As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
nice asta .... si cortuletzu si cum tia iesit ... respect.... totusi nu am vazut bud candy peacolo ... oricum overdrive'ul isi face treaba ... si fara big bud.
Nu am avut nevoie de bud candy , l-am folosit in fostul grow si da acelasi gust la toate plantele si de hranit pe frunze(adica foliar) nu , nu le-am hranit.
Am dat start la un nou grow cu Doamna Vertigo dar de data asta ea va fi crescuta intr-un ghiveci Aero (9 L) , nu i voi face training deloc , o voi lasa sa isi faca de cap (are unde)
Acesta este Ghiveciul Aero :
Tin sa mentionez ca mi-am cumparat inca o tubulatura cu reductori la 125 mm , reusind sa scot tubulatura prin tent si am acces la aer proaspat (Tentul este pozitionat exact langa geam)
Am asteptari mari avand conditii propice , cu tentul inchis temperatura nu sare de 24.5 , iar ventilatorul dinauntru este setat doar la treapta 1.
In ceea ce priveste temperaturile, le-ai masurat doar intr-un moment al zilei sau ai lasat sa treaca macar 24 de ore pentru niste valori cat mai exacte ?
Cum reusesti ma sa le ti asa de scurte si sa le creasca tulpina asa de groasa ? Sau doar mi se pare mie ca e groasa ? Dupa culoare i-ar trebui un pic mai mult azot, dar arata bine. Interesant ca si asta, ca si cealalta, are frunzele asa ca stevia sau ca salata. O fi genetica sau conditiile in care o cresti o determina sa creasca asa ?
Nu cred ca e doar genetica , sunt si conditiile si tocmai ce am trasnvazat-o in AirPot o mai tin 1 saptamana fara nutrienti ca va avea din pamantul nou.
Pentru 12 zile mie mi se pare destul de dezvoltata. Ale mele nu erau asa de groase nici cand le-am bagat la flower. Dar e posibil sa fie si genetica, sa fie si asta o tufa pitica dar stufoasa .
hempfield : Folosesc BioBizz Light Mix dar dupa ce am transvazat-o i-am pus pe fundul ghiveciului pamant Platinum gen 20% din ghiveci si restul BioBizz.Nu stiu daca are resturi , doar pamant deasta folosesc de cand cresc weed
exploziv_gbb : Da , nu e asa mare dar cand am scos-o din pahar avea o ditamai radacinoaie si era full.
Inainte sa fac pozele pentru update , am ridicat de curiozitate ghiveciul si spre mirarea mea , avea deja radacini pe fundul ghiveciului.Tin sa mentionez ca a fost transplantata acum 1 saptamana si a primit doar 2 mll de Iguana Juice Grow la 2 L de apa.
Lucrurile decurg cum trebuie sa decurga , nu o voi mai antrena ca pe cealalta pentru ca sunt curios ce poate ea singura.