What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Jack,Jeannie Herer

newhousegreen

-.-
Veteran
picture.php

12/24/09
Hi everybody. Thank you so much for all your messages and good wishes. We've been very lucky to have some great friends helping us gather up the equipment Jack needs to come home. The main thing he needs now is a 48-inch wide bariatric bed with an air mattress. If anyone knows where we might get a good deal on one in the Eugene, Oregon area, please contact us.
Love,

Jeannie Herer, P.O. Box 41539, Eugene, Oregon 97404
[email protected]

Dobrý den všem.Velmi si vážím všech dopisů,které od vás dostávám a také dobrých vyhlídek,které v nich zmiňujete.Jsem moc šťastná,za pár skvělých přátel,kteří nám pomáhají s věcmi,které Jack potřebuje,aby se mohl dostat domů.
Hlavní věc,kterou Jack potřebuje,je48 inch(100cm) široká bariatrická postel,s dobře větrající matrací.
Pokud někdo z vás ví,kde můžeme takovou postel výhodně sehnat v Eugenu,Oregon,prosím kontaktujte nás.

[email protected]
*
12/04/09
Yesterday, the second restraining order filed against me by Joy Graves was dismissed in Lake County, California. After court, I immediately drove eight hours back to Eugene, Oregon so I could see Jack for the first time in almost two weeks. This situation is killing us both. Jack is lonely and neglected at the nursing home. He already has abandonment issues from when he was a child and being left alone is the worst thing that could happen to him. I’m staying five minutes away from the nursing home but haven’t been allowed to see him. After the first restraining order in Oregon was dismissed, we were only able to see each other for two days before Joy filed another one in California.

Včera,byl druhý soudní zákaz,který na mě uvalila Joy Graves,zamítnut v Lake County,Kalifornie.
Po přelíčení jsem ihned jela zpět,8 hodin,do Eugenu,Oregon abych mohla znovu vidět Jacka,po téměř dvou týdnech odloučení.Zabíjí to nás oba.V pečovatelském domě je osamělý a zanedbaný.Má stále sklony k tomu mít pocit zřeknutí se,protože to zažil,když byl ještě dítě a to je ta nejhorší věc,která se mohla stát.Stojím někde pět minut od pečovatelského domu,stále mi není dovoleno vidět ho.Po prvním soudním zákazu,který byl v Oregonu odvolán,jsme se mohli navzájem pouze vidět,to bylo dva dny předtím než Joy Graves vydala druhý(soudní zákaz) v Kalifornii.

As soon as the judge dismissed the new restraining order, everyone went outside in front of the courthouse. Tim Timm (Joy’s boyfriend) started yelling at Chuck Jacobs and Ed Disney, calling them “yelling .” Chuck was there because Joy had filed a restraining order against him too, which the judge also dismissed. The police told Joy and Seeva and Tim to leave.

Hned jak soudce odvolal nový(druhý) soudní zákaz,všichni vyšli ven před budovu soudu.Tim Timm(Joyin přítel) začal ječet na Chucka Jacobse a Eda Disneje,přirovnávajíc je k teploušum.
Chuck zde byl,protože Joy vydala soudní zákaz i proti němu,ten soud dnes taky zamítl.Policajt pak řekl Joy, Seevě i Timtimmovi aby odešli.

Joy Graves (šedá mikina), Seeva Cherms (zelená mikina)

picture.php

picture.php

Tim Timm

picture.php

Attachments

• postel.png
    postel.png
    70.3 KB · Views: 31
  • nohy.jpg
    nohy.jpg
    5.9 KB · Views: 34
  • matrace.png
    matrace.png
    91.8 KB · Views: 33
  • small_ternoHA_05.jpg
    small_ternoHA_05.jpg
    1.8 KB · Views: 31
Last edited:
super,nejsem moc dobrý na anglinu,takže polovinu věcí sem si nebyl schopen přeložit.Díky:)
Neskutečný co se v tý Americe děje za zla.Proč ho vlastně jeho žena nemuže navštěvovat?

newhousegreen

-.-
Veteran
11/17/09
Update from Jeannie Herer
Last Saturday I went to see Jack at the rehab facility. I went out to smoke with Jack’s roommate. While we were out back, a nurse came and told me a woman and her daughter was at the nurses’ station with a restraining order for me. She asked me what she should do. I said I didn’t know and asked her what she thought I should do. She said she’d keep them at the desk so I could go around the building to the parking lot.​

Minulou sobotu jsem se vypravila za Jackem do pečovatelského domu.Šla jsem ven kouřit s Jackovou pokojskou.Když jsme se vrátili,sestra ke mně přišla a povídá že nějaká žena se svou sestrou,byla u nich na sesterně se soudním zákazem,vydaným na mou hlavu.Zeptala se mě,co chci dělat.Řekla jsem že nevím,a zeptala se naopak jí,co bych měla dělat.Řekla ,že se pokusí je nějak zdržet a že já bych mohla mezitim obejít budovu opatrovnického domu a dostat se k mému místu na parkovišti.​

I got in the van and was pulling out of the parking lot when Joy Graves and Steve Cherms pulled up about an inch in front of me, blocking my way out of the parking lot. Steve got out of his car and started yelling at me and banging on the windshield and waving around his cane.​

Už jsem byla v autě a opouštěla parkoviště,když v tom Joy Gravesová a její manžel Steve Cherms přiběhli a zatarasili mi cestu.Steve vystoupil ze svého auta,začal na mě křičet a bušit na přední sklo,potom hrozit svou holí.​

Then Seeva Cherms and her daughter came out of the building and Seeva ran over and started banging on the driver’s side window and yelling at me, waving around the restraining order. I kind of panicked and called the first person on my phone list and they called 911 and then 911 called me back and stayed on the phone with me until two police cars arrived. I just sat in the van with the doors locked and the windows rolled up.​

Seeva Chermsová a její sestra,vyšli z budovi.Seeva rychle přispěchala k mému autu a začala tlouct na boční sklo a hulákat na mě,ohánějíc se soudním zákazem.Trochu jsem zpanikařila a vytočila první osobu ze seznamu v mobilu a potom zavolala 911,.911 mi zavolala zpět,zůstala na telefonu dokud nepřijela policejní auta.Jen tak jsem seděla v autě se zamčenými dveřmi a zataženými okny.

First, the police spoke to them and then came over and asked me what was going on. I told them I was visiting my husband who was in the facility with an anoxic brain injury. I showed them the first restraining order that Joy Graves filed against me, that was dismissed in its entirety. It was filed the day after I posted our attorney, Bill McPike’s, response to Seeva saying Jack had gone to him for a legal separation. Bill said it didn’t happen. Jack had only talked to him about people putting his name on their products. One of the things the restraining order said was that I couldn’t post anything on Jack’s websites. That’s why I’m making this public now, while I can.​

Nejdřív policista hovořil s nimi,pak přešel a ptal se mě,co se stalo.
Řekla jsem mu,že jsem byla navštívit svého manžela,který měl lehkou mozkovou příhodu.Ukázala jsem mu první soudní zákaz,který proti mě nechala vystavila Joy Gravesová,jež byl zamítnut.První soudní zákaz byl vystaven,den poté,co jsem psala našemu návladnímu Billovi McPikesovi,reagujíc na to co řekla Seeva ,že prý Jack byl u Billa osobně s žádostí o rozvod .Bill řekl,že se to nestalo.Řekl,že Jack s ním mluvil jen ohledně lidí,kteří dávali jeho jméno na své produkty.Jedna z věcí,kterou soudní zákaz obsahoval,bylo i nařízení,že nesmím poblikovat nic na Jackově webu.Proto toto také publikuji až teď,když můžu.​

Last edited:

newhousegreen

-.-
Veteran

Attachments

• herer.jpg
    herer.jpg
    15 KB · Views: 46
  • jack_herrer_lg.jpg
    jack_herrer_lg.jpg
    48.8 KB · Views: 33
  • jackHerer.jpg
    jackHerer.jpg
    53.3 KB · Views: 35
  • jackherer420.jpg
    jackherer420.jpg
    33.2 KB · Views: 35

newhousegreen

-.-
Veteran
We met Steve and Seeva one time at Eddy Lepp’s house and the next thing we knew they came over to our house with legal papers they wanted us to sign making us their daughter’s godparents. They said they grew up in the mob, and they are bounty hunters, and how Steve is supposed to be a big martial arts guy. We didn’t sign the papers.​
Jednou jsme potkali Steva a Seevu v domě Eddyho Leppse a další věc,hned jsme věděli,že navštíví i náš dům s právními dokumenty a budou chtít náš souhlas,(dělajíc z nás rodiče jejich sestry).
Řekli nám,že vyrůstali ve svrabu a že jsou najatými lovci,a jak měl Steve předpoklady k tomu stát se velmi výbojnym mužem.Nepodepsali jsme.​
I told the police about the suspicious Power of Attorney papers that Joy says Jack signed a couple of hours before he had his heart attack and that she is trying to get the rights to Jack’s new book.​

Řekla jsem policii o podezřelých Power of Attorney dokumentech,které dala Jackovi podepsat Joy,pár hodin před jeho infarktem,a také že se pokouší zverbovat právo proti Jackově nové knize.​

The police called their supervisor and he said the restraining order was no better than a leaf on the ground. The policemen said I could just go ahead and drive off. I said I was afraid Steve would follow me so the police stood there with them until I could get far enough away.​

Policije zavolala svého supervisora,který řekl že soudní zákaz nebude mít větší váhu než lístek na zemi.Policista poté řekl,že už by mohl jet,a odjel.Řekla jsem,že mám obavu,že mě Steve bude pronásledovat,takže policie zůstala na místě,než jsem mohla odjet dostatečně daleko.​
Because Joy has caused so many disturbances while I’ve been there, the facility is not allowing me to see Jack for now. Only Jack’s kids can see him. My attorney is doing what she can, as fast as she can, but court dates take time to come around.​
Jacka nyní nemohu vídat,protože po incidentu před opatrovnickým domem,byly povoleny návštěvy pouze dětem.Moje právnička dělá co je v jejích silách,jak rychle to jen jde,ale soudní přelíčení mají určité časové rozmezí.​

Joy also went to Lake County, California and filed a legal separation from me for Jack on October 29. She gave the date of the end of our marriage as 7/7/09. If Jack had wanted a legal separation on 7/7/09, why didn’t he get it himself? He didn’t have the heart attack until September 12. Our 10-year anniversary was September 9. He was on the road but he called me and wished me a happy anniversary and told me he loved me and that he would be in Santa Rosa with me as soon as he was finished with the Portland hemp fest.​

Joy,nicméně jela do Lake County,Californie a podala návrh na rozvod mě a Jacka,29 Října.Udala datum konce našeho manželství dnem 7.7.09
Kdyby chtěl Jack rozvod 7/7/09 proč ho nepodal sám?Nikdy předtím neměl infarkt,dostal ho až 12.září.Naše desetileté výročí bylo 9.září
Byl na silnici a volal mi a přál mi naše veselé výročí a řekl mi že mě miluje a chce být se mnou v Santa Rosa,hned jak dokončí Portland hemp fest.​

Last edited:

Latest posts

Latest posts