Trudno mi cos wiecej powiedziec w koncu to Fubar jest expertem :wave:

Nie jest. Myli sie - i pisze totalne bzdury - które okazuja sie nie miec pokrycia w real ;( [[ bo wyszło na to, że haze skunk jest wczesny jak skunk : a może i nieco wcześniejszy ;D]]

To jest jest haze skunk? wyglada jak Hindukush ;D

dr.greenthu said:

a to gdzie piszesz: że nie wiesz co to jest: http://img412.imageshack.us/img412/4954/9september032rz4.jpg

jest cos co przypomina ogólnym wrażeniem moje NL/haze

Last edited:
G

Guest

Fubar said:
Nie jest. Myli sie - i pisze totalne bzdury - które okazuja sie nie miec pokrycia w real ;(
a to gdzie piszesz: że nie wiesz co to jest

ach...nie badz taki skromny hehe
...na fotosie jest to co na pozostałych, chodzilo mi raczej o "to coś" co mnie w tym zdieciu intryguje :wave: